HAI LALA!Bv Tina,Ariana iul-aug 2010 (133)
Raspunsuri - Pagina 5
crispro spune:
Bine ai venit Tudor Gabriel!!!
Tina, recuperare rapida, laptic din plin, iar bebelu sa fie sanatos si papacios!!! Iar ma apuca plansul. Incep nasterile! E oficial! Si tocmai baietii, care cica stau mai mult in burtica...
I-am spus aseara sotului ca uneia dintre fete i s-a rupt apa, ca e mai mica decat mine cu o sapt, m-a trimis direct in pat, sa nu ma misc de acolo... Are niste emotii si el... Doamne ajuta sa fie bine pentru toate!!!
Dragaica, tre sa faci ceva cu mancarimile, ca asa nu mai e chip. Macar sa te poti odihni, cat mai ai timp. Vb cu asistenta, sa iti dea alta crema, vezi ceva leacuri babesti pe net... Cred ca te chinui de numa...
Cristina 35+ cu
crispro spune:
Neata, fetele! Ca de emotii uit de maniere! O cafeluta, careva??? Toata noaptea am visat cu voi, mai mult cu Tina, ca a nascut... Am dormit rau de tot... Dar vad ca nu is singura, ca si voi bantuiti pe forum...
Mycya, azi zici ca mergi sa o vezi pe bubulina? Bafta, sa vii cu vesti grozave!!!
Cristina 35+ cu
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu!
bine-ai venit TUDOR GABRIEL
sa fii cuminte si papacios, sa o lasi pe mami sa se odihneasca din cand in cand
TINA felicitari
m-am trezit pe la 5 si ma gandeam sa intru sa vad daca a aparut delfinasul, dar sotiorul meu a zis sa nu indraznesc sa ma ridic din pat , asa ca am pandit pana a plecat la lucru sa vin repede sa verific
_
35+ AMR 4+ pozele noastre
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka m-am trezit pe la 5 si ma gandeam sa intru sa vad daca a aparut delfinasul, dar sotiorul meu a zis sa nu indraznesc sa ma ridic din pat , asa ca am pandit pana a plecat la lucru sa vin repede sa verific _ 35+ AMR 4+ pozele noastre Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Cristina 35+ cu
rodyka spune:
si noi am dormit rau, am tot visat carucioare pierdute prin oras si eu imi alegeam unul de rezerva, apoi m-am pierdut de sot si fiica-mea era sa ma calce cu masina , abia am asteptat sa se faca dimineata sa ma ridic din pat...
delfinasa mea e putin mai lenesa in miscari de aseara, dar e undeva atat de jos ca parca o simt si cum respira si ma deranjeaza... de-acum nu ne mai luam dupa termene, ci dupa toanele delfinasilor! ce "emancipati" sunt deja din faza asta...
_
rodyka spune:
horoscopul pe maine imi spune, printre altele: " Activitatile sociale vor trebui sa includa si gimnastica de intretinere."
_
coteasca spune:
TINA FELICITARI!!!!!!!!
SA AI UN BB SANATOS, MANCACIOS, NECOLICOS. SI TU SA FII SANATOASA, SA AI LAPTIC MUUULT SI SA TE REFACI RAPID
37+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/
larissa_79 spune:
'neata!
Felicitari Tina!
Bine ai venit Tudor Gabriel! O viata minunata si binecuvantata iti dorim!
Si eu am adormit extrem de tarziu pe la 1:40 cam asa. M-a batut asta al meu cu picioarele, misca cu totul incontinuu si mergeam la baie din 5 in 5 min. Am zis ca nasc nu alta. Si una peste alta mai aveam si o stare de lesin asa cu toate ca nu era cald in camera. Greu am mai adormit...cu teama sa nu nasc cumva..mai ales de cand cu Tina care avea DPN cu 2 zile dupa mine. Oricum bebe a ei a avut super bine 2700 gr la nici 35 de saptamani. Si al meu saracutul nu prea mai are loc...incearca el sa isi faca loc cu coatele...dar nu mai e loc.
Si am dormit si stresata si dornica sa vina dimineata sa vad vestile de la tina. Initial m-am trezit la 6...dar apoi am zis ca mai stau putin si s-a facut 8...Slava Domnului ca tot zombi sunt.
Ma gandeam si la Dragaica aseara....greu cu mancarimile alea....
Aveti idee daca Tina a avut vreo infectie urinara sau alt fel de infectie ptr care nu lua nimic? De obicei astea rup membranele prematur.
Sorina, daca mai ai si azi scurgerile lichide consulta un medic. Membranele se pot fisura putin si sa pierzi treptat lichidul ( poate dura si saptamani). Oricum tu esti sarcina inaintata.
Deci fetelor deja sunt 2 baietei frumos ar fi sa vina si doua delfinase sa le tina companie in delfinariu. Deci...cine mai doreste, cine mai pofteste...cautam delfinase la delfinasi...
Larisa 34+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 5+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Dragaica spune:
Vroiam sa va intreb cum simtiti bebei, adica cat de mult se misca.
Eu am impresia ca ai mei nu dorm deloc, dau mereu din picioare, oare e normal? Ma intreb cand se odihnesc copii astia, poate cand dorm eu ziua ca in rest sunt niste dansatori.
Doctorita spune ca e bine ca se misca, asta inseamna ca au enrgie si tonus muscular
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 30+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 6 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
coteasca spune:
Neatza fetele!!! Se pare ca ne inmultim ceea ce este foarte bine. Gata acum chiar ca s-a dat startul la nasteri. Am ramas uimita cand am citit ca Tina a nascut, incep si eu sa ma stresez, sper sa nasc noaptea ca nu vreau sa transpir pe capra doctorului prea mult. Azi o sa merg la control, ma urca pe masa, ce romantic nu??? am niste emotii....dar sper sa fie bine.
Sheri, poate ne intalnim pe la giuly, ca si eu tot pe acolo bantui. Ma gandeam si la LALA, ca si ea tot la giuly e, ce o mai face??? o fi bine???
Va pup si revin mai tarziu cu info de la control. Aveti grija de voi, stati cumintele.
37+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/