Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri22

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Buna
Se pare ca sunt in urma tare cu vestile.
Dana felicitari pentru burtica!Nu stiam ca vine bb3, mi se pare minunat.Cum te simti?

Flavia, probabil acum esti cu bebe in brate, mami fericita de 3 baieti.Feliciotari si asteptam vesti*3D

alinushca iti leaga picioarele, sau le infasoara?si nu inteleg ce ar cauta bebe pe la picioare?faci si tu ca vecina mea, a plecat prea tarziu de acasa, si a nascut la camera de garda, fara anestezie, taiat etc.In doua zile era acasa si ea si bebe, perfect sanatosi.

mamagiulie, ce mai face Giuli, a inceput gradi?

Cristina,fericita de bebe luptator Vlad-Stefan

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Poze cu Vladut

si

Povestea lui Vladut, puiul adus de gugustiuci

Cristina,fericita de bebe luptator Vlad-Stefan

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Am vorbit cu Flavia.

E totul bine, DARIO s-a nascut duminica dimineata la ora 8, cu 3.380kg si 54 cm.
A disparut diabetul de sarcina, amandoi sunt foarte bine, sunt deja acasa si incepe acomodarea.
Flavia va multumeste pentru ca ati fost si sunteti alaturi de ea si va pe toate.

Bun venit pe lume, minune mica! Sa fii sanatos, cuminte si sa umpli viata parintilor numai cu bucurii !

" Trei lucruri sunt necesare fericirii: sa ai ceva de iubit, ceva de facut si ceva la care sa speri - William Blake"

www.tearsandhope.com/emptyarms_video.html" target="_blank">Empty arms
www.life-care.ro/res/bio/biofan.png" target="_blank">Bio
Poz(n)e
Me
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

pentru clarificare: se leaga picioarele cu o fasha alba probabil sterila, de la genunchi si pana la vaful degetului. ideea fiind sa nu atingi cumva cu picioarele campul steril pe care urmeaza sa puna copilul. au tot avut chiar si recent probleme cu stafilococul auriu cel renumit... dar tot mi se pare absurda ideea. nu cred ca masura asta va proteja realmente pe cineva. dar sigur va aduce o serie de alte probleme cu ea.

Ye, right, stafilococul cu pricina, o sa stie ca aia e "zona interzisa" si o sa ocoleasca frumusel pe langa, o sa-si schimbe traseul sau o sa crape....buna gluma....picioarele doamnelor sunt negresit cel mai mare pericol de contaminare cu cine stie ce carcalaci in rest, tot ce e in sala de nasteri, e extrem de steril.....daaaa.....specific sistemului nostru....stiu ca in tari civilizate, exista niste ciorapi speciali care cu siguranta sunt "alta mancare de peshte", dar nu stiu cum va izola atat de bine fasa romaneasca in discutie, in asa fel incat sa nu existe o eventuala infestare.....poate se gandesc sa izoleze si bara de care te tii in metrou, nu?

Scuzati "esirea" .

Va si va pe toate !

" Trei lucruri sunt necesare fericirii: sa ai ceva de iubit, ceva de facut si ceva la care sa speri - William Blake"

Poz(n)e
Me
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

mcrissa vazut poze cu papuselul, e un dulce .
Ce repede trece timpul....e deja un flacau.

Poz(n)e
Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Salutare fete dragi!
Din pacate am ratat galeria ptr Pepsi insa vreau sa o felicit, sa ii urez multa sanatate, refacere rapida si mult laptic iar lui bebe Dario sa ii urez bun venit pe lume si sa fie sanatos!

Noi suntem oarecum bine. Pe mine ma chinuie de vreo 3 saptamani o raceala de care nu mai scap, de vreo 3 zile Razvi face numa 40 cu 1 sau cu 2 , in special noaptea si care nu prea cedeaza la antitermice. Doctora banuieste o infectie urinara. I-am facut urocultura si acu asteptam rezultatul (ca dureaza 3 zile ). Ieri si azi noapte nu a mai facut temperatura. Sper sa scapam cat mai repede, orice ar fi. In rest....sunt cam obosita, si astept cu nerabdare seara de joi cand ma duc la eco ptr triplul test. Sper ca atunci sa aflu si ce am in burtica. O sa va tin la curent cu vestile.

Pana atunci va urez o zi buna!

Mergi la inceput

mony sanatate multa si tie si la Razvan, sa treaca toate cele.
Te asteptam cu vesti de la echo si mai ales sa ne spui ce ascunzi in burtica. si sarcina usoara in continuare.

Pe unde v-ati ascuns fetelor?
Va si va pe toate.

Poz(n)e
Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Felicitari Flavia pt bbDario, sa aveti parte de tot binele din lume, poate vei mai intra sa ne spui despre voi
Criss, ce frumos eee Vald si ce mare deja
Mony, sanatate la voi si sa dai de veste ce e bb2
Danangie, cum esti ???

De NANA mai stiti ceva ???

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna fetele mele dragi!

Flavia, felicitari pentru bebe Dario! Sa fie sanatos si sa va bucure mereu!

Mcrissa, superb este bebe Vlad!

Mony, sanatate multa si puiului si tie!

Lau, ce faci lady??? tot cu carbunii esti???

Paula,Doamne ajuta sa vina si in viata noastra minunea!

Va pup pe toate!

Visul nostru

Mergi la inceput

Ninia s-au cam racit carbunii ca tre'sa apara rosiile . Pana la urma, bune si alea decat deloc, nu? .
Tu ce mai faci? Bagi carbuni sau ai schimbat strategia?

Poz(n)e
Me

Mergi la inceput