Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri22

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

pai taman asta e ca sunt in vigoare toate babismele posibile (cum ai zis si tu ... copiii trebuie sa aiba caciula pe cap, daca sunt mici trebuie sa o aiba si in plina canicula, nu are nici o importanta ca asa ii sensibilizezi si apoi vor raci non-stop...), si majoritatii oamenilor (de orice varsta ar fi ei si deci in orice regim ar fi fost "educati") nu le pasa decat de copilul lor si ies cu toate bolile posibile. culmea e ca si oamenii educati si ok fac exceptie la noi si iti vin in vizita sau in grupuri de copiii cu diverse boli fara sa le dea prin cap ca ar putea face rau... eu cred ca toti oamenii astia nu gandesc...

Mami de (28.10.2008) si bb2 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Dananagie-ti-am raspuns pe pm.

Blueeyes-LA MULTI ANI BAIETELULUI TAU MIHNEA:Scuze pentru intarziere.ce mai faceti?nu ne mai pui cateva poze cu Mihnea?nu l-am vazut de atata timp.sper ca sunteti bine! 2anisori...ai baietel mare!astept vesti despre voi.te pup

Babyr7-la multi ani fetitei tale Bianca(scuze de intarziere).nu stiu daca ne mai citesti,stiu ca inainte erai atat de activa pe forum.tare mi.as dori sa intri sa ne mai spui de voi si sa ne spui cum mai sunteti.

Mamanati-la multi ani printesei tale camelia nicoli!ce mai faceti?

Fetelor pe unde sunteti?eu tot pe aici cu ,casa intoarsa cu cutii peste tot.

Minunea noastra mult asteptata

Mergi la inceput

Lukas este minunea vietii mele,este totul pentru mine.Seara dupa ce adoarme si cobor jos in sufragerie,mi se face atat de dor de el ca nu ma pot abtine si urc de nu stiu cate ori in dormitor sa ma uit la el,desi stiu ca doarme si ca este bine,insa mi-e dor de el.nu am fost despartita de el nici o zi si nici nu cred ca as putea.il iubesc atat de mult.nu imi vine sa cred cat de repede a crescut,mi-e dor de perioada aceea cand era bebe mic si il tineam mereu la pieptul meu...atata il mai pupaceam.Doamne cat de frumoasa este viata cu puiutul meu scump.sunt fericita fetelor sunt fericita ca sunt MAMICA ca am aceasta minune langa mine,ca sunt binecuvantata sa traiesc aceste momente de nedescris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Felicitari celor care poarta numele Sf. Alexandru sau rudelor voastre, sa va traiasca!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Michelle81
...of sunt atatea fete de care mi.e dor....

de mine nu-ti era dor?

va pup pe toateee..io va mai cetesc din cand in cand dar timp nu prea mai am diloc sa va si scriu..dar sunt cu ochii pe voi

Printzesa adormita-un vot daca va place!!

Mergi la inceput

Liana30-.cum sa nu imi fie dor de tinece mai faci?ce face printesa?vreau pozeeee!!!Povesteste-ne ce mai face micuta ta ?pe unde mai sunteti?

Ninia81-ce mai faci?eu tare sper sa iti aduca noroc(stii tu ce),sa te ajute putin si sa vii cu vesti bune!daca mai ai intrebari stii unde ma gasesti.

Chantal-nu renunt sa intreb de tine,poate odata odata vei intra sa ne spui cum mai esti.

Pup toate fetele

Mergi la inceput

Liana, ma bucur ca ai mai spus o vorba si tu . Era o vreme cand pregateai butoaiele cu optimism zilnic! Multa sanatate si bucurie tie si micutei tale familii

Pepsi cate saptamani mai ai? Ai nascut sau nu s-a pus problema si esti inca bine 2 in 1? Santate multa!

Mami de (28.10.2008) si bb2 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Am scris si eu povestea puiului nostru:
Vladut, puiul adus de gugustiuci

Cristina,fericita de bebe luptator Vlad-Stefan

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Pentru ca nu pot intra maine as vrea sa ii urez de astazi LA MULTI ANISORI printesei Emma Ioana care implineste maine 1 anisor.Cristina-ana-sa iti creasca fetita mare,sanatoasa fericita sa aiba parte de tot ce e mai bun in viata si sa asculte de parinti.LA MULTI ANISORI!!!!

Mcrissa-foarte frumoasa povestea nasterii.sa ne mai pui poze cand poti

Mergi la inceput

neatza! Nu am mai fost la ecografie de la 22 de saptamani daca va vine sa credeti. Astept de aproape 2 saptamani niste amarate de analize standard ca sa pot sa ma duc la control cu tot cu ele. Si am atatea intrebari: in ce pozitie e copilul, cum este colul, ce greutate are copilul, etc. Si parca vad ca voi fi dezamagita si nu voi afla nimic fiind o ecografie facuta la spital unde dr e mereu super gabit. Vroiam si eu sa ma plang... La prima sarcina facusem zeci de ecografii, acum la a doua apreciez ca a mers totul mult mai natural si nu m-am vazut prea des cu dr sau cu acul, dar aproape 10 satamani de la ultima eco e chiar prea mult si pentru mine.
sunt tare curioasa ce mai fac Pepsi si remaliss. Ca de monicasorescu stiu ca am vorbit cu ea (e bine, a scapat cu bine de un prin trimestru cu greturi urate si stat acasa la caldurica).

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 31

Mergi la inceput