Aspirante optimiste- Felicitari bb yasmi! (521)
Raspunsuri - Pagina 7
camcris spune:
vas
sa-ti traiasca sotul vas intradevar frumos gestul lui, si io am o juma de an ca vreau placa si am cumparat impreuna una de 2 mil si ceva dar sa stii ca eu una sunt super multumita de ea, cei drept nu prea o folosec des
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s eu anul asta ca niciodata nu mi-am facut nici un plan concret de concediu. ramane sa vad daca sunt gravida si apoi mai vad. si daca sunt nu prea as mai vrea sa plec la drum ca anul trecut cand am plecat la mare eram gravida si asa nasol a fost, mai ales pe masina, mi-a fost un rau. la mare nu puteam sta in caldura, ma sufocam parca, in apa nu prea ai voie sa intri, nu aveam chef de nimic, vroiam sa dorm toata ziua, am dormit pe plaja in fiecare zi.....asa ca stau acasa si ma odihnesc, poate mergem pe aici pe la munte pe la noi undeva, ca este mai frumos . In asteptarea unei minuni |
roxy eu la prima sarcina cu iasmina am fost la mare in SICILIA si a fost fff bine, am facut baie si stat la bronzat, nu am avut nici o pb. deci nu e intotdeauna la fel. si acum am de gand sa fac la fel, sunt insarcinata nu bolnava.
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR 3 sapt!!! pana la Antalya!!
roxy_s spune:
bb_yasmi crezi ca-i dupa tine cu kg?
daca bebe cere....n-ai ce face, o sa papi
In asteptarea unei minuni
neliaCris spune:
Buna...
Uau ce de mesaje
Cu ce sa incep?
Da.FELICITARI BB YAZMI PENTUR REUSITA,sa fie o sarcina fara probleme.Si da..se vede pozitiv...mie mi-a iesit in trecut pozitiv dupa 10 zile de la conceptie,poate si mai putin,am avut test digital care imi spunea clar cate saptamanini de sarcina am....atunci aveam 3 si cateva zile,deci o saptamana si ceva
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui roxy_s bb_yasmi crezi ca-i dupa tine cu kg? daca bebe cere....n-ai ce face, o sa papi In asteptarea unei minuni |
roxy MAI MULT CA SIGUR e dupa mine cu kg.
bb_yasmi spune:
tanamera multumesc. cate saptamani ai? ai aflat ce e??
mandreeac spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui bb_yasmi
la ce resort?? belek e cea mai luxoasa si cu resorturile mai scumpe de pe acolo. noi mergem la letoonia golf resort 5 * SAI happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee AMR 3 sapt!!! pana la Antalya!! |
Am fost la Adam si Eva tot 5*, e acel hotel cu cea mai lunga piscina si are numai oglinzi.A fost foarte frumos, mie una imi place sa ma uit in oglinda mai mereu.Pentru noi a fost prima oara cand am fost in Turcia , iar eu am ramas impresionata de conditii si de cum te trateaza. Am tot fost la hoteluri de 5*, dar nicaieri nu aveau prajituri atat de bune ca aici,
Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!
http://picasaweb.google.com/mandreea30/LunaDeMiere#
bb_yasmi spune:
asa e andreea. de abia astept sa ajung si eu acolo!!!!!!!!!!
mandreeac spune:
citat din mesajul lui vas Camcris...nu plange ca si tu vei lasa in urma alte aspirante si tot asaaaaa. La fiecare ne va veni randul ai sa vezi!!!!!!! multi pupici de la mine. Acum sa ma laud fetelor vrea sa va spun ca am un sot de milioane. Am plecat chitita sa-mi cumpar presa de par, am zis ca nu-mi iau una scumpa....si ma intalnesc cu el care imi zice sa nu ma mai duc nicaieri ca nu ma lasa sa stric bani. AM mutit, ca el de obicei nu imi are grija, m-am suparat si a fost nevoit saracu sa-mi spuna ca imi comandase o presa cu vreo 3 milioane si ceva..... , si vroia sa-mi faca o surpriza. Doamne dupa 12 ani ne e asa bine.!!!!!! Va doresc la toate sa fie la fel. Andreea , mamica Elizei poze 13.05.2007 poze2 |
Vas, asa da sotz. Si tu i-ai stricat surpriza.
Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!
http://picasaweb.google.com/mandreea30/LunaDeMiere#