Prietene la bine si la greu - 24

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Ufff.....ar fi trebuit sa plecam la mare maine, da vremea ne-a dat planurle peste capsi cica ploua toata sapt viitoare
La multi ani Diana

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Multumim fetelor!

FDaniela, bine ai revenit!

Cory, masina am comandat-o de pe net.
http://www.mytoys.de/Smoby-Rutscher-Bubble-Go-II-Balade-weiss/Rutscher-Lauflernhilfen/Babyspielzeug/KID/de-mt.to.ca02.03.12/1869350

Lyly, felicitari ptr dintoc.

------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

FDANIELA welcome

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Mai pusese Diana un link cu medicamente permise in perioada de alaptat, link pe care il salvasem si eu si l-am mai pus si eu de cateva ori, dar pe care l-am pierdut. daca ma poate ajuta careva, sar'na cu anticipatiune

sare cuscrelu cu listuta ...

DIANA - La multi ani fericiti!

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

nii ma, am uitat io sa zic de dimineata urarile :

Diana sa ne traiesti o mie de ani, si sa fii fericita, mandra alaturi de cei trei muschetari ai tai, si de tati de muschetari!! Si spor la slabit

Alinus, si voua pt cei 5 ani de caznicie, multa intelegere si iubire, passion si tot ce vrei alaturi de sotz!!

sa nu uit sa iegzplic lu Raluci care se pare ca nu ierea pe faza la razvan si dani: iti multumeau pt muuulte mailuri care le trimiti, cica nu toate erau de dat pe post, da ei 'barbatii'se amuza in redactie, si se tot intrebau ei ce meserie ai fi avand de ai atata timp de mailuit, iar cand au zis ca la semnaturica esti 'full time mother', atunci am zis io ca tu tre sa fii raluca rizolu

Sa nu uit sa multumesc pt plimbarica cu geepanu lu albastrel de germanica, tare frumoasa achizitia, asa ca asteptam sa vina sa o plimbe pe Amalia aici pe faleza Si la mai multi dintoci fara dureri!! Nu mai zic ca aia mica si blanoasa tare frumoasa mai e si in filmuletz, si in pozica!!

Lumi
, drum bun, chiar cu cine lasati pisicoasa cand sunteti la concert?

Fdaniela, bine ne-ai regasit, deci si mos craciunu ne-o gasi(tare ai fost Ramoc)

Si ce, numai LyLy sa se laude cu dintoci, si noi ne incadram cred la categoria , ca se vede ceva acolo, nu imi dau seama daca e pleznita gingiuta, baleste mai mult de vro 2 zile, si e cam maraita si lipicioasa de mine, miorlaie ca vrea doar in brate

No..ma duc ca e zi de smotru si curatenie la noi, sotzu deja curata microundili, ma duc si io cica sa fac cate ceva, ca sare cu gura pe mine

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

La multi ani, Diana! Sa fii fericita, sanatoasa, sa ai parte de mult noroc si sa te bucuri mereu de familia ta frumoasa. Multumesc pt incurajarile si mesajele tale pline de informatii utile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Multumesc pt raspunsuri, fete dragi!

Mami.ilinca, daca gasesti info interesante la dovlecei despre rahitism, spune-mi si mie, te rog.

Fetele cu beibicuc, am o intrebare: am observat ca dupa ce mixez legumele, capata un gust amarui. Am patit asta la morcov si dovlecel. Eu le mixez calde si destul de mult, cam de 3-4 ori cate 20-25 de secunde. Am testat gustul dupa fiecare etapa: crude erau ok, dupa aburire ok, blenduite tzac-pac, amare! Voi ati patit asa? Este vreun secret cumva sa nu mai devina amare? Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Merci de info DanaAm pus niste poze de azi, pe fulgusoriCea mai fericita mami de Andrei Nicolas http://picasaweb.google.com/fulgusori2009/Cory_B?locked=true#5465799327519571170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Remember us?Buna ziua la toate fetele mele dragi. Sunt pe picior de plecare, evident, dar nu pot sa nu ii transmit Dianei sa fie foarte foarte fericita, iubita si sanatoasa sa se poata bucura de minunile din viata ei! Dupa cum v-a scris si Ramo, vin dupa un sir intreg de ghinioane, in prima faza mi s-a virusat laptopul de n-am mai recuperat nimic din el, acum sunt pe unul imprumut. Apoi mi-am ars mana stanga in incercarea de a-mi proteja fatza de o oala plina cu ulei fierbinte, apoi mi-am dus matusile la aeroport si am gasit pe 45 de grade autostrada inchisa, am facut 12 ore doar dus ca sa pierdem avionul, acum sunt tot la mine si la noapte plecam din nou. Sper sa se fi terminat zilele proaste si sa vina cele senine. Vestea buna e ca am terminat rochia si ieri cand am vazut-o nu mi-a venit sa cred ca sunt in stare de asa ceva, fara modestie. Poze nu am facut ca nu m-a lasat buni, oricum nu as avea unde descarca, asa ca trebuie sa ma credeti pe cuvant. Rochita mea am amanat-o pana ieri, in speranta ca incap intr-un M si surpriza, a trebuit sa cumpar un S, eu, vaca milenara. Cam atat, va pup si mi-e tare dor de voi. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

ANDRE da ce rochie iti facusi tu, maica?

Mergi la inceput