Prietene la bine si la greu - 24

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Diana LA MULTI ANI! Sa fii fericita si iubita de cei dragi!

Alinus sa aveti o casnicie minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Dana, e super incantat David de masinuta. mie imi plac si incaltarile lui

si noi suntem in clubul de 2 zile, dar am uitat sa va spun si clubul [omidelor]

Dankutza, am fost si noi in Zakynthos anul trecut, cand eram gravi, si ne-a placut

acum, ref la bagaje, spun si eu ce mi-a folosit de vineri pana duminica, la mare:
-nu am luat decat supozitoare paracetamol, caci atat am in casa, dar nu am folosit
-spuma de spalat, betisoare urechi
-serul pt nas si pompita,
-servetele umede si uscate, scutece,
-crema cu oxid de zn,
-crema de soare si de dupa soare,
-apa termala
-palarii de soare 2
-body maneca scurta si fara maneca, pantaloni scurti, costum cu manecuta si piciorus, 2-3 schimburi pe zi
-body maneca lunga si pantalonasi lungi pt dormit, cate 1 buc
-bluza maneca lunga 2
-pantaloni lungi 2
-jacheta 1
-caciulita
-sosetute, incaltari
-carut, umbreluta de soare,
-biberon pt apa, suzi
-o punga de jucarii, de plastic, sa merga si in apa
-paturica groasa, de pus pe cearceaf, pe nisip

cam atat...daca imi mai amintesc ceva, editez mesajul

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Dana n: ce iepuras dragalas ai tu! iar masinuta este superfaina,s-o stapaneasca sanatos!

pt toate

Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Multi ani traiaxca, Multi ani traiaxca, LA MULTI ANI,
DIANA xa traiaxca/ Cuxcrela xa-mi traiaxca, LA MULTI ANI!!! .

Alinux multi ani fericiti de caznicie impreuna!

Dominic a inceput xa buxileze de vreo 2 zile, iar telecomanda xi telefoanele xunt tentatiile cele mai tari pentru el in acexte momente. Ma topexc de dragul lui .
Fetele dragi...care dati branzica la bebei, voi le mai dati xi iaurt? Eu ii dau xeara la 7 iaurt ximplu de la Mueller, dar branza nu i-am mai facut, pana nu fac roxt de o xurxa de lapte de muuuuuuuu de incredere. Oare e bun xi iaurtul in loc de branza?

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Lumi o zi perfecta xa aveti! Pixicoaxa xu cine a ramax, cu mami tau? Mergeti doar voi doi la Londra? Axta da viata, dom'le!!!

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FDANIELA spune:

Buna fetelor ..in sfarsit v-am gasit , multumesc DianaR ..ne primiti si pe noi pe aici am lipsit mult dar recuperam

http://picasaweb.google.es/morientesdana/PaulaGabrielaLunaAOpta#

Mergi la inceput

Dankutza, xpor la bagajit . Am cetit ce xfaturi ai primit de la fete. Ma bag xi eu ca muxca in ....xtii tu . La capitolul medicamente, eu zic ca nu are roxt xa cari dupa tine xupozitoare de nici un fel, ca la caldurile axtea infernale nu le face bine. Baga doar xiropele. . Abia axtept xa vad toti fulguxorii cu cracii in apita, cu taticii ocupandu-xe de ei xi mamicile pe xezlong xub umbrela, cu paharul de coktail in mana .

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Lidia, varul meu e bine, se pare ca ii merge bine tratamentul. Doctorita lui e extrem de multumita. Piciorul e aproape vindecat, inca merge schiopatand , dar fara carje. Multumim mult pentru intrebare

Ce ma bucur sa aud asta! Chiar vroiam sa te intreb de el, dar cand am citit de tatal tau si te-am vazut necajita , nu am mai indraznit sa intreb de varul tau. Iti doresc multa putere sa treci peste toate astea.

Poze noi cu Pinky de la 6 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/my_videos" target="_blank">Filmulete cu Pinky

Botezul Cezarei - poze

www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet

Mergi la inceput

Fdaniela bine ai venit la noi! De fapt revenit. Ma bucur xa vad ca ne-ai gaxit la adrexa noua, inxeamna ca avem xanxe xi la Mox Craciun xa ne gaxeaxca .
Cum va impacati cu cladurile alea de pe la voi, ca axtea de aici ne-au dat pe toate pexte cap? Xenorita Paula ce mai face?

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FDANIELA spune:

si eu ma bucur mult ca v-am regasit , acum ma uitam la poze cu fulgusori ..mama ce au crescut si ce frumosi sunt , sa va traiasca !!!!
cu siguranta ca o sa va gaseasca si Mos Craciun , daca v.am gasit eu ca stau prost cu orientarea ..iti dai seama mosu cu ditamai GPS-ul
cu toate ca pare ciudat la noi aproape 2 saptamani a fost foarte rece , vant , ploi ..in unele zile nu puteam scoata fata la plimbare asa vreme urata , acum se pare ca a inceputs a se incalzeasca iar , tare aiurea a fost timpul, calduri exagerate , apoi scadeau temperaturile f mult ..o nebunie

http://picasaweb.google.es/morientesdana/PaulaGabrielaLunaAOpta#

Mergi la inceput