Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *265*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ellenuta, hai cu niste vesti bune!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Voi va puneti problema sa scapati de pampersul de noapte la pici si eu nici acum nu i l-am scos lui Marc. Pai dimineata e plin de pisu si nu ma vad schimband noapte de noapte asternuturi.
Abia mi-am luat inima in dinti sa fac fata la trezirile lui Andrei de cand a ramas fara gratii . Vad ca deocamdata a renuntat la treziri...i-am pus perne langa patut si cand ajunge pe ele doarme tare bine.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Daca te incalzeste cu ceva afla ca Iuliei inca ii mentin pampi noaptea. E f desteapta, intelege f clar despre ce e vb. si probabil ca a fost stresata de mama pt ca la randul ei a fost vaca imputita cand s-a scapat pe ea. Am realizat ca nu ar trebui sa imi fac pb. cand mi-a raspuns o fata, asa din senin ca nu ii adresasem vreo intrebare, ca daca as creste copilul in Franta si as expune acest lucru ca pe o pb s-ar uita la mine crucis. Asa m-am linistit si cred ca au trecut zile bune de cand Iulica nu a mai facut in pampi desi eu inca i-l pun. Acum 3 luni se scula zi de zi cu pampi plin si de cand nu m-am mai stresat a rarit zilele oadata cu timpul. Bineinteles ca ma mai apuca si pe mine framantarile, de, chestiunile culturale nu se scot cu una cu doua.
Despre constipatie, nu stiu, bea suficienta apa? Ai incercat miere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Ca tot dezbateti problema Pampersului... Daria mea care are 4 ani exact acum o saptamana a inceput sa doarma fara Pampers (noaptea), iar Victor de 2 ani jumate tot de o saptamana cere olita si vad ca nu mai face nici in somn pe el. Deci, culmea, am taiat Pampersul de pe lista de cumparaturi in acelasi timp desi e diferenta de 1 an si jumatate intre copii. Fiecare isi are ritmul lui, nu ii grabiti, atata timp cat nu exista o patologie.
special pt Elena, sa se faca bine printesele!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao fetelor,

Roli, la Adela am 'inmuiat istoria' cu ceai e musetel (cam 300ml )in care pun o lingura de miere.
Si mai pun o lingutita de ceai HIPP s-o pacalesc la gust.

Am ajuns la stadiul de gem/marmelada; cu hrisca n-am rezolvat nimik; ei ii placea chiar; la fel si cu seminte de in (bine, nici la dan n-au efect; eu le-am testa pe el ca eu n-am pb cu constipatia).

Ca vorbiti de pampers, tocmai mi-a spus mama c-a facut kk in chiloti, desi a intrebat-o 'faci la olita?' - "nu, in choti" si-a facut.

Vesti de la Helen: sunt la Victor Babes de sambata; Eva a pleca azi, acasa, ea cu Anna probabil maine. Au avut enterocolita si toate 3 au stat la pefuzii

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Roxana, ce frumosi copii ai. Exact ca ai mei ea bruneta si el blond. O minuatie! Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi

Mergi la inceput

Offf saraca Elle

Roxana multumim de info. Fata ta era hotarata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Ca vorbiti de pampers, tocmai mi-a spus mama c-a facut kk in chiloti, desi a intrebat-o 'faci la olita?' - "nu, in choti" si-a facut.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Foarte tare! Adorabila! Un fel de "ba pe-a ma-tii, mamaie, ca fac cum vreau eu"...

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui godzila

Roxana, ce frumosi copii ai. Exact ca ai mei ea bruneta si el blond. O minuatie! Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

www.psihologiafamiliei.ro
POZE

I-am vazut si pe ai tai. Super frumosi, nu ca sa-ti intorc complimentul, dar sunt deosebiti si expresivi, nu e frumusete si atat.
Ref ai mei, si noi ne miram cum au iesit asa... Ea se pare ca seamana cu mine, el cu soacra-mea sau frati-miu - de unde pana unde...?? Habar nu am.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Of saraca Ellenuta..si ea si fetele...doamne cum s-o fi descurcat in spital!!

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doniro

Citat:
citat din mesajul lui godzila

I-am vazut si pe ai tai. Super frumosi, nu ca sa-ti intorc complimentul, dar sunt deosebiti si expresivi, nu e frumusete si atat.
Ref ai mei, si noi ne miram cum au iesit asa... Ea se pare ca seamana cu mine, el cu soacra-mea sau frati-miu - de unde pana unde...?? Habar nu am.

POZE

Merci mult. Intr-adevar, fata e a ta... pe sot nu l-am vazut f bine ca sa imi dau seama. Chiar ma amuzam cu cineva ca daca il pierdem pe ala micu nimeni nu crede ca noi suntem parintii...si vad ca nu e numai cazul meu. Genetica asta e uluitoare. Si ce am mai remarcat e ca Victor pare mai mare, desi e invers. E f bine dezvoltat

Mergi la inceput