HAI LALA!Bv Tina,Ariana iul-aug 2010 (133)
Raspunsuri - Pagina 21
bamboletta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurika1982 CIA cauta sa angajeze un agent-asasin. La sfarsit, ramân 3 finalisti: 2 barbati si o femeie. Testul final: primul barbat este dus lânga o usa , i se da un pistol si i se spune ca dincolo de aceasta usa , pe un scaun, se afla sotia lui. --- Ucide-o! --- Glumiti!? Nu-mi pot ucide nevasta! --- Atunci nu este o slujba pentru tine! Al doilea barbat primeste aceleasi instructiuni, intra în camera si dupa 5 min de liniste, iese afara plangand: --- Am încercat, dar mi-e imposibil... Vine rândul femeii. I se spune ca trebuie sa-si ucida barbatul. Ia pistolul intra în camera si se aud mai multe împuscaturi, apoi strigate, troznete, lovituri în pereti. Dupa 10 min, se face liniste, iese femeia obosita si transpirata: --- Pistolul avea gloante oarbe, a trebuit sa-l omor cu scaunul! MORALA: Angajati femei! Fac treaba mai serios decat barbatii! Laura 33+ cu ![]() AMR 6+ pana la Marea Intalnire ![]() Mai e putin si o sa fiu ![]() |

super tare Bamboletta
29+
David si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Mycya spune:
buna ziua burtici si proaspete mamicutze

Tina felicitari si bun venit Tudor

sa va dea DD multa sanatate si bucurii
am fost la doctor si am vazut si gaza mica,nu mia mai facut masuratori ca nu a trecut nici o saptamana de la ultimele,doar ce a masurat rinchii,si acum unul singur e in dimensiuni prea mari celalalt sa refacut.speram ca o sa ne ajute Dumnezeu si o sa se refaca si celalalt.mia spus ca o sa pot naste aici in Erding
chiar sunt happy ca ma ingrozea gandul sa ma apuce durerile pe acasa si sa mai plec si la drum cu masina
aaa si am ascultat si inimioara bebelinei timp de 10 minute 
si totul e bine.
acum ma duc sa recuperez ce ati scris,,,ca nu stiu mama da aveti motoras la degetele
deja 20 de pagini.

Bianca
32 +
Andra Maria
AMR 7+ de gimnastica in burtica
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen 
86cmm spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui michelle1981
1. Te loghezi cu userul comun iul_aug_2010. Parola se trimite la cerere pe PM. 2. Mergi la „Odiseea sarcinii in 40 saptamani”, intri pe subiectul nostru, la prima pagina si dai „Editeaza subiect”. 3. Copiezi toata listuta si mergi inapoi la „Odiseea sarcinii in 40 saptamani”, unde dai „Subiect nou”. 4. Dai Paste la listuta copiata si faci urmatoarele modificari: - scrii subiectul cu noul nr. al capitolului - treci capitolul trecut in lista capitolelor de la inceputul listutei astfel: copiezi link-ul capitolului trecut, mergi la cel nou deschis, la „Mod format” pui pe „Interactiv”, mergi la butonul „Intrudu Hyperlink”, apare o alta casuta, pui nr capitolului, dai ok si apoi link-ul capitolului trecut si iarasi ok. Si gata!!! Capitolul nou este facut... Aaaa, si te duci pe ultima pagina a capitolului vechi sa anunti ca s-a deschis capitol nou... Aceeasi formula de mai sus. ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">33+ cu ![]() AMR 6+ |
ok..mersi mult..am intrebat pt ca suntem cateva viitoare mamici din arad care vbm pe "gravidute si mamici de arad" si suntem la pag 22 si a intrebat cineva cum se trece la cap nou..da ii musai sa treci?
Cristina
28+
SERAIA I TRUST IN GOD..

AMR 6+ pana la Marea Intalnire