Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***218***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Dar de ce decis sa te intorci?
Bine, probabil eu sunt ultima talamba care sta 2 ani acasa, asta asa ca sa imi mai adancesc un pic frustrarile, dar zau daca ma vad plecand de langa Ana acum, oricat ma enerveaza ea cateodata.

Tz, io-s ultima, ca stau pana in aprilie 2011.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Am sosit acasa si inainte de parc, trebuia sa continui ceva.

1. Simpli, eu am zis in sensul "LAUDATIV" ca mi-era frica... adica in sensul ca EXACT informatia in sine scrisa de tine a reprezentat pt mine motivul primei mele postari despre cip+nasica etc. Si Pisik a continuat foarte bine explicatia ta. Eu cu activitatea preotilor pamanteni nu am nici o problema, NU asta voiam sa dezbat, sunt total paralela cu ei, daaaar am "probleme" cu ceea ce este scris in anumite pasaje, pomnenite de voi doua. Faptul ca "semnele" trebuiesc citite ad-literam sau nu [cum bine a punctat monvas] iarasi nu are asa mare importanta pt mine; ca este vorba despre cip digital sau ca este vorba despre alterarea genetica a musetelului tot una-mi este. Dar faptul ca, POATE, exista o directie negativa catre care s-ar indrepta omenirea, asta da, ma pune pe ganduri... SI ASTA este ceea ce m-a motivat sa scriu, voi credeti ca ne indreptam catre o directie negativa sau nu? DE ACEEA am scris ca mi-era frica, pt ca acele explicatii/pasaje nu imi dau cale libera sa raspund, linistita, ca "NU".

2. mihaelacg

tu ce mai faci, frumusete estica? Gata cu masteratele familionului?

3. gazulici si mireal

multam de info, cam asa o sa mergem si noi, pe la un 12, corpul C, sa speram ca prindem mai lejerut... ca eu tzitzi pt bb3 nu mai am cum sa prestez, ca dyana .

4. Floric

Legat de servici, eu nu am inteles chiar excat, postul din braila e mai bun doar ca distanta, ca economisesti banii de naveta? Eu stiam ca orasul Galati e mai mare/important decat orasul Braila, nu mai este asa? Daca da, atunci eu zic ca ar trebui sa privesti pe termen lung, care din posturi este cu adevarat mai promitator ca deschidere, ca trambulina profesionala [suna pompos, dar na, intelegi ideea]? Ca daca postul din Galati e mai bun din acest punct de vedere, eu zic ca DOAR economisirea celor 2 mil nu e un argument. Mai explica-mi inca 1 data exact situatia celor 2 posturi [nelegat de cealalta prietena] ca sa imi fac o parere mai concreta...

Gata, ies in parc,

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Da, chiar ies pe usa, sunt cu bb3 in brate, adica sinceer, chiar ies in parc , daaaar mai vreau sa zic ceva:

VA ROG cititi articolul dl M, la linkul dat de monvas!!!! Daca il citeam acu ceva zile, toate postarile mele ar fi fost muuuult mai scurte , adica doar acest link. Reprezinta EXACT adunatura de ganduri ale mele privind acest mic capitolas [apocalipsa] din ceea ce este, de fapt, o viata pe planeta Pamant.

Lectura placuta!

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

cine este M?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

La Multi Ani Pisigri si Cocufan!Theo a plecat cu tati la plimbare si eu nu am ce sa fac, cred ca ma duc sa fac baie si sa imi pun o masca pe fata.Chatonel am vazut si eu bebei, cred ca filmul o sa fie super, oare o sa apara si la noi? M este sotul lui Monnvas.Ancase spune ca si criza actuala a fost provocata pt. a ne subjuga mai mult, pt. a ne exploata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Multumesc din suflet pt urari!

Am avut o zi...ciudata. Nu am avut chef de NIMIC, Ilinca nu a mincat decit tzitzi si e f nervoasa si capricioasa zic eu de la una din masele, multa lume la care nu ma asteptam m-a uitat, cadourile au fost exclusiv in bani, nici o surpriza...Ma rog, imi scot pirleala la anu, cind fac virsta rotunda...

Bianca, te rog muuuuult scrie jurnalu intarcatului ca we viitor ma bag si eu. Sfaturi matrimoniale nu dau aici, daca vrei sa vb cu cineva sint pe YM sau pe MP.

Ma retrag cred. Mai trec in functie de nr de treziri al Ilincai.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Incepem cu urarile, apoi postarile !

PISIGRI

Sa fii fericita si implinita mereu !!

COCUFAN

DENISAMADA & CO

Sa va iubiti la fel de mult si peste 100 de ani

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Monnvas, multam de info cu cipurile, ma gandeam eu ca e ceva ''necurat'' la mijloc

Bianca, iti doresc sa gasesti calea si metoda potrivita pt a remedia comunicarea cu Robert , sunteti un cuplu tare fain si se vede ca va potriviti doar ca probabil sau sigur aveti nevoie de un time-out doar pt voi !

Chatonel, super filmuletul , vreau si filmul !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Floric, si eu iti recomand o discutie deschisa cu prietena ta , vezi si punctul ei de vedere, apoi cum bine ziceau si fetele poate nu sunteti doar voi interesate de post asa ca nu se stie cine castiga !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

La multi ani Pisigri!!! Sa te bucuri alaturi de cei dragi tie

denisamada, eu sunt ultima si eu stau pana in 2011

Nu ma bag la discutiile privind religia si cip-ul pt ca nu stiu sa imi exprim parerile atat de bine ca simply sau anca, ilinca, pot doar sa va spun ca intotdeauna cand ceva evolueaza se va gasi o voce care sa spuna ca nu e bine. Eu lucrez la pasapoarte si am vazut "isteria" celor din jur inclusiv a fratelui meu. Dar pot sa va spun ca la fel a fost si cu cartea de identitate (scuzati cacofonia), inainte de a lucra la pasapoarte am lucrat la buletine, asa ca i-am vazut si pe cei care erau disperati sa nu isi faca carte de identitate pt ca in josul cartii sunt niste numere, care intr-adevar reprezinta ceva pt cei care lucreaza cu ele, si care ar putea fi numerele bestiei, deci ... cum v-am spus intotdeauna va fi ceva....mai ales ca din cate am auzit si cartile de identitate vor fi cu cip-uri

Si acum sa va povestesc patania mea: de vreo saptamana si mai bine Iulia are scaune mai moi, am zis ca o fi de la danonino (eu pana acum nu i-am dat dar in disperare ca nu mananca am servit-o mai ales ca i-a si placut), ba de la cerealele cu lapte mili (noi mancam doar orez cu roscove deoarece am facut alergie la laptele praf), totusi azi zic sa ma uit in gurita la fata sa vad cum stam cu cele 2 masele la care iesiera coltisorul, ma uit la cele de jos, slabut, si ma uit la canini, iar in partea dreapta se vede caninul care vrea sa iasa. Si am inceput eu sa bombani prin casa de una singura, pt ca dimineata cand a avut scaunul tot asa moale m-am enervat si m-am dus cu el la laborator, probabil ca daca ma uitam in gura fetei si nu eram blonda nu mergeam cu el la laborator cand ploua mai tare

Mergi la inceput