Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *265*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Gatta,eu zic ca e bine cat ai dat!!nu e sanatos sa slabesti asa mult dintr-o data,mai bine pui mai mult accent pe sport,apoi,dieta,in sensul sa nu mananci prostii...,nu mancare cu 3 ore inainte de culcare,nu prajeli,si grija la combinatii...mai bine slabesti sanatos si sigur,decat-vorba ta lesinuri,vlaguita,si kg care se duc repede si se pun la loc si mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

eladea FELICITARIII!!!sa cresaca bebe sanatos,bine ca a fost totul bine!!!offf prin ce sperieturi ai trecut....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Am intrat doar sa va pupacesc o leaca! Muuuuaaaaah!!

Se vede ca Elle e in concediu! Ajunseram la pagina 22! M-as baga sa fac capitol nou, dar iar am uitat parola!

Sunt iar in butoi...mama lui de butoi! Roxanici...tu esti mai bine sau ne luam de mana si ne dam drumul pe Dambovita-n jos?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Sunt iar in butoi...mama lui de butoi! Roxanici...tu esti mai bine sau ne luam de mana si ne dam drumul pe Dambovita-n jos?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

HAIDEEEEEEEEEEE!!!
Sunt langa tine!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miutza

Multumesc frumos pt urari si incurajari, fetelor dragi!

am zile in care ma gandesc ca abia facem fata cu Maya, oare cum ne vom descurca cu 2 copii? ma refer la toate...timp, lipsa spatiului, a ajutorului, a banilor etc. si apoi imi zic ca au supravietuit si altii, ne-om descurca si noi... invat si de la voi cum sa fac sa le impac pe amandoua (fetele), ramane sa vad daca pot pune in practica sfaturile . Macar Maya va fi la gradi in timpul zilei si voi avea timp sa ma ocup de Ayana asa cum ma ocupam si de Maya...sau macar aproape la fel . In rest, visez cu ochii deschisi, abia astept s-o tin in brate, sa-i dau sa pape, s-o privesc cum doarme... sa le vad pe amandoua una langa cealalta...crescand impreuna

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) si fericita in 21s+ cu a doua comoara, Ayana

Poze cu raza mea de soare
Noi 2+2 si restul lumii (b l o g)

hei, Miutza, vei fi o fericita alaturi de fetele tale, ai sa vezi. greu va fi, seara vei pica lata dar te va inviora fiecare zambet al lor.

Daria

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

fetele, am reusit sa fac un capitol nou

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153807

Mari

Mergi la inceput