Aspirante optimiste- Felicitari bb yasmi! (521)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Medeeanou,si eu vrea sa vad fetitele,cum fac?!
Fetele,aveti viteza la scris de numa,pe vremuri nu eram asa multe
Am momit copilul la tv in bucatarie cu un castron de pop-korn sa pot scrie si eu un pic,si deja sa intors

TRebuie sa va zic ca eu voi incepe cu planul bebe din august,sotul meu nu e fr convins de aceste 2 luni in cazul in care as fii gravi ca voi reusii sa ma descurc deoarece la sf lui iulie plecam la mare apoi in romania,avem de nasit si chiar incep sa ma ingrijorez ce voi face cu Cristian,el nefiind obisnuit cu nimeni altcineva decat noi.pentru mine aste nu ar fii asa mari obstacole,dar nu pot obliga sotul sa faca ceea ce nu isi doreste acum,si sincer nici eu nu sunt sugura 100 la suta de aceste luni infioratoare,eu sunt fr rea de caldura si fiind trecuta prina asta in sarcina cu Cris ,am petrecut toata vara in casa,cu obloanele trase,am slabit enorm,am avut greturi pana la 4 luni jumatate....asa ca...voi fii aspiranta din august
Eu oricum raman aici sa ma familiarizes din nou cu voi,cu ideea,si sa ma bucur pentru fiecare reusita a voastra

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

tanamera ce mai face burticutza?
tu ce mai faci?

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

Burticuta e foarte bine si foarte jucausa.
Eu incerc sa ma feresc de caldura,sa nu ma umflu.
Ma bucur tare ca citesc in continuare topicul asta,ma bucur pentru fiecare in parte.

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Nelia cam cat costa un test digital?

Camcris, Cosmi si parca mai era cineva, ce este cu voi??? Apai cum sa ramaneti singure, sunt si eu aici cu voi si mai avem pana ne testam nu? Pana atunci, capul sus si vedem ce iese la testare. Cum sa ne impacientam dinainte, doar suntem ASPIRANTE OPTIMISTE, iar bebeii nostri, ca vor veni si ei, vor mame puternice si zambitoare, nu plangacioase.

Bebelu ce faci, ai lasat butoiul nepazit?

tuturor , in special pentru Camcris si Cosmi sa le treaca supararea.

Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!

http://picasaweb.google.com/mandreea30/LunaDeMiere#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

hello

Yasmiiii felicitariii !! bravoo ...ce ma bucr , sarcina usoara si un bebe sanatos !!!

Mama mama ce de vesti bune........bineinteles ca le felicit si pe madutza si pe sherbi.....mare surpriza fetelor , felicitari , sarcina usoara si bb sanatosii!!!!!

Sa imi fie rusine dar nu am prea citit din urma ....sa nu ma bateti

va pupik pe toate cu mik cu mare si va dau de molipsire !

eheee vedeti de cand eu cu bebelu va dam pupicei ia uitati cate '' molipsite '' avem

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

tanamera multumesc. cate saptamani ai? ai aflat ce e??

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR 3 sapt!!! pana la Antalya!!

Am 21 de saptamani,si eu ma mir cand scriu.la ultimul echo ne-a spus ca vom avea baietel.Cred ca o sa aflam mai exact luni la urmatorul echo.

Sa stii ca ai dreptate cu kilogramele,doar de noi depinde cate punem pe noi.Eu duminica m-am cantarit ultima data si aveam luate 2 kg.

Ma bucur enorm pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

acum mi-a trecut alt gand prin cap.....daca e prea devreme si peste 3 zile vin uratzii si se elimina sarcina....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

bb_yasmi crezi ca-i dupa tine cu kg?
daca bebe cere....n-ai ce face, o sa papi

In asteptarea unei minuni

roxy MAI MULT CA SIGUR e dupa mine cu kg.

si daca ti-e pofta de ceva, sau ti-e foame ce faci? nu mananci? eu daca nu mananc de 10 ori pe zi nu pot.....apai sa mai fiu si gravida...
cand eram gravida toata ziua mancam.
bine...nici nu ma ingras, de aia mananc
vezi poate il tii pe bebe flamand ca iei bataieta
da, tu poate ai fost altfel la mare, ti-a priit, dar mie nu mi-a placut deloc, a fost o caldura de dadeai pe spate de nici nu puteai sta. mai imi era si rau......asa ca marea este exclusa la mine.

In asteptarea unei minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:

acum mi-a trecut alt gand prin cap.....daca e prea devreme si peste 3 zile vin uratzii si se elimina sarcina....

Yasmi ce te-a apucat???? Nu cumva sa mai gandesti negativ, ca iei . Gandeste pozitiv, te rogi la Dumnezeu si bebe va fi foarte bine, sanatos si se va naste la termen, da?????

Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!

http://picasaweb.google.com/mandreea30/LunaDeMiere#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Citat:

tanamera multumesc. cate saptamani ai? ai aflat ce e??

Am 21 de saptamani,si eu ma mir cand scriu.la ultimul echo ne-a spus ca vom avea baietel.Cred ca o sa aflam mai exact luni la urmatorul echo.

Sa stii ca ai dreptate cu kilogramele,doar de noi depinde cate punem pe noi.Eu duminica m-am cantarit ultima data si aveam luate 2 kg.

Ma bucur enorm pentru tine.

bravo!! felicitari pt baietel si pt kg. tre sa ai mare grija de acum inainte. la prima sarcina la 20-21 sapt si eu aveam tot 2 kg in plu si apoi pana la 39 am pus inca vreo 22 de kg!
oricum stiu ca se poate printr-o alimentatie corecta, sanatoasa si prin sport (specific pt gravidute) sa nu iei kg aiurea care nu te ajuta cu nimic...

pupici multi tie si la burticuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

FELICITARI LAVINIA, SA-TI DEA DUMNEZEU O SARCINA USOARA SI UN BEBE2 SANATOS!! MULT SUCCES!!!

Mergi la inceput