Prietene la bine si la greu - 24
Raspunsuri - Pagina 12
Lidia74 spune:
Diana LA MULTI ANI! Sa fii fericita si iubita de cei dragi!
Alinus sa aveti o casnicie minunata
lylyana.ion spune:
Dana, e super incantat David de masinuta. mie imi plac si incaltarile lui
si noi suntem in clubul de 2 zile, dar am uitat sa va spun si clubul [omidelor]
Dankutza, am fost si noi in Zakynthos anul trecut, cand eram gravi, si ne-a placut
acum, ref la bagaje, spun si eu ce mi-a folosit de vineri pana duminica, la mare:
-nu am luat decat supozitoare paracetamol, caci atat am in casa, dar nu am folosit
-spuma de spalat, betisoare urechi
-serul pt nas si pompita,
-servetele umede si uscate, scutece,
-crema cu oxid de zn,
-crema de soare si de dupa soare,
-apa termala
-palarii de soare 2
-body maneca scurta si fara maneca, pantaloni scurti, costum cu manecuta si piciorus, 2-3 schimburi pe zi
-body maneca lunga si pantalonasi lungi pt dormit, cate 1 buc
-bluza maneca lunga 2
-pantaloni lungi 2
-jacheta 1
-caciulita
-sosetute, incaltari
-carut, umbreluta de soare,
-biberon pt apa, suzi
-o punga de jucarii, de plastic, sa merga si in apa
-paturica groasa, de pus pe cearceaf, pe nisip
cam atat...daca imi mai amintesc ceva, editez mesajul
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
mami.ilinca spune:
Dana n: ce iepuras dragalas ai tu! iar masinuta este superfaina,s-o stapaneasca sanatos!
pt toate
Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)
RamonaCopot spune:
Multi ani traiaxca, Multi ani traiaxca, LA MULTI ANI,
DIANA xa traiaxca/ Cuxcrela xa-mi traiaxca, LA MULTI ANI!!! .
Alinux multi ani fericiti de caznicie impreuna!
Dominic a inceput xa buxileze de vreo 2 zile, iar telecomanda xi telefoanele xunt tentatiile cele mai tari pentru el in acexte momente. Ma topexc de dragul lui .
Fetele dragi...care dati branzica la bebei, voi le mai dati xi iaurt? Eu ii dau xeara la 7 iaurt ximplu de la Mueller, dar branza nu i-am mai facut, pana nu fac roxt de o xurxa de lapte de muuuuuuuu de incredere. Oare e bun xi iaurtul in loc de branza?
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
RamonaCopot spune:
Lumi o zi perfecta xa aveti! Pixicoaxa xu cine a ramax, cu mami tau? Mergeti doar voi doi la Londra? Axta da viata, dom'le!!!
Ramona ,
FDANIELA spune:
Buna fetelor ..in sfarsit v-am gasit , multumesc DianaR ..ne primiti si pe noi pe aici am lipsit mult dar recuperam
http://picasaweb.google.es/morientesdana/PaulaGabrielaLunaAOpta#
RamonaCopot spune:
Dankutza, xpor la bagajit . Am cetit ce xfaturi ai primit de la fete. Ma bag xi eu ca muxca in ....xtii tu . La capitolul medicamente, eu zic ca nu are roxt xa cari dupa tine xupozitoare de nici un fel, ca la caldurile axtea infernale nu le face bine. Baga doar xiropele. . Abia axtept xa vad toti fulguxorii cu cracii in apita, cu taticii ocupandu-xe de ei xi mamicile pe xezlong xub umbrela, cu paharul de coktail in mana .
Ramona ,
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria Lidia, varul meu e bine, se pare ca ii merge bine tratamentul. Doctorita lui e extrem de multumita. Piciorul e aproape vindecat, inca merge schiopatand , dar fara carje. Multumim mult pentru intrebare |
Ce ma bucur sa aud asta! Chiar vroiam sa te intreb de el, dar cand am citit de tatal tau si te-am vazut necajita , nu am mai indraznit sa intreb de varul tau. Iti doresc multa putere sa treci peste toate astea.
Poze noi cu Pinky de la 6 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/my_videos" target="_blank">Filmulete cu Pinky
Botezul Cezarei - poze
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet
RamonaCopot spune:
Fdaniela bine ai venit la noi! De fapt revenit. Ma bucur xa vad ca ne-ai gaxit la adrexa noua, inxeamna ca avem xanxe xi la Mox Craciun xa ne gaxeaxca .
Cum va impacati cu cladurile alea de pe la voi, ca axtea de aici ne-au dat pe toate pexte cap? Xenorita Paula ce mai face?
Ramona ,
FDANIELA spune:
si eu ma bucur mult ca v-am regasit , acum ma uitam la poze cu fulgusori ..mama ce au crescut si ce frumosi sunt , sa va traiasca !!!!
cu siguranta ca o sa va gaseasca si Mos Craciun , daca v.am gasit eu ca stau prost cu orientarea ..iti dai seama mosu cu ditamai GPS-ul
cu toate ca pare ciudat la noi aproape 2 saptamani a fost foarte rece , vant , ploi ..in unele zile nu puteam scoata fata la plimbare asa vreme urata , acum se pare ca a inceputs a se incalzeasca iar , tare aiurea a fost timpul, calduri exagerate , apoi scadeau temperaturile f mult ..o nebunie
http://picasaweb.google.es/morientesdana/PaulaGabrielaLunaAOpta#