Cum sa reduc temp. in camera? Urgent, daca se poat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

pe langa toate cele expuse de fete, mai puteti incerca sa dormiti pe jos, daca spatiul permite. mutati salteaua de pe pat, jos, in noptile toride.
montarea unui aparat de AC este ideala. si nici n-ar trebui sa se supere proprietarul ca vreti sa montati AC. pana atunci trimit ceva racoare de la noi, azi sunt doar 23 de grade

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Pune un cearceaf ud in usa balconului si lasa ventilatorul sa bata spre el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Fratilor, eu nu stiu ce aer conditionat portabil se vinde pe la voi, dar noi am cumparat unul si suntem ff multumiti..
Si credeti0ma ca la noi cand e cald ....e cald.
Sa va spun cum il utilizam noi...poate va ajuta.
Aparatul are 2 "cashcarabete"
Una este partea care o punem in geam ..intr-o alta camera decat cea pe care vrem sa o racim, in cazul nostu, holul de la intrare...
Iar a doua este legata de prima printr-o "tulumba" cam de grosimea unui brat pe care o tinem in camera pe care o racim...
Mai este un tubulet de unde curge apa distilata de la entitatea care are ventilator si care se tine in geam...
noi punem un recipient sub tubulet ( de care a legat al meu un fel de greutate, ca sa nu se incovoiasca fiindca nu are greutate proprie )
Asa ca avem si apa distilata pt masina , si cu surplusul....udam florile...
Noi suntem fff multumiti...ba chiar eu una ma apuca frigul dupa vreo ora de functionare....
Mentionez ca regiunea unde locuiesc eu e ff umeda, si cu toate acestea functioneaza.

Oricum o alta sugestie ar fi sa atarnati din tavan in fata ventilatorului un prosop mare ud sau un cearceaf mai gros...

Caldura in suflet va doresc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

pe langa toate cele expuse de fete, mai puteti incerca sa dormiti pe jos, daca spatiul permite. mutati salteaua de pe pat, jos, in noptile toride.
montarea unui aparat de AC este ideala. si nici n-ar trebui sa se supere proprietarul ca vreti sa montati AC. pana atunci trimit ceva racoare de la noi, azi sunt doar 23 de grade

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

kari, am vrea noi, dar 1. spatiul nu ne permite. 2. patul nu este cu saltea, este canapea de-aia care se trage. Are si lada. Nu-mi place, ca e prea ingusta pentru mine, n-am destul loc sa ma cracanez.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

am auzit ca au venit furtunile prin romania...
deci suntem salvati..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Buna,

Nu stiu daca raspund exact la ce te intereseaza pe tine, dar pot sa iti zic 2-3 idei generale:
- incearca sa gatesti dimineata devreme sau noaptea ca sa micsorezi caldura facuta suplimentar
- stinge becurile daca sunt clasice (incandescente), calculatorul cand nu il folosesti si chiar TV-ul. ele genereaza caldura suplimentara
- incearca sa faci curent. du bebele undeva unde nu il ajunge curentul (in bucatarie de ex) si lasa geamurile deschise la camere ca sa se faca curent. ideal ar fi sa implici si baia in schema de 'curentare' pentru ca baile sunt cele mai racoroase in general. desigur, incearca sa nu stati nici voi in curent.

Sper sa te ajute, sau macar sa iti dea idei suplimentare.

Ioana, mami de Patricia

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Ioana, mersi de sfaturi.

De gatit, foarte rar, in ultima vreme, din diverse motive, dar gateste soacra, la ea, in apartamentul de vizavi, si ne aduce si noua. Si nu sunt in stare sa ma scol la 6, de exemplu, sa gatesc (la 8 se scoala Daria). De culcat ma culc la 1 noaptea, ca Daria se culca la 12.

Baia nu are geam de aerisire, este infernal in baie dupa dush, e plin de mucegai, saptamanal se face.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Offf. Daca imi mai vin idei...

Ioana, mami de Patricia

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Folia de aluminiu e buna si ziua lasa copila sa se joace mult in apa din cadita din baie. Nu va mai transpira atat si mai scapati de bubite.
Sterge-o cu un prosopel cald (ii va creea dupa o senzatie de racoare artificiala) si umed.

Mergi la inceput