Bazar Umanitar * 26
Raspunsuri - Pagina 50
Selene_Bunny spune:
Ceva tare frumos de la mine: http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5484076220878333634
Merge si la gravidute.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
madyrizi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman 557 intrati in cont si mai avem 415 promisi !!!!!!! ![]() ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! 858 SMS PENTRU COPII! |
cu tot cu cei depusi de mine?
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
georgipuia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui vaninaaa
16 cm interior, 17 cm exterior |
In cazul asta supralicitez 25 lei

Si multumesc pentru lamurire!

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
ancadragoman spune:
Da
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
Flowers spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Leditia Flowers,cum spuneam si pe PM(bine ca m-ai anuntat,ca aici iti sarisem postarea,nu stiu cum)nu pot face transferuri online,ca am mai incercat mai demult si nu a mers si pace.Practic trebuie sa merg la banca,sa le zic lor sa le dau contul..in fine,o adevarata abrambureala.Asa ca eu voi merge la banca azi,sper sa ajung pana la 16-17,ca David inca doarme,scot banii si ii depun eu in contul lui Alex.Si rezolvam problema. Oricum anunt aici ce am rezolvat.![]() POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Bazar general |
Iti multumesc din suflet. Imi cer mii de scuze pentru deranjul creat. A fost o zi cu ghinion!

szivarvany spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Flowers
Iti multumesc din suflet. Imi cer mii de scuze pentru deranjul creat. A fost o zi cu ghinion! ![]() ![]() Flori, mami deJulia Alessandra(5.07.2002) si Brianna Theodora (7.11.2008)![]() ![]() |
Flowers, te voi ruga pe viitor sa fii mai atenta.
Si rog toate fetele, pt a nu pune pe drumuri aiurea tocmai mamicile cu puiutii bolnavi

Stiu, toti gresim, se intampla
dar haideti sa fim mai atente macar cu mamicile speciale
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
mariuca-sara spune:
Licitez F204 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/F23Ani#5484034842701816578
szivarvany spune:
capitolul douazeci si sapte 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Flori, mami de
si Brianna Theodora (7.11.2008)