Bazar Umanitar * 26
Raspunsuri - Pagina 50
Selene_Bunny spune:
Ceva tare frumos de la mine: http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5484076220878333634
Merge si la gravidute.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
madyrizi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman 557 intrati in cont si mai avem 415 promisi !!!!!!! anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! 858 SMS PENTRU COPII! |
cu tot cu cei depusi de mine?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
georgipuia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui vaninaaa
16 cm interior, 17 cm exterior |
In cazul asta supralicitez 25 lei
Si multumesc pentru lamurire!
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
ancadragoman spune:
Da
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
Flowers spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia Flowers,cum spuneam si pe PM(bine ca m-ai anuntat,ca aici iti sarisem postarea,nu stiu cum)nu pot face transferuri online,ca am mai incercat mai demult si nu a mers si pace.Practic trebuie sa merg la banca,sa le zic lor sa le dau contul..in fine,o adevarata abrambureala.Asa ca eu voi merge la banca azi,sper sa ajung pana la 16-17,ca David inca doarme,scot banii si ii depun eu in contul lui Alex.Si rezolvam problema.Oricum anunt aici ce am rezolvat. POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Bazar general |
Iti multumesc din suflet. Imi cer mii de scuze pentru deranjul creat. A fost o zi cu ghinion!
szivarvany spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Flowers
Iti multumesc din suflet. Imi cer mii de scuze pentru deranjul creat. A fost o zi cu ghinion! Flori, mami de Julia Alessandra(5.07.2002) si Brianna Theodora (7.11.2008) |
Flowers, te voi ruga pe viitor sa fii mai atenta.
Si rog toate fetele, pt a nu pune pe drumuri aiurea tocmai mamicile cu puiutii bolnavi
Stiu, toti gresim, se intampla dar haideti sa fim mai atente macar cu mamicile speciale
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
mariuca-sara spune:
Licitez F204 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/F23Ani#5484034842701816578
szivarvany spune:
capitolul douazeci si sapte
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"