Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (80)
Raspunsuri - Pagina 5
Fistiq spune:
Felicitari pt avansarea in grad, Ana! Maior sau ce esti, ca habar n+am cum e cu gradele militare ![]()
Eu ma duc sa mai fac inca un dus si ma bag in pat ca=mi ajunge pe azi, plus ca iar mi+am stricat tastatura si imi tasteaya z
y in loc de z si invers 
----------------------------------------------
cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 24+
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexuza Fetelor ce nume de sfant sa ii pun si eu fetitei mele , dar mai merge sa ii pun un alt nume langa EMMA ? Cum vi se pare EMMA MARIA cum se aude , de potriveste ![]() ![]() ![]() AJUTOR ![]() ![]() Burtica de 28 + |
http://numecopii.pentrumamici.ro/prenume/nume-de-fete/nume-de-sfinti-3
uita-te si pe aici,poate-ti place vreunul,ca sunt 5 pagini cu nume.

Ana
23+
Maia Elena
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexuza
Ai incercat sa folosesti o periuta soft? FELICITARI PENTRU STELUTA ![]() ![]() Burtica de 28 + |
Nu dar o sa-mi iau una mai moale.
Multu.

Aaa,el vrea doar unul,tu vrei doua!Oricum Emma e f frumos si singur si in combinatii cu alte nume.
Ana
23+
Maia Elena
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui Fistiq Felicitari pt avansarea in grad, Ana! Maior sau ce esti, ca habar n+am cum e cu gradele militare Eu ma duc sa mai fac inca un dus si ma bag in pat ca=mi ajunge pe azi, plus ca iar mi+am stricat tastatura si imi tasteaya z y in loc de z si invers ![]() ---------------------------------------------- cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 24+ |
Multu!

Ce bine e in pat dupa un dus cu apa calaie! Dormi ca un bb!
Somn usor!
Ana
23+
Maia Elena
LoraG76 spune:
Am ajuns si noi pe-acasa...
Aniast, bine ai revenit!
La serbare a fost suuuper-super, exact cum ne asteptam. Si ca sa ma confesez, era cat pe ce sa nu ma mai duc, sotul meu mi-a dat ultimatum ca daca nu merg, el fara mine nu se duce si rateaza Iustina serbarea, deci m-a cam santajat...asa m-a scos din casa. Ma apucase si pe mine, ca n-arat bine, ca is grasa, ca nu mi-au trecut semnele de la varicela si se mai vad, ca...ca...si ca...
si m-a apucat plansul, logic!
Pana la urma am mers si bine am facut. Na, eu, care sunt optimista de felul meu...da' cred ca sarcina si statul 2 saptamani in casa si-au spus cuvantul...si cand m-am vazut in oglinda in rochie m-a apucat disperarea. Da' mi-a trecut. Cand am venit de la serbare ne-am schimbat si-am iesit cu Iustina cu bicicleta si in pantaloni si tricou nu mai aratam cat China...parca...
Na, am comis-o azi. Bine ca a trecut.
Despre serbare si ceva poze pun maine, ca acum merg sa fac un dus si ma bag in pat!
Va pup, noapte buna!
Lora, mami de Iustina si 
28+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
alexuza spune:
O sa ne hotaram noi pana atunci , cred ![]()
Eu ma bag la
langa sotulik ![]()
Vorbim maine 
Burtica de
28 +
LoredanaB spune:
Fistiq ai PM!
Arianna felicitari pentru fetita.Incearca sa nu faci efort si cand simti durere lasa totul jos si in pat.
Vad ca va duceti la culcare.Somn usor si o noapte racoroasa.
Pe maine!
25 cu
Sarah Sophie +
Eric Joshua(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua 
maitreyi spune:
| citat din mesajul lui alexuza O sa ne hotaram noi pana atunci , cred Eu ma bag la langa sotulik Vorbim maine ![]() Burtica de 28 + |
este Sfanta Emilia pe 8 mai
chichi balaurii erau ai lor

-----
Mami de
roza +
25 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
bebecris26 spune:
vad ca multe a-ti intrat la somnic
. eu mai stau putin ca am dormit vreo 2 ore dupamasa si acum nu ma mai ia somnul asa repede
cristina si bebe in burtica
23+sapt