Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *265*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Las ca pe mine m-a intrebat un nene in lift, cand eram cu Andrei, daca tati e blond si cand i-am zis ca nu, n-a avut replica...o fi zis ca a facut o gafa .

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Vera, sa stii ca in poza aia din fotoliu pare Victor mai mare, dar daca ii vezi in picioare pe amandoi se vede diferenta. Intr-adevar, el are constitutie de barbat, e mai robust, ea e mai delicata, ca fetitele...
Am vazut muuulte poze cu ai tai. Am picat pe spate, pe bune. Gagica o sa fie de o frumusete rara, se vede clar, iar tipul cu ochii lui....... . Pacat ca nu ai baiatul mai mare si fetita mai mica, ca ma abonam la o cuscrie cu tine
Sa ne traiasca la toti!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Las ca pe mine m-a intrebat un nene in lift, cand eram cu Andrei, daca tati e blond si cand i-am zis ca nu, n-a avut replica...o fi zis ca a facut o gafa .

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Da, si noi am patit-o de multe ori. Ne vede o vecina cu Victor si zice "vaaai, ce ochi are, seamana cu...." si se uita cand la mine, cand la sot... s-a blocat si am inceput toti sa radem. Sotul, glumet din fire, zice "pai nu l-ati vazut pe postas ca are ochii albastri?"

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

saliu, intru in fuga s ama amuz un pic cu voi:) rad, dar cu gura altuia. am plecat joia trecuta din be spre croatia si iac apozna... am facut bagajele de doua ori in trei zile. maine plecam spre casa. rezumat:

(explicatie introductiva: hotelul ales e in catalogul neckermann si thomas cook considerati ca cei mai seriosi d epe la noi, cu rezervar eonline,plata integrala la rezervare)

rezumat: 1. am venit in hotelul asta numai si doar pt miniclub. (unul din foarte putinele hoteluri din zona asta a europei care propun miniclub si babyclub) surpriza... nu exista decat miniclub de la 5-12 ani. pe bruno nu-l iau, ca cica ar fi prea mic. sacha... nici vorba.

2. am ajuns sambata de dimineata (9) si ne-au tinu in holul hotelului pana la 13 cand ne-au putut caza. camerele regulamentare...

3. ce era neregulamentar, tine de bunul simt ar unor pusti (vreo 50) vneiti la tenis in cantonament) care alergau pe coridoare si tipau conform italienismului din ei. nu va spun ce nervi, stres, plans noaptea la sacha d eoboseala si deranj, voma la jeremy din lipsa d eodihna si plansete neconsolate...

4. l-am tuns pe bruno profesionist. e fericit.

5. ne-au schmbat camerele un etaj mai sus... hoarda tatara e tot aacolo si la feld emare galagie fac.

6. ploaie, cu spume, sageti, bulbuci, fulgere, traznete, picurat, vijelie... toate formele.

7. 62 d eminute d easteptare la tel cu customer service d ela thomas cook. rezultat nus e gaseste solutie....

8. venim acasa, facem reclamatie, cerem despagubiri de s ale sara fulgii ca si-au batut joc d enoi. i nu hotelul gresise, ci ei... pe site-ul croat al hotelului informatia e corecta.

si-am incalecat pe un cauciuc d emashina si ne-am pus iar la drum....

salutari din sol garden istria, croatia:d

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Adica ati batut cale-ntoarsa pana-n BE si v-au oferit alt sejur in Croatia??? F.tare! La noi n-ar fi facut nici o agentie asta, nici chiar alea de lucreaza cu Neck si Thomas. Mi-e clar ca nu se lucreaza in acelasi fel ( ma refer la contractele cu ei), aici in RO. Sunt uluita!
P.S. vorbesc in cunostinta de cauza ca am lucrat in agentie care avea contracte cu susnumitele.

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata,
cafea nu dau inca fiindca pana intra prima zuza maine e rece! Eu nu pot dormi, am calcat munti de rufe vreo doua ore si acum ma dau pe net. Vorba vine: scriu mailuri avocatului si cumnatului.

