Bv Tina,Ariana delfinasi de iul-aug 2010 (134)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

merci fetelor de felicitari.si eu sper sa ajungem in iulie cu bebeii inca in burtica

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
32+ Carla Maria si Cristian Alexandru

AMR -5 saptamani

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ma faceti sa ma rusinez. De data aceasta habar nu am cand si cum am reusit sa facem bb. Asa fuse de mare surpriza ca a trebuit sa merg la ecografie sa-mi spuna cand ar trebui sa nasc, sa nu mai zic ca deja aveam 10 saptamani .
Si cand ma gandesc ce statistici am facut in Excel pana am ramas gravida cu Elisa, ce suparare la fiecare luna pierduta. Am schimbat si bilete de avion si am mai luat si 3 zile la hotel in plus in Spania ca se decalase putin perioada fertila . Sau de Revelion n-am servit sampanie ca eu ma simteam gravida

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 32+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Ma faceti sa ma rusinez. De data aceasta habar nu am cand si cum am reusit sa facem bb.

otilia, draga de tine! poate nu mai sti cand, dar... cum

_

35+ AMR 4+ pozele noastre
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luana081985 spune:

Sunt varza deja de la atatea ore de calcat, de exemplu haine lui paty si tricouri le calc stand pe scaun dar lenjerii sau ce e mai mare calc in picioare. Acum ma doare peste tot dar ce sa fac daca le-am lasat sa se adune. Si daca nu le termin azi stiu sigur ca imi trebui iar cateva sapt sa ma apuce curajul si cheful.
Si eu sunt zile cand nu fac nimic cu toate ca stau acasa, fac paturile si gata.

32+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
Au mai ramas 7 sapt ( eu sper 5)

http://picasaweb.google.com/100381038846083183576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luana081985 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Ma faceti sa ma rusinez. De data aceasta habar nu am cand si cum am reusit sa facem bb.

otilia, draga de tine! poate nu mai sti cand, dar... cum

_

35+ AMR 4+ pozele noastre
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001)

32+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
Au mai ramas 7 sapt ( eu sper 5)

http://picasaweb.google.com/100381038846083183576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Si eu de revelion eram gravida in 10 saptamani si eram in Central Park in new york si am baut o cupa de sampanie fara alcool, se uita lumea la mine ca la urs ca de ce nu beau macar putina sampanie chiar daca sunt gravida!!, le-am zis ca se dezvolta partea neuronala si nu vreau un copil cu inclinatii criminale, mi-au zis ca au baut cate putin toata sarcina, si tocmai in usa unde iti ia statul copilul daca se descopera sindromul asta!!

Larisa ce noroc pe tine ca nu trebuie sa-ti faci bagaj!!!

M-au sunat acum de la maternitatea privata si mi-au spus ca ma primesc daca trec de 37 de saptamani, au tot mai putin terapie intensiva, nasterile se fac intotdeauna cu 2 gineco si un neonatal, urmand dupa nastere sa vina pediatrul! Travaliul se face intr-o piscina si intr-un pat dublu special pentru nasteri, fara vestita capra, nu am mai auzit inainte, si intr-un cuvant conditii deosebite, incubatoare ultima generatie cu tot felul de lumini pentru diferite probleme ce pot aparea de la ictere minore la probleme in respiratie, ventilatie si cam tot, in cazul in care mama pierde sange prea mult ei fac transfuziile si daca situatia se agraveaza te trimit la terapie intensiva la un spital vecin!
Cam astea sunt conditiile plus eliberarea tuturor actelor, poti sa-ti aduci ce vrei in bagajul de spital, sau nimic, protocolul include clizma, ras, efectuate de catre o asistenta intr-o camera privata, iar salonul nasteri este un apartament cu pat de travaliu, piscina, camera de oaspeti pentru familie si esti asistata in permanenta de moasa iar doctorul vine la fiecare cm dilatatie si de la 7 sta numai cu tine, cica se poate sa nasti si la dilatatie 7, nici despre asta nu aveam habar!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
33+ cu
AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Buna fetele... Am ajuns si eu acasa. Am plecat de dim si abia acum am reusit sa intru in casa. Am umblat creanga...La medic totul e bine, se apropie si la mine termenul. Incepuse medicul sa ma intrebe daca vreau inducere sau sa astept sa vina de la sine, la care i-am zis ca nu stiu. Oricum am zis ca stau pana la 40 sapt si apoi daca nu se produce nimic o sa fac inducere. In rest toate bune. va pup si sa auzinm numai de bine.

37+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

AAA, am uitat, se dau niste medicamente calmante pentru cele care nasc fara epidurala, nu stiu de care ca e o schema pentru diferite grade ale durerii, mi-au spus ca durerea va fi mare dar o voi putea suporta!

Am primit mesaj de la Lala
" buna noi suntem tot 2 in 1, mai am crize de tensiune, dar nu foarte tare! Vineri, daca la eco iese bine Sebi, e posibil sa plecam acasa. dar sa vada cum mai sunt eu pana atunci. pup pe toata lumea!"

Deci vesti foarte bune de la Laliqu sa speram ca totul va fi bine, ca sa treaca si ea de 37 sapt, mai are cam o sapt si putin pana trece!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
33+ cu
AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Carmen, multumim de vestile bune. Sa dea DD sa fie bine si Lala si bb in continuare

Daca se naste prin inducere, parca spunea Elena (Beluistef) ca e mai lung si anevoios travaliul. Teoria ce spune?
Alina 33+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

HEEEYYYY IAR SURPRIZE SURPRIZE?
FELICITARI TINA, FELICITARI ARISA, BUN VENIT DELFINASILOR, SA FITI SANATOSI SI CUMINTI.
Felicitari si sarbatoritelor noastre de azi Enik si Didiloo sa aveti parte numai de bucurii si de tot ce va doriti in viata.
La mine tocmai au plecat meseriasii, mi-au montat AC ca nu se mai putea altfel. Numa bine pe cand a fost gata a venit furtuna si acuma pot deschide geamul sa intre aerul natural de afara. M-am si obosit putin mai mult azi ca a trebuit sa fac curatenie, praf de numa numa. Sper sa ma ierte delfinasul meu si sa nu-mi faca surprize.

30 + cu o de
AMR 9

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput