Bazar Umanitar * 26
Raspunsuri - Pagina 24
ana l spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela77O
da,dar daca nu reusim pana marti??? MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M |
Ginditi pozitiv fetelor, vom reusi !
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
mihaela77O spune:
doamne ajuta,ana!
ma duc sa mai fac si eu poze la niste produse!de dama,baitei...si fetite,mai domnisorele....
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
georgipuia spune:
Intrebare de baraj... am vb la banca daca pot face eu plata din cardul de credit si uite ce mi-au raspuns:
"NU poti sa faci transfer din cardurile de credit. Intreaba daca au POS, pagina de net sa faci plata online etc!"
Eu:" si daca ar avea POS mi-ar trebui internet banking?"
"nu, pos-ul e cititorul de carduri, aparatul in sine, ca la magazin, ar tb sa fi tu prezenta fizic acolo cu cardul"
Ma puteti ajuta sa inteleg? Tatal lui alex sa aiba POS? si eu sa fiu de fata?
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
diana2242 spune:
mai astept doar raspunsul lui Novus si maine dimi as face virament catre Alex.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
ana l spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgipuia Intrebare de baraj... am vb la banca daca pot face eu plata din cardul de credit si uite ce mi-au raspuns: "NU poti sa faci transfer din cardurile de credit. Intreaba daca au POS, pagina de net sa faci plata online etc!" Eu:" si daca ar avea POS mi-ar trebui internet banking?" "nu, pos-ul e cititorul de carduri, aparatul in sine, ca la magazin, ar tb sa fi tu prezenta fizic acolo cu cardul" Ma puteti ajuta sa inteleg? Tatal lui alex sa aiba POS? si eu sa fiu de fata? Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) |
Te duci la banca cu cardul tau si il arati si faci plata. Dar nu toate bancile au POS. E aparatul ala cu care platesti la magazin. Numai la banca la care ai facut cardul te duci, mai bine suni iarasi si intrebi la ce agentie/ filiala sau cum s-or mai numi au astfel de POS.
On line poti s-o faci daca ai serviciu on line. Dar nu cred ca ai la cardul de credit asa ceva.
mikaeela spune:
Reduc si eu
K-137-5 lei
K45-7 lei
E320-7lei
toate ptr Alex
Am achitat si eu azi 10 lei ptr R295 in contul lui Alex,trimit chitanta diseara pe email.
Va rog sa ma scuzati dar nu am timp sa pun link ptr produse ca trebuie sa plec acum cu Ionela la gimnastica.
Va multumesc
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
ana l spune:
citat din mesajul lui mikaeela Reduc si eu K-137-5 lei K45-7 lei E320-7lei toate ptr Alex Am achitat si eu azi 10 lei ptr R295 in contul lui Alex,trimit chitanta diseara pe email. Va rog sa ma scuzati dar nu am timp sa pun link ptr produse ca trebuie sa plec acum cu Ionela la gimnastica. Va multumesc Bazar umanitar Ajutor ptr Ionela |
Le operez eu acum. Am notat provizoriu Alex si cind depasim hopul asta, aminteste-ne sa corectam.
anca_27 spune:
Am inteles bine? Ce trebuia platit pentru Ionela poate merge la Alex? Ca fac acu o plata online, si-o mai si rotunjesc un pic sa-l ajutam pe Alex.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
Alex@Sara spune:
cum de nu am vazut K157 pana acum?
le licitam noi ca la una din doua fifitze le-o fi bune
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/KIncaltaminteCopii#5476238728847597618
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
ana l spune:
citat din mesajul lui anca_27 Am inteles bine? Ce trebuia platit pentru Ionela poate merge la Alex? Ca fac acu o plata online, si-o mai si rotunjesc un pic sa-l ajutam pe Alex. Mami de Sara (8 dec 2008) ============ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici .......................................... Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea... |
Asta a scris Mihaela:
Buna fetelor.
Am vazut ca Alex are nevoie urgent de bani si vreau sa va spun ca si eu sunt de acord cu redictionarea baniilor ce de la Ionela la Alex.
Din partea mea nici o problema.Chiar mai am si eu niste lucrusoare si o sa le scad pretul si o sa mai pun cateva diseara ptr Alex...le puneam acum dar nu am cu ce sa le fotografiez.
Sper din suflet sa se stranga cat mai repede banutii.