Prietene la bine si la greu - 24
Raspunsuri - Pagina 20
mihamora spune:
Licurici -imi aduc aminte cum pregateai nunta anul trecut si ce frumoasa erai in rochia de mireasa:) Multi ani fericiti impreuna si la anul sa vina bebe mic Am facut si eu reteta de minipizza dar nu am fost prea incantata, aluatul mi s-a parut cam gros...
RamonaC - eu zic sa nu gandesti ca e sf casniciei, tu esti o femeie puternica si poti avea grija de soricel singura,iar el pleaca pentru voi. Cat sta acasa? Al meu are fontanela inchisa de vre-o 2 luni.
Dankutza - eu zic sa mergeti in vacanta cu bebelina, o sa va faca f bine iesirea la toti, nu e asa complicat cum pare, si prima iesire e mai grea :)Noi am plecat prima oara cu bebe de 6 luni in Portugalia in noiembrie si lumea zicea ca nu suntem sanatosi...cu bebe asa mic prin tari straine, apoi am tot calatorit....Intotdeauna am folosit cu incredere borcanelele.
Ionela - imi imaginez cat de greu va este Ma bucur ca a trecut raceala si sunteti bine.
Cristina boc - cum ti-ai dat seama ca e alergic? Multumim de informatii.
Strumphy - fain peste ai prins, erati la Dorobanti?
Mami ilinca - poti sa ne spui si noua cum a constatat inceputul de rahitism, eu sunt tare curioasa pentru ca nu mai dau vigantol la bebe de vre-o 2 luni pt ca aici medicii nu recomanda.
lylyana - faina povestioara.
Ralu seby - noi am inceput direct cu piure, fara zemuri..incearca cartoful dulce, la noi merge f bine. Mai combin cartof dulce cu dovlecel si cu avocado crud, ii place f tare avocado, mai tarziu am vazut ca s-a scris ca nu e f indicat... Multa sanatate lui Matei!
La multi ani Diana !!! Sa fii fericita alaturi de familia ta minunata! Scuze pentru intarziere ,
FDaniela - bine ne-ai gasit! ce mai faceti voi? Unde stai in Spania? Si eu alaptez, avem doar 2 mese de solide pe zi, restul san, dar nu stiu de cate ori papa...
Andre - abia astept sa vad fetele elegante la botez
Sthephy -
Lumi si Flavours - distractie placuta!
Eu am iar copiii bolnaviori cu febra...f nasol, a mai venit Domi cu ceva virusi de la gradi...
Va pup pe toate.
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
laurairina13 spune:
Iete si pe Miha, care a venit cu temele facute!
Multam de urari! off..au trecut vremurile alea in care aveam silueta de miresica
Pupici la flacaii tai, sa treaca repede racelile si febra!!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
gabitza35 spune:
salutari,
unde gasesc in Bucuresti Tea Tree,la Plafar, farmacie..?
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
botez si altele
mihamora spune:
Cosminik - si Mateo e inscris la cresa din septembrie in Spania si nu am platit nimic, e o cresa de stat si cum nu avem de munca e gratuit. Asa cum a zis FDaniela, difera de la o regiune la alta, cat e de aglomerata zona unde mergi...si sper sa nu fie o problema faptul ca deja s-au facut inscrierile.
Am facut o pauza de masa intre mesaje, azi am introdus carnita si a papat binisor, carnita cu dovlecel.
Nu am introdus lactatele si oul.
Noi nu avem nici un dintisor dar cred ca se pregatesc
Si noi ca si cei care locuiesc langa mare(Licuriciule), nu prea ne ducem la plaja decat f rar...ar fi trebuit sa fim negri demult, dar... micutul e alb rau.
Pun cateva pozici noi
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
FDANIELA spune:
Mihamora ..noi locuim in comunitatea La Rioja , voi?
ce bine ca aveti cresa gratuita , la noi si cele de stat se platesc , sunt mai ieftine dar au fff multi copii si nu prea ma incantau , am auzit ca se plangeau multe mamici de ele
ce baietei frumosi ai
http://picasaweb.google.es/morientesdana/PaulaGabrielaLunaAOpta#
Lumi_Richard spune:
FDaniela,Cory_b,Ionelamaria,Laurairina,Raluci va multumesc!
Voi pune filmulet si cu mersul in patru labe si cu vorbaria,dar nu am filmat-o inca....abia astept sa ajung acasa sa o filmez si sa o aud vorbind,a spus mama ca vorbeste toata ziua!
FDaniela,felicitari,mannca super bine papusa ta!
Ralu,sper sa treaca repede raceala lui Matei.Multa sanatate!
Cory,m-a topit toata Andrei,ce frumos sta el in picioare!
Mihamora,sunt superbi cavalerii tai! Sper sa treeaca raceala repejor,multa sanatate!
E superba pozica cu amandoi pe sezlong,ce frumos sta dolofanul acolo!
Noi azi am fost la cumparaturi si i-am luat costum special pt plaja pisicioasei,palarioara nu am gasit.
