Bazar Umanitar * 26
Raspunsuri - Pagina 10
Dodo-pui spune:
Am luat coletul de la nushulica:
l-am cantarit pentru ca arataasa si fata etichete asa...avea greutatea de pe aviz
Am deschis cu inima stransa coletul.
pisica7488 asa a ajuns la mine interfonul...voi incerca sa-l trimit protejat dar nu stiu care-i starea lui acum
madyrizi atat au fost de potejate bijuteriile
Rog fetele care au achitat sa-mi trimita PM cu adresa si link-le(cine nu a trimis deja)
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramona_patra Daca Dodo pui poate confirma e ok, daca nu trimit dovada platii maine pe mailul comun. [/font=Comic Sans MS] |
Cum se vor vedea anunt...pls ADRESA unde sa trimit coletul
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!
novus spune:
Supralicitez 15 ron http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5483109748803491186
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui alexandrina Mesaj cutremurator (novus puteai sa-l scrii direct aici): "Am primit urmatorul mesaj de la simonapro : ‘’ anunta te rog fetele de la bazar sa nu ma dea disparuta , am avut un accident si sunt imobilizata la pat, o sa plateasca sotul meu saptamana asta produsele’’ Am sunat-o si mi-a zis ca a cazut un stalp de tensiune pe ea si s-a lovit la coloana, acum e bine sta la pat dar trebuie sa intrerupa alaptatul L !nu are acces la net pt ca trebuie sa stea intinsa deocamdata, spera sa fie mai bine saptamana viitoare" |
Nu l-am scris direct pt ca nu am acces la anumite pagini/forumuri de la birou
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Dodo-pui spune:
nushulica in pachet nu erau acestipantaloni
castigati de madyrizi
Dumnezeu imposibilul!
valenita spune:
citat din mesajul lui carminabulina valenita chiar voiam sa te intreb de ea. masoar-o te rog si sa vead daca-mi vine. Vad ca Valentina_22 a licitat raiati 3/4 de la mine, care mie deja imi sunt mari (largi) in talie. Ea este oricum mai inalta decat mine si sper sa-i vina. Asa ca astept masuratori la ie. Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
Carmina,deci gand la gand cu bucurie:)
uite aici masuratorile:
Bust: 40 cm
talie : 37 cm
lungime totala : 50 cm
lungime de la subrat pana jos: 33 cm
Licurici27 spune:
Buna,
Supralicitez http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5482604847390935378 la 20 lei.
Multumesc
pisellino spune:
vale am pozat coletul, daca ma lasa robi le pun in seara asta daca nu, maine dimi.
va pupam
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
madyrizi spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui nushulica in pachet nu erau acestipantaloni castigati de madyrizi Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2 Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
auci, aia ma interesau cel mai mult acum. bijuurile si bluzele cu maneca lunga mai puteau astepta.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
valentina_22 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui valenita
Carmina,deci gand la gand cu bucurie:) uite aici masuratorile: Bust: 40 cm talie : 37 cm lungime totala : 50 cm lungime de la subrat pana jos: 33 cm |
mie nici gand sa-mi vina, oi fi eu destul de slabuta, dar anumite sunculite nu se dau duse, deci Carmina poart-o cu placere!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE
BAZAR DC