America (204)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

AB la multi ani pustoaicei!!!

Panterutzo iti vazui catelul pe fb .

Virgi, dupa ce am citit ce ai scris tu de micuta ta am mai revenit inca o data sa citesc varsta ei, nu crezi ca o grabesti muuult prea tare.

Azi ultima zi!!! ieri a fost f frumos, emotionant si neasteptat de bine organizat ptr scolarii americani .
Vara poti sa vii de acum! La revedere elementara!!!

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulin spune:

Imi cer scuze ca vin tarziu cu urarile, inca incerc sa va retin-recunosc pe toate fetele + copilasii , asa ca va doresc numai bucurii, impliniri de la puiuti si LMA, sa fiti iubite si pretuite
Sanzi ... ce frumos se distreaza David! Si noi am fost anul trecut in Delta, in sept. si a fost superb.Am stat la cineva acasa, gen pensiune care ne-a gasit bors de peste intr-un ceaon(oare am scris corect)imens, tot felul de bunatati din peste, baietii au pescuit, apoi am facut o plimbare cu barcile printre canale-plauri,lagune. A fost superb, ce frumuseti avem noi acolo si nu stim sa le intretinem si sa le punem in valoare. Turistii lasa in urma lor mormane de gunoaie, pet-urile plutesc pe apa, etc. Au pus restrictii de vizitare in anumite rezervatii, iar amenzile sunt destul de mari, iar daca culegi un nufar am inteles ca e o amenda de 1000$ !!! Asa poate se invata si romanu' sa fie civilizat!
Virgi ... bine ai venit in Houston! Cred ca suntem vecine, noi stam Cypress-Spring, pe Louetta. Si noi ne cautam casa, dar inca nu suntem lamuriti asupra zonei. Inca tatonam terenul
Oare ce am mai vrut sa spun ...batranetile incep sa-si arate semnele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor!

Noi sintem cam nervosi...schimbam scoala copiilor. Dupa atitia ani la scoala greaca, ii schimbam la catolici
Clasa 4a ne-a pus capac. Asa ca ieri ne-am luat toti liber, ne-am dus in vizita la scoala noua si acuma sintem prinsi in 1000 de formulare sa prindem deadline de inscriere.

Daca tot am chiulit toti, ne-am dus si la acvariu si in "little Russia" la lunch prin Coney Island...
http://picasaweb.google.com/102558198348998251236/Aquarium?feat=email#

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulin spune:

Ahh ... ce mi-am adus aminte! Voi tot asa ati patit cu permisul? In ditamai orasul de mare toate centrele DMV sunt full, o aglomeratie de nedrescris.
De miercuri alergam ca nebunii sa pot sa-mi iau permisul. Am dat chestionarele si acum tb.sa dau orasul. De 2 zile ne trezim la 6 dimineata si nu pot sa ma programez, mereu se termina rezervarea in fata mea cu cateva persoane !!! Cred ca luni o sa ne ducem de la 5.00, iar office-ul deschide la 7.30.
Stau astia cu scaunelele, pe jos, pe borduri la rand !!! Nici in Romania nu mai e asa !!! Parca e pe vremea lui Ceasca cand lasai sticlele de lapte
Si pt. chestionare am fost la mama naibii nu stiu cate mile, pt.ca DMV-urile jurul nostru erau cate 100 pers. la rand. Asa ca ne-am dus undeva in downtown unde erau numai negri si mexicani, ca ne era si frica sa nu ne dispara masina din parcare . Dar aici cel putin in 2 ore am terminat. Ce e misto totusi, ca nu esti conditionat sa dai proba de oras tot acolo unde ai dat proba scrisa.
Sper ca luni sa avem mai mult noroc si sa scap odata ca m-am stresat atata cu permisul asta.
Virgi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Acsorule la multi ani fatucii si felicitari pentru asa copii si pentru capitol (asta ca tot uitai la momentul potrivit). Super!! :)

Panterutzo m-ai topit cu scumpetea de furball! Tare simpatic!

Anamaria ma inverzesc .. sunteti niste frumosi..acu' inteleg de ce n-ai mai dat pe la Spark.. Bafta cu schimbatul scolii.

Hai la noi la cirese si piersici si din cand in cand si visine..:)

Sanzi ce distractie pe David, cred ca ti-e dor tare dar acus' trece timpul si il ai inapoi (oricum two thumbs up ca eu as fi de vreo cinci ori mai plangacioasa decat tine daca as avea fetele departe)

Ramona felicitari lui Alex ca-i baiat super istet si pupacim si pe Anuta (poze! poze!!) :)

Corina felicitari Ralucutei!!Ce fata mare ai!

Bubulin bafta cu permisul!

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Am bagat mandretile in pat ca nu-i mai tineau picioarele si maine domnii ministri au agenda incarcata. Inot ca-i ultima zi, zi de nastere a unui coleg de-al fatucei si "concert" de sfarsit de an la pian:))

Multam pentru fatuca, n-o fost ziua ei, dar sarbatoresc si ei la scoala tot ce-i in vara si atunci e o aglomeratie

Ah sa va zic de "graduation" lui Marc. N-or avut costume. Au cantat pe scena ceva cu prietenii si o varianta happy ending a lui Puff the magic dragon. Un cantec hawaiian cu Mahalo (parca inseamna multumesc). Al meu a dat din maini fericit cum se da la cantecele hawaiiene, apoi l-o topit caldurica si l-o luat dezinvolt cascatul. Fetitele au trait intens momentul, dadeau artistic. O pustoaica mititica de vreo 3-4 anisori a profitat de un moment de liniste s-o strigat dupa mami: "Mami, mami faci un dvd, da? Sa ma vad cand ma marit:))" Am ras cu totii sanatos.

Va pun si pozne:)
Cami multam . Tu chiar ai visine? N-au pe la tine si copaci de vanzare:))?

Corina ufff te inteleg ... cand am vazut ca parasesc pre-k-ul de la Montessori si trec cu cupiii la scoala cu teme, teste etc. .. m-a luat o nostalgie in parking oi, oi... Nici nu vreau sa ma gandesc cum e la middle school. De fapt districtul nostru scolar are junior high numa asa ca schimba dintr-a saptea.

AnaMaria da una nereligioasa n-oti gasit mey? Zic si eu .. ca de la public la religios e cum e, dar sa schimbi religiile nu-i prea simplu. Dar ce v-au facut grecii?

Adriana cam asa si a mea cu inaltimea. S-atarna toate pe ea:)) Eu pe cea mare am intarziat-o cu scoala. A invatat engleza tarziu si nu era pregatita. Acum e ok si-i si place scoala.

Bubulin la noi nu-i coada la DMV, desi ei se straduie .... pica lumea pe capete la examen. Asa ca io circul cu permis international in virtutea dublei rezidente:)) Am verificat sa fie legal si gataaa:)) Azi mi-am dus o prietena poloneza si l-a picat a treia oara ...o bufnit-o plansul saraca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

ABurel, la multi ani fatucai pentru cand o fi

Adriana, super scump catelandrul.

Eu primul carnet l-am luat in Idaho, unde nu era nici naiba la DMV si toata chestiunea, inclusiv scoala de soferi, a fost a joke. Pe urma a fost simplu ca numa' l-am schimbat de la stat la stat, si n-a trebuit niciodata sa dau traseu, iar aici in TX nici macar sala nu m-au mai pus sa dau. In schimb astia in TX sunt stresati cu imigrantii ilegali, si aveau niste reguli tare destepte, pe de o parte daca te mutai aici din alt stat aveai legal nu stiu, fro 30 de zile sa-ti schimbi permisul; insa pe de alta parte mie n-au vrut sa-mi dea, ca eram inca pe viza de student, scoala mea nu era in TX si ca atare nu ma incadram in categoriile lor bine determinate - asa ca am umblat in semi-legalitate frun an si.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Acsorule nu stiu de visini pomi ca n-am vazut dar din cand in cand (anul trecut de doua ori s-a intamplat) gasesc la piata de tarani,si de fiecare data ma avertizeaza ca sunt acre..:) Am zis ca daca mai aduc si anul asta ii intreb de unde le au, da' trebuie sa imi fac curaj y'all Cand stateam in NY in piata din Buffalo gaseam visine asa ca daca aveti drum la Niagara dati prin Buffalo o tura mancati wings si poate va faceti si cu visine.:)
daca aflu ceva va dau de stire.
faina graduation!

Pai daca e sa povestim de carnet sa va zic si io: mi-a luat vreo trei state pana sa dau examenul: atat m-am codit in NY ca am luat learner si dupa asta ne-am mutat, in Pennsylvania cand am vazut ce nebunie e in Philly am zis pas, am asteptat pana am ajuns in Georgie..:) si gravi in 7 luni sa dau examenul ..garnisit bine cu injuraturi strivite printre dinti si ceva contractii de emotii.. si uite asa m-am facut cu carnet..:)

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Cami !!!

AB m a durut sufletul azi cand am iesit ptr ultima oara pe poarta aia... am plans, am plans cand au avut ceremonia, am plans...bucurie, emotii, teama...

http://www.flickr.com/photos/46975601@N07/4711898013/in/photostream/

Mergi la inceput

Anamaria tu arati beton!!! dar de ce schimbati scoala la a 5a? asa i acolo la greci?

Mergi la inceput