Bv Tina,Ariana delfinasi de iul-aug 2010 (134)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bumblebee, iar ai racit? Si saptamana trecuta ai fost un pic racita, nu? Ai grija de tine. sa treaca.

Michelle, au iesit super pozele. Imi plac cele in care si sotul si-a desfacut camasa, si stati amandoi la masuratoare.

Racusor, se vede ca esti mamica - ce frumos povestesti. Ma bucur ca reusesti sa dormi.

Acum cateva zile am visat si eu ca fumam... Dupa 11 ani de fumat, le-am lasat in momentul in care am aflat de sarcina. Nu a fost greu, ca am fost bine motivata. Sper sa nu ma reapuc dupa ce termin alaptarea. Dar nu stiu... Nu suport fumul de tigara, ca pute... Dar un pic de miros in treacat de fumoator... parca , parca...

Cristina 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pe vineri cred ca voi merge dupa rez. la analize si voi intreba dr. Andreea, nu mi-a dat sa iau nimic.dar nici n-a comentat nimic. eu zic ca noi vom naste la termen :) cd ai urm monitorizare? mie mi-a zis sa revin sapt viit. la sfarsit.

Anca Vlad..dar vad ca nu stai mama locului..auzi la ea, gemuri..calcat..chestii..pai de-astea de-abia mai fac si eu, care sa zic am sarcina fara probleme..si tot obosesc si ma sfarsesc..ia mai stai mataluta linistita asa olecuta, sa iasa delfinasa la termen.

ca nu v-am mai dat idei de mult- meniul zilei- bors de gaina cu stevie, fasole verde cu pui, prajitura cu mere.

Paula cu Mihai 36+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 3+ de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

pe vineri cred ca voi merge dupa rez. la analize si voi intreba dr. Andreea, nu mi-a dat sa iau nimic.dar nici n-a comentat nimic. eu zic ca noi vom naste la termen :) cd ai urm monitorizare? mie mi-a zis sa revin sapt viit. la sfarsit.

Paula cu Mihai 36+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 3+ de dans in burtica

Paula, mie mi-a spus ca daca nu se intampla nimic in urmatoarele 7-10 zile, ne revedem tot la 2 sapt...adica joia/vinerea viitoare..

azi am o sapt de cand am fost la monitorizare si eco...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 37+ cu bb Filip

AMR: MAI PUTIN DE 20 DE ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

paula, bumblebee, florentina, oana, carmen, eladea, crispro multumesc!

Stie cineva daca la clinica Eva se face vreun vaccin pt bb? Si care sunt conditiile la recoltarea celulelor stem?
Ce e inclus in cei 2000 lei? cazare.. vaccinuri, monitorizre bb, ecografii?
Ma gandesc serios sa merg acolo daca au locuri. De fapt as merge oriunde la privat, insa la Brasov as putea sta la niste prieteni.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">33+ cu

AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Burtici si mamici cu delfinasi va invit la
Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

da voi ce credtei ca municipalul nu are site?!

i-a uitati aicilea ce am gsit ...aici voi naste asta in cazul in care numa apuca pe la brasov!...http://www.suub.ro/index1.html

sper sa va placa...

Anca +31s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

Anca si eu tot la Municipal il aduc pe lume pe bebelus? Nu stiu nimic despre preturi, rezerve si altele...Tu ce stii de spital? Si la ce medic esti? Astept un mesaj pe PM te roggggg....
Te

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 30+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
AMR 9+ si vine minunea de bebe

***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput