America (204)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

la multi ani,sa fiti iubite dragi Sanziene si Anute!

virgi - gap,sunt multumita de calitatea lucrurilor,gymboree(au reduceri acum de 70%) si target.eu sunt indragostita de tj'maxx bijuterii si papuci.

ciuf - pescuiala placuta!
miere - sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Coreenii pe care ii stiu eu sunt sclavii magazinelor:-), cumpara in draci. Femeile de la Coach, barbatii trag la haine unde se vede sigla mare, evident de la un magazin scump.
Nu stiu cum e in Coreea, dar i-am vazut pe astia inghesuindu-se in outlet-uri tot timpul.

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

josefine- chiar ma intrebam ,daca e vreo legenda cu gentile astea Coach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Arminad,
da amindoua am avut otita, copila vreo 4 luni tot a luat antibiotic pina am pus-o pe Flonase (avea 1 an jumate) si atunci i-a trecut si eu la fel doar dupa ce am inceput sa folosesc spray-ul acela pina atunci tot lichid am avut in ureche de la otita.
Sanatate la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

msl, multumesc de raspuns. Mie mi-a prescris si orl-istul si doctorita de familie Flonase asa pentru rinita mea alergica ( mostenire de familie) dar nici nu l-am luat de la farmacie ca eu deja iau ceva pastile pt asta, altfel as fii tot anul cu nasul in batista
O sa incerc, poate mi se desfunda si urechile.
Multa sanatate si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Miere, sunt convinsa ca ati ales ce-i mai bine!!! In cat timp isi revine auzul dupa ce se vindeca urechea?

Ramona, nu cred ca am avut tuse din aia, la mine a fost alergie/sensibilitate la bronhii dupa flu... ca mi-a trect exact cum prevestise doctorul.
Pt woopingu' asta exista vaccin? daca da, dupa cat timp wears off? parca tin minte ca in primul an era un vaccin din 4 litere care imuniza si impotriva tusei asteia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRISMIR

Mihuta, si eu tot cu Argentina...joaca super bine...cred ca ei vor fi in finala...si Brazilia ca de obicei,e la inaltime...dar joaca bine si Germania...iar USA sunt mult peste asteptari,bravo lor,le tinem si noi pumnii,desi sanse de finala nu prea sunt...Franta si Italia,penibile!!!

"Before you judge me, try hard to love me."MJ

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

USA a ajuns in finala la Confederations Cup! Sa nu ii subestimam, aia e o cupa grea!

Adriana 29+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

2-3 pozici si doua poezii aici

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

2-3 pozici si doua poezii aici

Mihaela, mami de Andra - 29 martie 2008

Mica dansatoare

Mihutza, she's the best!!! Mor de dragul ei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

La multi ani cu intarziere si de la mine, Anuta, Sinzi, Marc, sa aveti parte de multa multa sanatate, fericire si noroc

Virgi, magazine cu produse est-europene: Phoenicia pe Westheimer si Beltway 8 (just outside the belt, pe partea de sud-vest) si Russian General Store pe Hillcroft cu S. Braeswood (coltul de sud-est). Nu stiu sigur daca au Bors Magic ca n-am cautat niciodata, dar ma gandesc ca tre' sa aiba, mai ales asta rusesc (Phoenicia e mai mult arabesc dar au si multe chestii est-europene).
Si Fiesta are multe produse "etnice," inclusiv est-europene (fiecare magazin Fiesta are o sectiune cu "International Foods," pe caprarii).

Lai

Mergi la inceput