America (204)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cute Aidan... si artist!

Ia uite la David! In fiecare zi ma mir si eu cu ce viteza cresc copiii astia!

AB, ma gindeam ca-i posibil sa devenim alergici din cauza ca ne-am mutat. La NY n-aveam alergii, probabil pentru ca-i climat asemanator cu Romania, aceleasi plante. Don't anybody quote me on this, dar asa ma gindeam ca-i posibil. Altfel nu-mi explic cum m-a apucat acum si aici. Mai toti pomii la care sint alergica sint din sud, nu m-am mai intilnit cu ei pina in TX.
Aburel, chiar plecati. Drum bun, distractie placuta! Cum ziceai ca faci cu copiii de data asta?
Stiu ca-i fun in Franta, dar mai scrie din cind in cind.
Anuta a iesit dubios pe alocuri, din cauza ca avea zimbet fortat (deh, poza).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Ab-usor drum bun si distractie placuta!
Miere si Andra mai bea apa din piscina.. degeaba imi bat gura! ma gandeam ca daca e mai mare o sa ma asculte, dar la asta cu apa nu prea reusesc..
super pozele si operele de arta!

off Sanzi! ce vremuri.. ti-am zis eu ca iti trebuie ocupatie ..

f frumos meciul cu Argentina..nasol cu arbitrii intr-adevar si ma mai enerveaza FIFA ca nu vrea tehnologie ca sa se analizeze si judece mai bine situatiile, mai ales cand e vb de goluri..
abia astept urmatoarele meciuri.. pacat ca e Germania next.. meciul asta trebuia mai incolo un pic..
sa mai spun ca a inceput si Andra sa ceara sa vada "Gooool?" in loc de desene?

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

ABurel, drum bun si o vara frumoasa si productiva

Josefine lol

Mihutza, dansatoarea microbista

Io mai am zece zile pan' la Ioropa si un catralion de chestii de terminat. De aceea probabil si intru pe DC asa de mult

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Lai.

Josefine, nebunie ce panorama aveti! Aveti vreun loc mai interesant de iesit in weekend sau ceva?
Dincolo de polen aici partea cea mai nasoala asta este, ca-i o vasta nothingness. Orasul in sine e OK, nu te plictisesti. Insa cind e vorba de natura, de iesiri in weekened... nimic! Dupa o vreme ti se pune pata, iar daca n-aveam copii nu rezistam aici nici cinci minute. Asa ei au tot felul de activitati si sintem busy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Asta cu n-ai ce sa faci (nu zic de ce ai zis tu Ramona, mi-am amintit de sintagma "acolo n-ai ce sa faci") nu prea o inteleg. Atata vreme cat sunt ceva cafenele, un cinema ceva, niste trails pt plimbari, ce naiba vrei sa faci? De cate ori pe an te duci la Lacul Lebedelor? Si pe acasa n-ai treaba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ca veni vorba de alergii...desi nu are chiar legatura
Io am deviatie de sept...si devine din ce in ce mai greu de suportat...
A facut cineva op de deviatie de sept?? Imi e teama sa imi fac...am auzit ca e f grea....la mine o fi genetic, ca si bunicul meu are si fratele mamei...si a fost tare nasoala recuperarea dupa operatie....
Mie mi-a propus medicul de acu' vreo 10 ani....dar...inca nu ma simt in stare sa o fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:
Asta cu n-ai ce sa faci (nu zic de ce ai zis tu Ramona, mi-am amintit de sintagma "acolo n-ai ce sa faci") nu prea o inteleg. Atata vreme cat sunt ceva cafenele, un cinema ceva, niste trails pt plimbari, ce naiba vrei sa faci? De cate ori pe an te duci la Lacul Lebedelor? Si pe acasa n-ai treaba?

Ai tu dreptate si n-ai

Eu am stat in oras mare in Ro si stateam si linga teatru si chiar i-am zis barbatului ca am vazut mai multe spectacole cind eram copil.Am crescut la tara la cuca- macaii dar ne ducea mama in fiecare vara la matusa din Bucuresti, pentru culturalizare. Probabil ca ieseam mai mult decit cei din Bucuresti.

Insa cu Josephine e altceva, mai. Ei sunt tineri si e normal ca le-ar place sa iasa. Acum cind sunt tineri, n-au copii, mai au si niste banuti exclusiv pt suflletul lor nu pt pampers si alte acareturi.
Ma uit eu la Ioana mea cit umbla si n-are decit 16 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Aidan e simpatic foc !

Fac eu misto, dar o sa va fac poze pe la sfarsitul lui iulie.

Stiti care e skyline-ul din downtown? Silozuri...

Partea buna e ca suntem la 30 de mile de Iowa City, care e un oras universitar si ala ar fi mai animat. Noi nu suntem neaparat cu iesitul in oras, insa imi place sa existe optiunile. Pentru noi un weekend perfect inseamna o intalnire cu prietenii si stat la un gratar:-) Ne-om descurca, ca nu o fi asa naspa. Sper. Am zis cu sotul ca trebuie sa invatam toate locurile misto, cand vine cineva la noi sau cand vrajim pe cineva la noi sa avem replici de genul - mancam un breakfast la cel mai tare restaurant ever, etc. Asa ne-a zis unul la un magazin de mobila, ca ar fi trait acolo cativa ani si a zis sa mergem neaparat la un restaurant unde se mananca cel mai bun breakfast.

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Josefine, io m-as muta in lanu de porumb...
Cred ca pana la urma depinde de tine cat si cum te distrezi...si nu neaparat de loc...poate aveti noroc de vecini "de gasca"...hihi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Hai ca azi mai am si eu timp de intrat!
La Multi Ani la toti sarbatoritii!
Acusor, drum bun, zbor lin si va asteptam inapoi!
Sinzi, eu m-am operat de deviatie de sept acum vreo 4 ani...nu a fost greu deloc. Daca mai vrei detalii, da-mi un PM sa nu plictisim lumea pe aici.
Ruxij, io-s cu ccculturalizarea...mai in fiecare weekend iesim la un teatru, balet, comedie, concert, muzeu, expositie, etc. N-am stare sa stau acasa!
Ramona, am ratat pozele...fa-ti mila si de mine!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput