Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 19
douradoudou spune:
eu ma gandesc ca nu e bine cu burta la soare pt ca: pielea fiind f intinsa este si mai sesibila si mai subtire decat in alte partiale corpului..deci se arde mai usor..nu am citit despre asta dar banuiesc..o sa dau un search..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
18+ cu
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beatrice75 Urmatorul Baby expo va fi in septembrie, apoi altul in nov, pt burticutele de decembrie. Asa ca in septembrie imi fac marea aprovizionare. 18+ ![]() Mami de baiat |
idem

Doamne ai grija si de noi
17+
Vasari spune:
Eva, superbe pozele tale, esti foarte talentata !! Ma bucur sa mai cunosc pe cineva care e apropiat de attachement parenting. Maria la fel, alaptata exclusiv pana la 1 an si jumatate, la 9 luni si 1 an si 3 luni am crezut ca e cu adevarat interesata de diversificare, dar ne-am bucurat prea devreme. Purtata in wrap muult, si de mine si de sot (am ajuns la concluzia ca avem prea putini copii :) ), nu a vrut niciodata suzeta, biberon, nu am tinut-o incaltata deloc mai mult de 1 an si nici in premergator, si tot la 10 luni mergea singurica prin parc. Na, sunt multe de spus despre subiect, il iubesc tare mult. Am fost asa senina in legatura cu alaptatul ca nu m-a deranjat opinia niciunui dr, stiam care e lagatura dintre noi doua, citisem mult si puteam sa discut despre beneficiile si calitatile laptelui/alaptatului la 1 an, 2 ani, despre alaptatul in tandem si tot asa. Si sa nu credeti ca e prea atasata de mine, din contra, alaptatul a facut-o sa aiba mare incredere in ea, e tare independenta si curajoasa.
Doura, uite cateva linkuri despre API: http://www.attachmentparenting.org/ reclama ilegala - considera acesta un avertismentcms/front_content.php?idcat=3&idart=2&lang=1 aici e si un forum. Si vad ca Olga citeste aceleasi site-uri ca si mine, atat despre alaptat, cat si despre diversificare. :)) Na, mai sunt, dar trebuie sa-mi rearanjez putin bookmarkurile.
Ioanast, si eu cred ca sunt bune analizele. A zis dr sa faci amnio?
Ral-eli, multa sanatate!!:(
Anya, eu si acum o intreb pe Maria daca nu vrea sa aiba camera ei si-mi spune ca da, sa doarma cu mine. Ei ii place sa doarma doar la ea in patut, de cand am scos un lateral si i l-am lipit de al nostru, dar musai sa stea langa noi. Mai am prieteni care nu puteau dormi de dorul copilului, asa ca a ramas doar mobila in camera lui.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 15+
Primul orice
BraveGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui douradoudou eu ma gandesc ca nu e bine cu burta la soare pt ca: pielea fiind f intinsa este si mai sesibila si mai subtire decat in alte partiale corpului..deci se arde mai usor..nu am citit despre asta dar banuiesc..o sa dau un search.. alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) ![]() si 18+ cu ![]() |
Ai ghicit de ce se spune sa se evite soarele. In plus suntem mai sensibile la caldura si pielea e mai sensibila...ceva cu melanina (stit petele care apar la unele gravide). Dar cum eu inca nu am burta mare, pielea inca nu e sensibila, o sa continui sa merg la plaja. Nu ma expun excesiv, dar ma balacesc in apa, mai alerg dupa Arianna. Dc as fi in 7 luni, n-as putea. Ca atunci simt si eu burta mare, pielea 'intinsa'.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
19+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
ana_o spune:
Corina, Doura, multumesc de raspuns! Sper sa treaca de la sine si sa nu fiu nevoita sa consult vreun ORL-ist.
Ana
20
mirunam spune:
Ana
e normal sa iti curga sange din nas, nu trebuie sa te sperii. Mie imi curgea spontan, fara sa suflu nasul si muuult. Ca sa opresti singerarea trebuie sa tii capul aplecat si sa apesi cu degetele pe laturile nasuluu, ca si cum ti-ai tine respiratia.
Beatrice, cand Emanuel avea un an am zis ca trebuie sa fiu nebuna sa fac altul, mi-a trecut repede insa, din pacate am concretizat tarziu
. Vor fi momente in care ti se va parea greu, e normal, insa vor trece repede cand vei tine mogaldeata in brate 
MIRUNA cu
Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
18 +
ana_o spune:
Ies la racoare, sunt in vizita la al meu frate si aici e prea cald, nu are aer conditionat. Cu toate ca ador mirosul de tei, are si in fata blocului, si in spate. Pacat de tantari si de caldura, altfel era chiar placut. Va pup pe toate si va doresc de pe acum somn usor, sigur ajung dupa 11 acasa, cand activitatea e redusa sau inexistenta
.
O seara frumoasa pentru toate mamicile si burticile!

Ana
20
douradoudou spune:
merci fetelor pt link-uri 

si
18+ cu
BraveGirl spune:
Eva, superbe pozele tale! Chiar ai talent!
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
19+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
douradoudou spune:
ana daca esti la fratele tau descarca si tu niste poze de la mare..

si
18+ cu