Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (84)
Raspunsuri - Pagina 10
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Decenuela, astia de la flamingo hotel au numai studiouri si apartamente? voi ce ati rezervat? ce fel de camera? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... VOTAM BOBITZA LA PRIMUL EI CONCURS 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
prb e standard...zic si io...oricum toate au chicineta asa au grecii..faci cofe...atunci papa pt jiji...si sunt de la 50 mp...oricum io am dat 56 euro/pers/pensiune completa si pe toate ofrtele din buc era de la vreo 65 eur/pers/demipensiune....zic ca-i f ok..
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
decenuela spune:
iar bag monolog la greu...jiji a cazut l;at la 9.45 si de atunci s-a trez de 2 ori..tzatzaiala si iar somn
sper sa nu se mai trez cel putin 2 ( hai 3) ore sa apuc si io ceva somn.
pup fetili...somnik usor voua si bb vostri
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
xela_07 spune:
nu mai apuc sa fac mai nimic ... daca raman sanatoasa la cap dupa saptamana asta e mare lucru. ma freaca Andreea de nu mi-am putut imagina asa ceva ... oricum raman optimista si sper sa-i treaca repede toanele. chiar si asa o iubesc de nu mai pot, acum abia inteleg multe lucruri pe care mi le povestea mama mea. e grele dar nu poti sa te superi niciodata cu adevarat pe ei.
lorex - eu voi face asa: fierb la abur diverse legume, le bag la blender separat, le pun in tavite de gheata, le las pana se congeleza si pe urma transfer cuburile in pungi separate pentru fiecare leguma. le tin cam max 2 sapt. ulterior, in fiecare zi, scot de acolo, le pun intr-un ibricel pe baie de aburi la aragaz si aia e papa. fac asa pentru ca chiar nu am timp cand sunt cu am2 sa stau sa fierb si sa pasez juma de morcov care poate nici nu o sa-l serveasca uneori juniorul. prea frustrant, not for me ...
ma duc sa ma culc, fuse o zi grea
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui haircut
vai cat e de scump de Maia Ilinca (29.01.10) |
da...............asa deschide gura..asa repede papa, ca daca nu ii dau rpede maraie, abia apuc sa bag lingurita sa iau iar................
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
lorex spune:
citat din mesajul lui decenuela
prb e standard...zic si io...oricum toate au chicineta asa au grecii..faci cofe...atunci papa pt jiji...si sunt de la 50 mp...oricum io am dat 56 euro/pers/pensiune completa si pe toate ofrtele din buc era de la vreo 65 eur/pers/demipensiune....zic ca-i f ok.. Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
Grecii? nu spuneai ca e in bulgaria-albena?
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
VOTAM BOBITZA LA PRIMUL EI CONCURS
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui lorex
Ce haplea dulcel... cu ce pofta papa el! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... VOTAM BOBITZA LA PRIMUL EI CONCURS 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
apoi haplea in adevaratul sens al cuvantului.........
Poze
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
ce invidioasa m-ai facut! Si ce-i dai acolo asa bun? Lui Caius zici ca-i dau otrava cand ii dau supa de legume (pana acum mananca cu "placere", dar tot incretit, doar sucul) si mai nou stie sa tzina gura inchisa lacatel... da-ne si noua reteta de papa bun, plz... Mamica de Bilabong, fericiti amandoi! |
reteta e:
sucul a 2 mere mici micutze+apa+lapte praf o cupa+cereale
atat
cerealele sunt de la milupa de alea pt 4 luni cu oerz si vanilie..............
maine ii fac si eu supa
ii fierb doar morcovi la ionceput si ii fac piure.........sa vedem vrea..............
Poze
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui cristies Admirat Ivanelul papacios (bravo Bea!!!!) si Maia dulcica (mai ales cazuta la datorie ) si talentele lui Haircut (pe mine m-ai dat gata). Bravo, tot asa! _ Povestea unei . Cresc |
multumim..again...........
Poze
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui lorex Bea, sa mai stergi din pozele de pe contul secret ca-s prea multe si s-a umplut contul (nu de la tine,evident, dar fetele au hotarat sa avem aprox 20 de fiecare) _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... VOTAM BOBITZA LA PRIMUL EI CONCURS 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
ok
dar cum trebuie???????????????????
poti sa le stergi tu pe toate k oi mai pune altele.....lasa aiai unde e cu basca intr-o parte..oki??????????????
mersiiiiiiiiiiiiiiiii
Poze
lorex spune:
citat din mesajul lui decenuela
grecia?????????? daaaaaaaaaaaa iti recomand toate insulele din marea ionica...adik in partea cu italia..mi-a flacut f mult zakinthosul....si lefcada...f diferite dar super...corfu asa si asa deja e prea turistica... s-ar putea sa fie f departe avand bb...dar daca te inte vreouna dintre ele dau inf cu placere...cred ca alexutza o sa-ti spuna mai multe...le stie mai bine pe cele din egee Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
Lefkada!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
VOTAM BOBITZA LA PRIMUL EI CONCURS
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_