Am citit ca Elle e/a fost cu fetele in spital. Imi pare rau ca a ajuns asa grav. Saracutele....
Noi tot pe acolo suntem, sper sa nu ajungem insa chiar asa rau. Enterocolita: de vineri incepuse mai usor si azi dimineata in 3 ore am schimbat 2 pampersi si doi chiloti. Luam smecta asunsa in apa, am facut ceai de menta si de afine. Nu le-a vreut de nici o culoare. A gustat din ceaiul de menta numai dupa ce l-am dres cu o juma de tableta de fructoza ca sa ii schimb gustul. In schim a halit la greu paine prajita si covrigei, cu tata a impartit un mar, a refuzat branza de vaci cu banana.
Sper sa nu ajungem si noi la spilat.

Roli,
eu am inteles ca la fata locului Miri a obtinut doar mutarea la alt etaj ca sa nu mai aiba galagiosii pe holul lor. Probabil si-au intrerupt sejurul si acasa vor lupta din greu cu cei care le-au promis marea cu sarea....
E trist ca se intampla asa ceva, mi se pare cumplit sa bati Europa cu trei copii mici in masina si sa constati ca ai luat teapa. Sper sa ii jumuleasca bine pe Neckermann sau/si Thomas Cook!
Voi reveni spre week end......

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Elle , sper ca esti bine si tu si fetele. Sper din toata inima sa nu ratezi vacanta in Bulgaria.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!
O cafea?A mea e aproape gata.Da imi mai fac una daca mai bea cineva cu mine.

Imi pare rau sa aud ca Elle e in spital cu fetele .Cred ca e franta de oboseala.Nu stiu cand are planuita vacanta in Bulgaria dar sper sa poata sa mearga, are mare nevoie de o vacanta.

Ceska, offf si B cu entero?Nici nu stiu ce sa iti zic, Razvan Slava Domnului nu a avut niciodata si nu stiu ce sa te mai sfatuiesc.Oricum sunt sigura ca ai situatia sub control.

Miri, imi pare rau ca nu ati putut sa va bucurati de concediu.Sa le cereti despagubiri de sa-i uscati.
Poze cu Brunos si noua lui freza ai?
Apropo de tuns, si eu l-am tuns pe a meu.De fapt un frizer idiot care i-a tuns prea mult chetii lui frumosi.
Exemplificare pe blog :http://rami-miculprint.blogspot.com/

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Neata
La mine nu prea e buna. Marc a plans toata noaptea de urechi. Intai de stanga, i-am pus otocalm, dar plangea in continuare. Saracutzu, adormea si la 10-15 min se trezea plangand ca-l doare. Pe la 3 a inceput sa-l doara si urechea dreapta. I-am pus otocalm si in dreapta, dar urlete si urlete. Pe la 4 i-am pus un novocalmin in fundulet ca nu mai puteam nici eu nici el.
A adormit in sfarsit. La 9.30 s-a trezit bine si zicea ca-l mai doare doar stanga putin. Nu stiu ce sa zic...sper sa nu fie otita ca-mi iau campii .

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Roli, din pacate suna a ureche inflamata...da-i antiinflamatoare in continuare, stopeaza cat de cat infalamatia, plus ca are efect antidurere. Fi atenta la urechi sa nu ii curga ceva din ea/ele, ca e posibil sa fie o perforatie de timpan si nu se pune nimic in urechi. Totusi nu strica o vizita la dr. Febra a facut?

Roxana, era faina o incuscreala

Miri ce peripetii...sa inteleg ca v-ati dus intors dus in Croatia?

Ramona l-am vazut si pe micul print tunsulici, e tare haios si lasa ca ii creste parul. Te inteleg cu cretii f bine. Eu m-am indurat sa o tund pe Iulia prima data abia pe la 3 ani, avea fata niste creti. dar e fata, imi permiteam...pe Vlad l-am tuns eu, ca nu sunt convinsa ca accepta sa stea la frizer.

Hai sa va dau un link haios de pe academia catavencu http://catavencu.ro/cum_sa_spui_sau_sa_nu_spui_nu_unui_copil-14431.html

Mergi la inceput