Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *265*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Roli, multumesc si pt urare si pt incurajari cu privire la nastere. asa sper si eu, sa-mi fie mai usor.

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) si fericita in 21s+ cu a doua comoara, Ayana

Poze cu raza mea de soare
Noi 2+2 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

FELICITARI MIUTSA pt vestea cea buna. foarte frumos numle ales:) place:) cat despre croatia cea verde... cred ca ai vazut elvetia in poze mai mult, sau austria sau slovenia.

cat despr ecezariana: ai s-o fluieri! pe cuvant de cercetas:) si la a treia nici n-ai sa stii ca fuse si se duse. dupa a treia am ramas cu oaresche sechele dar imi repet la infinit ca din burta mea mare si deformata au iesit 3 copii grozavi si ca nu pot cere la infinit totul d ela corpul meu pe care l-am terorizat in 5 ani cu treis arcini si un balon. deci, cu icnredere, va fi o nastere foarte usoara!!!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Fetelor unde ati fugit cu toatele? In vacanta?
Eu sunt tare mandra de baietii mei. Aseara am fost la concert si i-am lasat la ai mei pentru prima data pe amandoi odata.
Am avut emotii mari, ca tata e bolnav si mama trebuie sa-i faca tot. Dar a fost bine ca baietii au fost ascultatori. Au mancat, au fost cuminti cand a iesit mama cu ei in parc, seara s-au culcat cuminti. Bine, Marc a zapacit-o pe mama, ca pana la 12 noaptea s-a dat jos din pat de vreo 3 ori ca nu avea chef de somn, da pana la urma s-a potolit.
Azi dimineata l-a luat sotul si l-a dus la gradi.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao fetelor,

Felicitari Miutza pt printesa; sa ai o sarcina usoara in continuare si sa se nasca sanatoasa!

Sunt zombi: Adela s-a 'plimbat' toata noaptea, pe scara; eu o duceam in pat, dupa o ora, iar o gaseam 'defiliand' cu paturica, suzeta si iepurasul prin casa.

Am si eu o intrebare: stiti vre-un dermatolog pt adulti? Cred ca am facut psoriazis.

Saru'mana.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Da, foarte bun. Iti dau PM

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Da, foarte bun. Iti dau PM

BAIETII MEI IUBITI

Saru'mana

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

La multi ani, Roli!!!

Eladea felicitari! Sa iti traiasca Filip si sa te bucuri de el!

La multi ani, Bogdan al Lalei! Ce varsta frumoasa 10 ani Sa fi sanatos si multe succese in viitor!

Stancuta, pacat ca s-a defectat aparatelul, sper sa se obisnuiasca repede...cred ca toti copii protesteaza la somn, unii mai mult altii mai putin...important e ca sigur se va obisnui cand va vedea ca actiunile ei (plansul) nu au efect.

Mary, ai doua printese absolut superbe

Roli sa inteleg ca va pregatiti repede de nunta

Ereena, bubitza sa treaca repede...cat in ceea ce priveste cealalta pb e bine sa mergi la dr.

Elle sa ai o vacanta superba si fara incidente! sa va relaxati si sa va simtiti bine in cuplu

Madalina bafta in noul business!

M-am distrat si cu elucubratiile Adelutei de Roxana si Razvanel de Ramona

Alina faci cursul pt emigrare? Cum mai merge cu dosarul?

Ce mai face Dariuca, Alina?

Gatta, se numeste tablie magnetica, intr-adevar place mult copiilor. Cauta si in librarii sau orice magazin in care au jucarele pt copii, eu le gasesc si in piata de langa noi.

Miri din pacate nu am programul necesar sa il vad aici insa ma bucur ca ati gasit aparatul? Cum stai cu petitia?

Miutza felicitari pt fetita. o da, si eu la al doilea am fluierat...numai cu momente frumoase am ramas...nu se compara cu prima experienta.

Roli Rammstein, oh cat te invidiez, sper ca ai dat din cap si pt mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici!

Am intrat sa va spun de Dariutza...pana la urma s-a lasat cu bube. Ieri dimineata am observat mici pete rosi pe obrajiori, si parca pe la buricutz cateva puncte. Astazi vad ca s-a accentuat pe fata si i-au aparut cam pe tot corpul mici bubite ca varful unui ac. Am fost cu ea la dr si nu prea ne-a lamurit. A zis ca ar zice ca e rubeola, dar de fapt bubele arata cam ciudat. Ganglionii ii are umflati si putin rosu in gat, in rest mai nimic. Mai ciudat e ca a avut putina febra si aseara, desi incepusera sa-i apara bubitele deja. A zis sa nu fie ceva viral care a culminat cu bubite sau vreun streptococ. Mi-a dat sa-i fac un exudat faringian miercuri dimi. Dr ar fi vrut sa-i dea si antibiotic, dar i-am zis ca as vrea totusi sa mai astept sa vad dc mai face febra. In concluzie, tb tinuta in casa si pe regim alimentar - lapte, lichide, fructe si legume.
Ce parere aveti? Vi s-a intamplat asa ceva?

In rest, ma bucur ca este acasa langa noi, dar mi-e mila de ea ca tot zice sa o scoatem in parc la copii. Si sta asa lipita de mine...nu apuc sa fac mai nimic .

Nu am apucat decat sa citesc ca Miutza mai asteapta o printzesa felicitari si sarcina usoara in continuare, de Adelutza ca umbla noaptea prin casa si de flacaii lui Roli care au fost cuminti si mamii s-a relaxat putin .

Va pup si poate reusesc sa mai intru pe seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Alina, ciudata traba cu Dariuca...ai fost la m de fam sau pediatru?

Miri am vazut pozele de acasa...sunteti o familie minunata...toti diferiti...dar extrem de apropiati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

felicitari Eladeea sa fie sanatos micul print si sa va aduca numai bucurii, iar tie recuperare rapida si mult laptic in titi.

Roli, LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa si iubita de baietii tai si sa iti gasesti jobul dorit cat mai repede. scuze de intarziere

Stancuta, Miri bine ati revenit din concediu. ce pacat ca nu ati reusit sa faceti si poze din primul concediu in 5.

noi suntemm la mare, vremea este acum cam urata, am plecat vineri pe o ploaie torentiala care s-a oprit pe la pranz si am reusit sa iesim la plimbare. duminica am avut o zi superba si azi dimineata. azi a plouat cam tare iar acum este destul de racoare. mai avem 3 zile, sa vedem cat de norocosi/ghinionisti suntem.
Daria se simte foarte bine, ii place apa la nebunie, cu greu o scoatem din mare. Iulia este cam agitata, doarme destul de prost ziua, vrea mai mult in brate. si a reusit sa ia raceala de la Daria, mititica se chinuie rau din cauza mucisorilor pe care nu prea reusesc sa -i scot. si bineinteles ca m-a intors si pe mine raceala, ieri am facut iar febra, nas infundat, durere in gat ....tot tacamul.

Elle, pe la voi cum e? cum te descurci cu fetele?

multumim pt.vizionarea pozelor, sunt tare mandra de fetele mele. sper sa se inteleaga bine si sa se iubeasca si ele.

pupam bubita lui MAtei, multa sanatate Dariei si feliciari pt.progresele Sofiei.

o sa mai citesc cateva pagini si revin daca nu se intoarce Daria in camera(acum este cu verii ei)

Daria

Iulia

Mergi la inceput