Palatoschizis si formele sale (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Si Andreea, rabdare, mami!

Daca la inceput refuza puica ta suzeta, acuma o tine; putinul ala cat o tine, asta e important; incet-incet va stii si ce sa faca mai departe!

Cu papica.....nu te ingrijora de luatul in greutate; copilasii cu probleme iau in general mai greu in greutate; cred ca e ceva de munca pana cand se va adapta si ea la "situatia" in care este; si eu pateam la fel; imi amintesc ca la ea oscila greutatea, ceva de speriat! De la o zi la alta! Tot din cauza asta! Ca primea papa, cu chiu si vai , apoi, nu trecea jumatate de ora si era aspirata.
Nu pot decat sa te incurajez si sa iti spun ca e nevoie de rabdare si calm dumnezeiesc; mie nu-mi iesea de fiecare data, din pacate; ca ma mai suparam, imi pierdeam calmul; asta putin timp; ca apoi am realizat ca si ea ar fi vrut sa tina toata papica in burtica, dar nu putea........

Multa rabdare, mami!

O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cclaudia1975 spune:

Ralushka, bine ai venit printre noi si sper ca putem sa te ajutam sa invingi aceasta problema, prin care D-zeu a vrut sa ne incerce credinta. Sper, ca citind din experientele fiecareia dintre noi, sa gasesti raspunsuri la multe din intrebarire care te framanta, iar daca nu, nu te sfii sa ne intrebi si sigur una dintre noi iti va da raspunsul de care ai nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyana spune:

camelia ma bucur ca esti mai optimista dar ai rabdare ca vin eu nu peste mult timp si va povestesc cit dureaza operatia de alungire si omulet .....ca si eu am avut un pitic pe creier si nu vedeam omuletul si am fost in fiecare an timp de 3 ani la rind sa ma convinga ca intradevar exista omulet ca eu nu-l vedeam sub nici o forma, era si este la fel ca in desenul tau .....de cind a fost operata nu mi-a vomat niciodata pina anul trecut cind intr-o zii ia fost rau si m-am speriat foarte rau si am ajuns cu ea la bucuresti la control unde mi s-au confirmat banuielile mele si cele spuse de logopeda la care mergeam :(ca nu are lueta si n-o sa poate spune sunetele la care lucram si ca o chinui degeaba pina nu o operez)....acum nu am mai fost de o perioada buna fiindca ea doar S nu-l pronunta corect si cind sufla nu da tot aerul pe gura inca mai da si pe nas dar nu ca inainte ....

Mergi la inceput

andreea sunteti niste scumpi toti trei va doresc multa rabdare si curaj sa puteti trece peste tot si toate greutatile............. micuta e o minune de copil de care va veti bucura si va ve-ti aminti de clipele astea nu peste mult timp fiindca primele 3 luni din viata unui copilas sunt mai grele .........nici mie nu mi-a fost usor eram zombi nu dormeam nici ziua nici noapte si fiindca imi era frica sa nu adorm stateam in genunchi la patutul ei si o pazeam fiindca la externare mi-au zis ca nu va vorbi nu va auzii plus de asta ca in spital se inecase de 2 ori si sa invinetit toata si a trebuit s-o aspire iar acasa o singura dat si am desfacut-o din scutece am ridicat-o de picioruse in sus si degedul i l-am bagat in gurita si cind am vazut-o ca respira si ia revenit culoarea am fugit cu ea la urgenta si pot sa va spun ca nici doi bani nu dadeau se uitau ca la cuidati la noi habar nu aveau ce sa faca sau sa zica tot pe mine ma intrebau ....,dar nu stiu cum am reusit atunci ,fiinca acum cred ca m-as pierde dar atunci parca am avut o forta supra naturala si am reusit iar din momentul ala nu am mai lasat-o sa doarma decit binenteles pe o parte dar cu inclinatia foarte ridicata ,am pus o perna sub salteluta si asa a dormit pina la 4 ani in patutul ei (era mare patutul)pina cind in sfirsit am avut curajul sa o mut cu sora ei in camera,dar numai somn nu aveam ca ma duceam sa o vad cred di 15 in 15 min pina cind oboseam si adormeam ........offfffff ce greu era ..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_dor spune:

Multumesc Claudia, am vazut evolutita, chiar se vede din poze.
Eu sunt foarte fericita azi! Fetita mea a molfait suzeta pentru 5 minute, dupa care a scuipat-o. Dar macar este un inceput nu?

Mergi la inceput

bine ai venit RALUSHKADACA AI INTREBARI ....INTREABAMA ....

daca viata nu ne va ucide vom fi nemuritori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia2008 spune:

buna fetele bine v-am regasit ,vad ca suntem destule , am venit si eu pe la voi.ceci in sfarsit ai revenit ne lipsea conversatiile cu tine.noi mergem pe 30 la bv ne internam si pe 1 iulie ne operam ,doamne ajuta.abia astept sa scapam si noi si sa fie bine . nu stiam ce sa intamplat dar am citi asa fugitiv aici si am inteles de ce nu ai mai postat pe site.am intrat sa va salut si vb un picut mai tarziu pupici la mamicute si bebelusi dulci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Cami ma bucur mult ca te-ai mai linistit. Sper din suflet sa nu mai fie nevoie de operatie.

Giulia bine ai venit pe la noi. Chiar ma gandeam daca ati operat pitica. Mai e putin si scapati si voi. Am rez cu dosarul. Multumesc mult pt info de pe mess.

Ralushka bine ai venit!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralushka spune:

Buna,

Multumesc mult pentru primire fetelor!
Celia eu stau in colentina,as fi bucuroasa sa putem vorbi mai multe, cum vrei tu pe mess, pe afara , la telefon.
Nu am fost foarte activa pe site si nu prea ma pricep.. are cineva postate poze cu bb dupa operatie? ( cheilognatopalatoschizis unilateral are puiul meu)Dupa cum spuneam nu am stabilit inca momentul operatieisau medicul si de aceea as vrea sa vad cum sa-au recuperat altii puisori cu aceeasi problema.
Corina, baietelul meu s-a nascut in noaptea de 3 spre 4 mai la 12:30, e mai micut cu o zi decat a ta. Il hranescu cu o tetina speciala de la Nuk si slava Domnului se descurca destul de bine, e mancacios si un grasut( l-am nascut de 3kg 600).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralushka spune:

scuze, nicoleta are fetita nascuta pe 2 mai

Mergi la inceput