Aspirante optimiste- Felicitari bb yasmi! (521)
Raspunsuri - Pagina 5
bebelu86 spune:
FELICITARI YASMI!!!!!
sarcina usoara si la termen.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+
carmen_vlad spune:
Yasmi felictaaari scumpo
Nu-mi incap pielea de bucurie de cate ori intru la topic gasesc cate o graviduta noua
hai ca bate vantul pe aici incet incet hai fetele toate la odisee... yupyyyy e cu noroc topicul asta
Mami de nazdravanel vladut-stefanut
cu samburelul in 5+
bb_yasmi spune:
va multumesc din suf;let!! acum astept sa treaca si cele 3 zile pana ar trebui sa vina si dupa voi fi mai linistita.
ma cam dor salele....
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR 3 sapt!!! pana la Antalya!!
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi va multumesc din suf;let!! acum astept sa treaca si cele 3 zile pana ar trebui sa vina si dupa voi fi mai linistita. ma cam dor salele.... happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee AMR 3 sapt!!! pana la Antalya!! |
Unde plecati in Antalya Yasmi?
Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!
http://picasaweb.google.com/mandreea30/LunaDeMiere#
vas spune:
Am revenit si ce-mi vad ochii???????????????
BByasmi felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Am vazut si eu pozele....se vede pal dar se vede....BEBE E ACOLO!!!!!!!!!
Fetelor am trecut pe langa o farmacie.......parca ma tragea cineva de manuta sa intru.....si altcineva sa nu intru.....am rezistat ispitei si nu am cumparat test.
In schimb am intrat in biserica, m-am rugat sa fim sanatosi si l-am rugat pe Dumnezeu sa faca ceea ce stie el ca e mai bine pentru mine in acest moment. Si mie tot ce mi se intampla are un rost, asa ca imi las toata viata in mainile LUI.
Medeea, tu ma faci sa plang....probabil pentru ca sunt deja mamica si stiu exact despre ce vorbesti.
Bebelu, LA MULTI ANI si de la noi petnru sotiorul tau.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
bb_yasmi spune:
in belek peste 3 saptamani.....s au cam dus gandurile mele de stat la "prajit" la soare... este ca o noua luna de miere la 5 ani de la casatorie.
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR 3 sapt!!! pana la Antalya!!
camcris spune:
citat din mesajul lui cixinica bb yasmi felicitari! Sa iti de DD un sanatos, cuminte si papacios. bebelu sa iti traiasca sotul, sa fiti fericiti si sa va bucurati de care urmeaza sa vina. Fetelor se pare ca o sa mergeti toate la odisee, incep sa fiu invidiosa, vreau si eu |
si eu vreau sa merg la odisee daca ramanem singurele pe aici si pleaca toate fetele
medeea76nou spune:
Te felicit si eu, Yasmi! Sa ai o sarcina usoara, usoara, si o nastere si mai si!
Vas, fa un test de sange, nu mai am rabdare!!!
roxy_s spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi va multumesc din suf;let!! acum astept sa treaca si cele 3 zile pana ar trebui sa vina si dupa voi fi mai linistita. ma cam dor salele.... happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee AMR 3 sapt!!! pana la Antalya!! |
bb_yasmi ce simptome mai ai? zi tot sa compar si eu
In asteptarea unei minuni
mandreeac spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi in belek peste 3 saptamani.....s au cam dus gandurile mele de stat la "prajit" la soare... este ca o noua luna de miere la 5 ani de la casatorie. happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee AMR 3 sapt!!! pana la Antalya!! |
Si noi tot in Belek am fost. Si ne-am zis ca la 10 ani de la casatorie sa mergem tot la acelasi hotel.
Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!
http://picasaweb.google.com/mandreea30/LunaDeMiere#