Aici e cam racoare,am venit cu haine putine,nu mi-am imaginat ca poate fi atat de rece
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
smaranditza spune:
AVOCATUL : Aceasta astenie grava va afecteaza memoria ?
MARTORUL : Da
AVOCATUL : In ce fel va afecteaza memoria ?
MARTORUL : Uit
AVOCATUL : Uitati ? Ne puteti da un exemplu de ceva pe care l-ati uitat ?
……………………………………
AVOCATUL : Doctore, e adevarat ca daca o persoana moare in somn, el nu-si va da seama de treaba asta pana a doua zi dimineata ?
MARTORUL : E adevarat ca dumneata chiar ai trecut examenul de barou ?
………………………………………
AVOCATUL : Fiul cel tanar, cel de douazeci de ani, ce varsta are ?
MARTORUL : Are 20 , cam ca si IQ-ul dumneavoastra
………………………………………
AVOCATUL : Erati de fata cand v-a fotografiat ?
MARTORUL : Glumiti ?
………………………………………
AVOCATUL : Deci data conceperii (bebelusului) a fost 8 August
AVOCATUL : Si ce faceati dumneavoastra atunci ?
MARTORUL : Cam ce credeti ca faceam ?
………………………………………….
AVOCATUL : Ea avea trei copii, asa e ?
AVOCATUL : Cati din ei erau baieti ?
MARTORUL : Niciunul
AVOCATUL : Era vreunul din copii fata ?
MARTORUL : Onorata Curte, cred ca am nevoie de un alt avocat. Pot sa-mi iau un alt avocat ?
……………………………………………
AVOCATUL : Cum s-a incheiat primul dumneavoastra mariaj ?
MARTORUL : Prin moarte
AVOCATUL : Si prin moartea cui s-a incheiat ?
MARTORUL : Incercati sa ghiciti !
………………………………………………
AVOCATUL : Puteti descrie individul ?
MARTORUL : Cam de inaltime medie si purta barba.
AVOCATUL : Era barbat sau femeie ?
MARTORUL : In afara de cazul in care era vreun circ in oras, as merge pe varianta barbat.
………………………………………………..
AVOCATUL : Are aparitia dumneavoastra aici vreo legatura cu Nota de Dispozitie pe care am trimis-o avocatului dumneavoastra ?
MARTORUL : Nu , asa ma imbrac eu cand merg la serviciu
………………………………………………..
AVOCATUL : Doctore, cate din autopsiile pe care le-ai facut au fost pe oameni morti ?
MARTORUL : Toate. Cei inca vii … se zabat prea mult !
……………………………………………….
AVOCATUL : TOATE raspunsurile dumneavoastra trebuie sa fie ORALE. Bine ? La ce scoala ati fost ?
MARTORUL : ORALE.
………………………………………………..
AVOCATUL : Va amintiti la ce ora ati examinat trupul ?
MARTORUL : Autopsia a inceput la ora 8.30 p.m.
AVOCATUL : Si D-nul Denton era mort in acel moment ?
MARTORUL : Daca nu, in mod sigur a fost pana am terminat autopsia !
………………………………………………
AVOCATUL : Esti calificat sa dai o mostra de urina ?
MARTORUL : Dar dumneata chiar esti calificat sa pui intrebari ??
…………………………………………………
Si … cireasa de pe tort !!!
AVOCATUL : Doctore, inainte sa faci autopsia, ai cautat sa vezi daca mai avea puls ?
MARTORUL : Nu
AVOCATUL : Ai controlat tensiunea ?
AVOCATUL : Ai verificat daca mai respira
AVOCATUL : Deci e posibil ca pacientul sa fi fost inca viu atunci cand ai inceput autopsia ?
AVOCATUL : Cum poti fi sigur Doctore ?
MARTORUL : Pentru ca creierul lui statea pe o tavita pe biroul meu
AVOCATUL : Inteleg, dar nu ar fi putut totusi ca pacientul sa fie viu, in ciuda acestui lucru ?
MARTORUL : Ba da, e posibil sa fi fost viu si sa practice avocatura !
PS: Licurici, stii cum se zice... "persoanele de fatza se exclud" (eu mai adaug: sotii persoanelor de fatza/care cetesc se exclud!)
ali762000 spune:
Buna fetelor!
Azi am avut parastas dupa soacra mea de 6 luni , eu m-am inteles foarte bine cu ea, asa soacra sa aveti toate cum a fost ea.
In rest galusca mea Mihai e marait cred ca ne ies si dintii de sus. Ne-a dat pauza cam 1-2 sapt. de pauza si am inceput din nou. Acum e afara cu sotul. Asa ca profit si ma duc sa fac rapid un dus pana nu vin inapoi ca apoi trebuie sa facem baita. As face o baie cu spuma multa multa si sa stau macar 2 ore acolo in baie dar nu imi permite timpul.
Incerc sa revin mai tarziu daca nu maine .
Va pe toate
DianaR spune:
Sunt in zona. Fac cap nou.
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
DianaR spune:
Poftiti la 25
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete