HAI LALA!Bv Tina,Ariana iul-aug 2010 (133)
Raspunsuri - Pagina 12
Florentina_C spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui larissa_79
36 sapt si 3 zile calculat dupa DPN. am raspuns eu ca nu se stie cand are timp sa intre ariana si sa citeasca din urma. Larisa 34+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 5+ saptamani pana la http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Multumesc de raspuns...
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 30+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dragaica [quote]citat din mesajul lui paula_m Dragaica, dar nu ai cu ce sa te dai sa-ti alinte mancarimile? Nu e bine sa te chinui in halul asta...Dr ce a zis? Parca si ieri noapte ai dormit tot asa, doar spre dimineata. Paula, 34+ cu , Raul Codin AMR 5 saptamani |
Am o saptamana de cand o tin asa, maine merg sa vorbesc cu asistenta, am crea si pastile da nu ma ajuta cu nimic, merg sa vad daca-mi schimba tratamentul iar
Reusesc sa adorm pe la 4 dimineata, zici ca e ceas, la 4 adorm la 6-7 ma trezesc, mananc, de la 8,30 dorm pana la 13
Dragaica draga..tu cred ca vrei defapt sa te antrenezi pentru nopti nedormite pentru cand vor veni strumfiii.....
33+ Tudor Constantin
AMR -6
crispro spune:
Sunt curioasa de reactia Andreei (Eladea), cand citeste ca a nascut si Ariana... Ca si ea vad ca ia mesajele rand pe rand, raspunde frumos fiecaruia...
Cristina 35+ cu
adrianaBuc spune:
arissa, sper sa nu fiu eu urmatoarea! Macar sa apuc ziua de vineri sa fac 37 sapt.
36+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici si mai cersim macar 2 saptamani.
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui Ariana1 Buna fetelor Nu am mai intrat de ceva timp pe forum. Sper ca sunteti bine. Eu am nascut saptamana trecuta pe 9 iunie prin cezariana un baietel de 2800 g si 48 cm. Nu am timp sa va scriu mai multe, a fost greu, total neasteptat, ieri am iesit din spital, sunt foarte obosita, stresata, imi e greu in postura asta, mai ales cu bebe prematur. Acum are icter si e si mai dificil. Cred ca pana la urma tot eu am fost prima. Sper sa fie bine bebe si sa ia in greutate. Va pup pe toate si va urez nasteri usoare si cat mai la termen. E greu cu bebe prematur. Ariana1 mami de - Stefan Calin |
ARIANAAAAAAAA!!!!!!!!!!! FELICITARI MAMI! SA FITI SANATOSI SI PAPACIOSI! LASA CA E BINE, CRESTE EL VAZAND CU OCHII, O SA VEZI!
Andreea, Eric (9.12.2007) si 37+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 20 DE ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
deveghe spune:
Bravo Tina! Felicitari! Sa fiti sanatosi si voiosi si mancaciosi!
Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 31+ cu
luana081985 spune:
citat din mesajul lui Ariana1 Buna fetelor Nu am mai intrat de ceva timp pe forum. Sper ca sunteti bine. Eu am nascut saptamana trecuta pe 9 iunie prin cezariana un baietel de 2800 g si 48 cm. Nu am timp sa va scriu mai multe, a fost greu, total neasteptat, ieri am iesit din spital, sunt foarte obosita, stresata, imi e greu in postura asta, mai ales cu bebe prematur. Acum are icter si e si mai dificil. Cred ca pana la urma tot eu am fost prima. Sper sa fie bine bebe si sa ia in greutate. Va pup pe toate si va urez nasteri usoare si cat mai la termen. E greu cu bebe prematur. Ariana1 mami de - Stefan Calin |
Felicitari mamico, refacere rapida si multa forta!!
Bine ai venit bebe Stefan Calin sa fi sanatos, mancacios si sa asculti de parinti!!
32+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
Au mai ramas 7 sapt ( eu sper 5)
http://picasaweb.google.com/100381038846083183576
rodyka spune:
citat din mesajul lui Florentina_C M-ai facut curioasa, tu cate saptamani aveai cand a venit pe lume bebelul? |
DPN 03.07.2010
_
35+ AMR 4+ pozele noastre
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001)
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui crispro Sunt curioasa de reactia Andreei (Eladea), cand citeste ca a nascut si Ariana... Ca si ea vad ca ia mesajele rand pe rand, raspunde frumos fiecaruia... Cristina 35+ cu |
hihihi...asa deci...ma pandesti... eu dorm prost, ma foiesc de numa, la 4 m-am dus la baie de 2 ori, aveam ceva crampe gen alea menstuale...uff...mie de-asta mi-e frica sa nu ma apuce travaliul noaptea... abia am readormit...ce sa mai zic..
azi merg la epilat, parca vad ce va dansa Filip in burtica...
darrr....vad ca fetele astea chiar n-au de gand sa stea la rand... asa e in ziua de azi...
Andreea, Eric (9.12.2007) si 37+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 20 DE ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
arissa spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc arissa, sper sa nu fiu eu urmatoarea! Macar sa apuc ziua de vineri sa fac 37 sapt. 36+ Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta! Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici si mai cersim macar 2 saptamani. |
Sa dea Domnul sa fie asa cum iti doresti!
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 35+