HAI LALA!Bv Tina,Ariana iul-aug 2010 (133)
Raspunsuri - Pagina 3
sorina_goga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka sorina, 37+ . felicitari! vezi cum se baga in fata fetele astea?! _ 35+ AMR 4+ pozele noastre Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
vad, vad ca se baga lumea in fata, dar cu cat se aproprie momentul eu parca as mai astepta........
37+ Bogdan-Andrei
AMR ~ + 2 sapt
Otiliav spune:
Katalina, nici eu nu am avut simptome dar se pare ca infectia urinara in sarcina e comuna si nu e iesit din comun sa nu ai simptome. Repet si eu ce mi-a zis moasa si doctorita de familie.
Sorina, e posibil sa pierzi lichid. Se gasesc la farmacie niste testere care sepot folosi.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 32+ Iulia Alexandra
rodyka spune:
citat din mesajul lui sorina_goga intrebare pt fetele care ati mai nascut (nu stiu cum sa o formulez ca sa ma intelegeti): e posibil sa pierzi lichidul amniotic fara sa se rupa membranele?????? sau daca se rup membranele se poate sa nu curga asa deodata, cantitate mare ci in timp. de la pranz tot imi gasesc chilotul umed, chiar daca am absorbant de zi cu zi, parca as fi transpirata ....... nu stiu cum sa va explic ca sa intelegeri.... m-au luat grijile sa nu fie lichidul amniotic si sa ramana bebele fara contractii eu zic ca nu am dar parca baga cutite cineva in mine la fofo....... nu stiu ce sa mai zic ... o iau razna.... |
sorina, se poate foarte bine sa fie lichid, nu e obligatoriu sa vina ca la robinet, unele femei elimina lichidul mergand la baie foarte des. pana dimineata iti vei da seama, oricum maine ar trebui intrebat un dr, sa te consulte. tinem pumnii
carla_2008 spune:
Crispro pai port pantaloni scurti ca sunt 40grade si mor de cald in spital ...si daca as avea 150kg i-as purta pe caldurile astea
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
32+ Carla Maria si Cristian Alexandru
AMR -5 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
angharad spune:
Curaj Tina! Nastere usoara si bebe sanatos!
Lapticul sa curga rauri pentru delfinasul grabit.
Abia astept vesti proaspete.
Noapte buna, delfinariu.
33+ cu ftz super mic Luana-Maria si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009)
AMR 5s
bamboletta spune:
citat din mesajul lui sorina_goga intrebare pt fetele care ati mai nascut (nu stiu cum sa o formulez ca sa ma intelegeti): e posibil sa pierzi lichidul amniotic fara sa se rupa membranele?????? sau daca se rup membranele se poate sa nu curga asa deodata, cantitate mare ci in timp. de la pranz tot imi gasesc chilotul umed, chiar daca am absorbant de zi cu zi, parca as fi transpirata ....... nu stiu cum sa va explic ca sa intelegeri.... m-au luat grijile sa nu fie lichidul amniotic si sa ramana bebele fara contractii eu zic ca nu am dar parca baga cutite cineva in mine la fofo....... nu stiu ce sa mai zic ... o iau razna.... 37+ Bogdan-Andrei AMR ~ + 2 sapt |
Sorina da e posibil sa elimini lichid..asa am patit eu..a inceput sa curga cate putin pe la 1-2 noaptea..aveam o durere de spate..abia pe la 5 dim am ajuns la spital dupa ce m-am prins care e treaba menbranele nu erau rupte...am tot eliminat lichidul pana cand am nascut la 18.55 mai bine suni doctorita maine...
Bamboletta 29+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
rodyka spune:
sorina, cred ca si pentru tine scoatem motatele maine . odihneste-te noaptea asta..
_
35+ AMR 4+ pozele noastre
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001)
sorina_goga spune:
citat din mesajul lui rodyka sorina, cred ca si pentru tine scoatem motatele maine . odihneste-te noaptea asta.. _ 35+ AMR 4+ pozele noastre Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Sincer nu prea as vrea moatele, as vrea ca bebele sa mai stea un pic, dar de acum nu mai depinde de mine
Noapte buna fetele, sa ne auzim cu bine maine!!!
37+ Bogdan-Andrei
AMR ~ + 2 sapt
bamboletta spune:
Carla-ai o burtica f frumoasa nu se vad kg arati super
Mycya-la fel f frumoasa burtica
Enik-si tu ai pus poze cu burtica si nu zici nimic? inca mai porti tocuri
mi-am trecut si eu nr de tel in lista
iar sunt in toane nimic nu-mi mai convine..ma iau de saracul sot offf hormoneii astia isi fac de cap nu ma mai suport nici eu..asa fitoasa
Hai Tina...nastere usoara,mult laptic..si bebe mancacios
fug la somnic...n buna...si stati la rand nu va mai bagati in fata la nascut
Bamboletta 29+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)