Bv Tina,Ariana delfinasi de iul-aug 2010 (134)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Buna dimineata!

Intr-adevar Racusor si eu am stat si m-am gandit de nenumarate ori ce noroc ati avut ca ai ramas la spital. Doamne, s-ar fi intamplat o nenorocire
Si cand stiu ca la noi nu se uita nimeni la tine in spital, mi-e groaza SI nici dr. mea nu e in sapt 40 si cateva zile inainte si dupa..

A mai sunat cineva la clinica EVA? Sunt locuri?

Am trimis un mail pe picasa cu poze facute la sedinta foto de ieri, dupa cum spuneam
Nu sunt prelucrate.. le-am lasat asa naturale.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">33+ cu

AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eu zic ca nu e cazul sa o luam razna cu gandurile, sa lasam drobul de sare in poveste si sa incercam sa fim atente, dar nu exagerate, cum mai e si voia Celui de sus. Eu cred ca trebuie sa fim increzatoare ca va fi bine si ne vom vedea bbii sanatosi in brate.

Alina 33+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Desi pana acum nu am avut nici o treaba, brusc mi s-a facut dor de o tigara...bine ca nu am tigari in casa, ca imi trece...Sunt curioasa daca o sa ma mai reapuc de fumat dupa ce trece si perioada alaptatului.Nu as vrea chiar deloc!!!

Paula, 34+ cu , Raul Codin
AMR 5 saptamani

si eu ma mai gandesc din cand in cand...la o tigara ...asa parca imi e pofta mai ales cand beau cate un frappe/cappucino etc

tocmai am primit coletul de la cord blood center

intrebare: umidificator de camera luati? ma gandeam ca poate pe caldurile astea ar fi binevenit ...

Oana 36+ Matei

AMR 22zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata burtici si mamici!

Racusor, m-am emotionat citind povestea voastra...bine ca s-a terminat totul cu bine...a avut grija DD de voi!

o sa fie tot mai bine, important e sa dormi si tu odata cu piciulica si sa papi bine, sa bei multe lichide...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 37+ cu bb Filip

AMR: MAI PUTIN DE 20 DE ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Racusor...incet, incet iti intri in rolul de mamica...si o sa iti faci un pic de timp si de noi.Asteptam poze cu Andrei!!!!!!Cu multa nerabdare!!!!!!!!
Michelle, am vazut pozele. Sunt f frumoase. Si voi 2
Oana, nu te grabi si tu. Eu ma iau dupa tine. Dupa ce nasti tu, o sa incep sa ma agit

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Michelle, super pozele

Alina 33+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Desi pana acum nu am avut nici o treaba, brusc mi s-a facut dor de o tigara...bine ca nu am tigari in casa, ca imi trece...Sunt curioasa daca o sa ma mai reapuc de fumat dupa ce trece si perioada alaptatului.Nu as vrea chiar deloc!!!

AMR 5 saptamani

Hai ca asta e foarte tare; daca vrei sa stii azi noapte am visat ca fumam, ca eram intr-un bar ca pe vremuri, la povesti cu prietenii savuram o bauturica si o tigara. M-am trezit si am ramas uimita, chiar aveam pofta de o tigara si nu imi venea sa cred.......... tot nu m-am vindecat????

Eu m-am lasat de fumat cu 2 luni inainte de a ramane insarcinata. In perioada aia mi-a fost greu, dar am incercat sa rezist. Dupa ce am ramas insarcinata au inceput greturile si raul de la orice mancare si miros, dar culmea, cel mai rau imi era de la fumul de tigara. Simteam ca inebunesc efectiv, a fost groaznic, nu puteam merge nicaieri unde era si cel mai mic miros de tigara si nici nu puteam sta langa fumatori. Daca se apropia un fumator de mine, il puneam sa stea mai departe sa nu ii simt mirosul impregnat in haine, par.... Si asta culmea mi se intampla mie, o fumatoare de 15 ani!!!!! Nimanui nu ii venea sa creada
In perioada aia am prins o ura pe tigari, parca deabia atunci intelegeam ce nocive sunt, ce urat miros, cum miros oamenii care fumeaza..... nu ii mai suportam nici pe ai mei aproape de mine, cu care inainte fumam cot la cot.....
Mi-au trecut greturile si tot nu suportam fumul de tigara! De prin luna a 7-a vad ca am inceput sa tolerez din nou usoare mirosuri si oamenii fumatori

Dar dupa toate astea eu tot ma intreb daca voi rezista sa nu ma reapuc. Sotul - care nu a fumat niciodata - nu are prea mare incredere ca voi rezista si dupa ce termin de alaptat. Daca el asa ma stie de 10 ani de cand ne-am cunoscut, disperata dupa tigara.....nu prea ma vede fara. Oricum e tare mandru de mine cum nu am mai fumat eu deloc deloc si cum nici macar nu m-am plans. Pai daca eu simteam ca mor doar cand venea putin miros....

36+ cu

IT'S THE FINAL COUNTDOWN! 8 zile si pupa mama pe scumpete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata

am fost eu mai harnica, nu-s treaza numa de pe-acu, stati linistite

am fost ieri la eco, monitorizare, analiza de secretie..le-am facut pi tate..:)
acu, analizele nu stiu cum vor iesi. sper ca majoritatea bine. analiza normala si pt streptococ am facut eu.

apoi, bb e pozitionat bine, inca e destul de sus, colul bine, inchis, 3 cm si un pic..bb ok cu greutatea 2700.
ce nu imi place insa ca la masurtaori e destul de in urma..adica la 36 de sapt implinite el e pe undeva la 34 si 4 zile..35...dupa ce luna trecuta era in grafic.
o fi de la lipsa mea de fier? ca nu am mai luat, dc tot il vomitam..sapt viit. merg iarasi la monitorizare si o sa intreb dr. ca doar acasa m-am uitat pe hartie si am vazut diferentele. parc niciodata nu au fost atat de mari.:(

Paula cu Mihai 36+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 3+ de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

ochidut si eu la fel ...fumatoare de tigari foarte slabe ce-i drept, cam 12-15/zi...sotul nefumator, nici el nu crede ca m-am lasat definitiv, desi e mandru ca m-am lasat
eu citisem la un moment dat ca curatarea corpului de nicotina se face in 2-3 ani...abia dupa aceea nu mai exista tentatia de a fuma

paula nu ma grabesc, stai linistita...si oricum te anunt daca incepe "distractia" ...abia maine facem 37 sapt, si mai vedem dupa ce si cum...desi mi-ar place sa nasc la termen

racusor emotionanta povestea ta ...dar in acelasi timp se vede inca o data importanta unor medici interesati de pacientii lor si care isi fac meseria cu placere
...stiu ca exista argumente pro si contra maternitati private...dar nu ma pot abtine de la a ma intreba ce s-ar fi intrebat daca mergeai la consultatie la o maternitate de stat..cred ca depindea peste ce fel de medic dadeai pe acolo
ma bucur ca povestea ta e una cu "happy end"

Oana 36+ Matei

AMR 22zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Michelle super pozele...
Bumblebee ai mare dreptate. Cred ca la mine s-au urcat hormonii la cap.... Dar de acum gata cu joaca...sunt optimista si increzatoare. Multumesc.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 30+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
AMR 9+ si vine minunea de bebe

***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput