America (204)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Adriana, eu o puneam numai sa stea acolo cateodata ca se juca cu chestiile alea de pe acolo.. incerca ea sa se si deplaseze, dar nu mergea.. numai pe la bucatarie ce putea sa se desfasoare.. poate doar daca gsesti unul cu roti mai mari sau mai stiu eu cum..

Virgi bine ati venit!

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare!! iaca apuc sa mai zic si eu doua vorbe in zona. Ne plimbaram la DC, printre altele trebuie sa mentionez ca era sa fac soc de ce dragute au fost tipele de la consulat.. two thumbs up!!
am avut si ceva ramasite de vacanta si acum am intrat iar in hora..:)
Pe vara ca program avem deocamdata gimnastica, ma gandesc sa incercam si inot pentru Sofia.

La multi ani si numai ganduri bune pentru toti sarbatoritii(pe unii ii mai urai eu si pe FB) si felicitari si tuturor scolarilor! iaca un an gata-i!!

Virgi bine ai venit!

AdrianaM ce ma bucur sa citesc vesti de la voi.

Andreea vacanta placuta in Italia si abia astept sa va intoarceti cu povesti.

Miere felicitari pentru promovare si la cat mai multe!!

nu's ce mai voiam sa mai zic da' sper sa viu mai des acu' mai ales ca iau mai putine cursuri si unul e on-line, motiv in plus sa bantui net-ul..:)))

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Bun venit, Virgi, in Houston! Ai ajuns direct din Korea aici? Sau nu imi mai amintesc eu bine unde stateai inainte?
Asa stiu si eu ca permisul e valabil un an aici.
Mica ta ce mai face?
Carmen, ma bucur ca ati avut o zi frumoasa ieri! Te rog din tot sufletul sa nu te mai gandesti la prostii. Speranta moare ultima.
Azi le facui la copii enchiladas. Mananca Luca mai mult decat bine. Cand il iau seara in brate parca e un pietroi. Numai oase si muschi pe baietul asta al meu. Mamzel e toate numai pufosenie.
Miereamara, felicitari pentru job cat si pentru simbolica marire de salariu.
ABAC, is niste dulcele felinele astea ale tale. Le-as smotoci in continuu.
Ma duc cu plozii la piscina.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salutare
AM citit tot tot, am vazutpoze minunate.
Noi am fost in vacanta, ne-am plimbat acum gata la treburile casei. Am luat un virus. L-am impartit toti in afara de bebe!

A fost super la Palm Springs California. Desi avem soare am fost acolo pt copii, am fost cu alta familie cu multi copii si au avut ce face!
Si noi incepem K din august! la public school.

Bebe suge exclusiv la piept. Nu am avut timp si imediat puneam coverul si da-i lapte si asa ne-am trezit alaptati exclusiv din vacanta!

Miere: pune tuburi/se elimina singure si garantat nu mai face infectii la ureci. testat pe toti copii prietenilor nostri. si fac si inot! am un link sa vezi cum e: http://video.about.com/pediatrics/Ear-Tubes.htm

eu am cautat informatii si am zis ca la urmatoarea infectie gata! noi am facut 6 ifectii toate sub virsta de 1 an/ la fiecare infectie isi pierde din auz cu 1%. pare putin dar cica e mult!!!!

de cind am luat hotarirea nu a mai facut infectie! sa vezi , na!
trebuie sa fie clinic sanatos sa i le puna!

poate revin cu niste poze. cam greu sa scriu cu 3 prunci. cel mare e la VBS(vacantion bible school) la biserica. eu nu ii fac deloc program de vacanta mi se pare mic. ne chinuim sa nu oboseasca prea tare caci noaptea are cosmaruri. mai are cineva problema asta?

toate bune si am ramas masca la jucariile Sinzianei! uau! noi faara lego din motive de bebelusi care le pot inghiti accidental! sorry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Multumesc pentru primire la voi in club!

Ciuf - nu direct, am facut o scala prin romania de o luna. Am epuizat vacanta pe anul asta si acum suntem in perioada de acomodare aici. Fata de korea lucrurile se misca mai greu aici, avem inca senzatia de vacanta, dar sper sa ne obisnuim repede, avem ceva experienta pe alte meleaguri.

Micuta este inca dezorientata, sa nu spun suprara ca am luat-o de la copiii ei ( scoala ei). In primele zile a fost vizitata de un fost coleg din korea, el texan, dar nu din houston, si i s-a parut nice life, dar copilul ala nu poate veni in fiecare zi si nici eu nu pot sa ma deplasez inca.
Ma chiuni sa-i gasesc o scoala la fel ca cea pe care a urmat-o pana acum, si nu prea gasesc. La public, stii cum e, de la 5 ani, iar la private unde am vrut, sunt deja liste de asteptare, sper sa gasesc una care s-o ia de unde a ramas, ea stie deja sa citeasca binisor. In cazul in care nu gasesc ce-i trebuie, o s-o dau la una spaniola cu engleza..macar sa mai invete o limba si sa nu piarda timpul si fac eu cu ea acasa restul.

Cami - mersic! de data asta am notat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

adriana_m uite ce se poate folosi cu succes in loc de premergator:
www.amazon.com/First-Steps-Plus-Vtech-Walker/dp/B002K5EDMO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=toys-and-games&qid=1276719539&sr=1-1" target="_blank">aici

e bun si pe post de jucarie, e si safe..
eu i-am luat premergator fetitei si era sa-si rupa gatul in el baiatul mai mare.. a alergat cu el, s-a impiedicat intr-o bucla a covorului si a venit peste cap..cu tot cu minunea aia dupa el.. asta spaima..

virgi, bine ai venit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

La multi ani Eric, Sinziana, Marc!
bine ai venit Virgi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Cami si eu ma bucur sa mai citesc vesti de la voi. Ce mai fac printesele? Cum merge scoala ta?

Macrina dinasta avem dar cu alte butoane. Deci merge si asta? Ca ma gandesc ca la asta de se tine de el ii fuge ca aluneca repede. Poate cand e mai stapana pe picioruse. Multumesc mult de informatii.

Mihutza premergator in care sa o pun sa se mai joace avem dinala fara roti. Dar nu mai prea vrea acolo ca se plictiseste dom'soara.

Virgi bine ai venit si acomodare usoara.

Cenia noi am avut probleme cu cosmarurile la baiat. Pana la 3 ani se trezea in fiecare noapte si plangea si cate 2 ore. Avea momente in care nici nu ne recunostea noaptea si plangea pana nu mai avea aer de ieseam cu el noaptea si in miezul iernii pe balcon la aer. Cumplita perioada. Noi am scapat de perioada aia doar dupa ce am inceput sa mergem la biserica si sa ne spovedim eu si sotul. Coincidenta sau nu ( eu nu cred ca a fost coincidenta), dar din momentul ala am scapat si de atunci nu mai avem probleme deloc cu cosmarurile. Pupici si numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Adriana premergatorul este contraindicat de multi pediatri.
Nu face decat sa dea copilului o senzatie de falsa siguranta, nu invata sa paseasca corect, se impinge numai in varfuri...plus accidentele de rigoare.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Macrina ala se poate folosi dupa ce stie un pic sa mearga altfel cade in nas cu el, nu se stie sprijini in el si l impinge cumva in fata... Francesca are si am incercat, nu merge inca.

Ralu a folosit premergator si nu a patit nimic. Francesca merge cu premergatorul pe mocheta, nu vad cum se poate rasturna.

Virgi bun sosit!!!

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput