FIV in Ungaria 108

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

danutza27, si daca scrii, si daca nu scrii, el tot te primeste. nu fi stresata, scrie-i de cate ori vrei, orice minima intrebare ai, oricat de penibila crezi ca e, ca el raspunde si nu se supara. daca stai tu mai linistita, scrie-i inca o data.sa vii cu vesti bune!

Adi +15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_anam spune:

adipapazi m-am lamurit
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adino,de ce sa ma bati fata???
sa vezi ce schema ii pregatesc lu doftorasu...il fac praf...mi-am facut tabel in care completez in fiecare luna-pana in Septembrie, z3 si z21...endo la ovulatie...sa comparam rezultatele.
cand o sa ii mai trimit si trombofiliile si amh si chestia aia cu rezistenta la insulina pe care urmeaza s-o investighez si lista cu toate naturistele pe care le iau...ori ma trimite la balamuc...ori se roaga la DD sa ma lase gravida mai repede sa scape de nebuna!!!!

tamy,Vineri primesc rezultatele la trombo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

fetelor, stiti cumva daca se poate face la PK in prima zi de consulatie AMH-ul? Tare as vrea sa il fac si eu, dar nu aici ca ma costa mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronna spune:

Multumesc ,Alina!Si eu as vrea o sedere scurta dar vedem ce vrea DD!!
Dr la care merg e Dr.Robert Lesko

Mergi la inceput

AAa eu joi plec la Debrecen pt hormonale!

Mergi la inceput

Cristal,Ngh sa aveti bafta fetelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

tamy....mersi de informatiii

am si eu o intrebare la voi....pana voi face FIV as vrea sa ma apuc sa iau naturiste eu si sotul si ceva vitamine

ce imi recomndati?????

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

motzishor, sigur ca se poate. dar spune-i in prealabil. mi se pare ca anumite analize se fac intre anumite ore sau chiar in anumite zile, nu mai stiu nici eu exact. baga acolo pe mail, ca lui ii convine sa faci acolo ca are mai multa incredere. poti sa faci si cariotipul, de asemenea mult mai ieftin ca la noi.

samira, parca nu te stie de zurla PK. da tre sa iasa si burta aia, sunt sigura sigura sigura.te bateam ca te apucase damblaua cu PGR.macar bine ca nu te mai arunci de pe cladiri.
am o nelamurire: cum se zice napraznic si branca ursului in engleza?:)))
doamne, am uitat ce mai radeam pe la budapesta, miss you.

Adi +15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Pogo, eu am luat incepand cam cu 3 luni inainte de FIV pana inainte cu o zi de puncte omega 3 din ala de 1000 mg una pe zi, magne B6 una pe zi, aspenter una pe zi, complex de b-uri una pe zi (asta-i pt mutatia mea nu stiu daca e cazul sa iei si tu), acifol una pe zi.

Sotului i-am dat vitamina C de 1000 mg una pe zi, magne B6 una pe zi, complex de b-uri una pe zi, extract de telina una pe zi, acifol una pe zi.

Fetele, am si eu o intrebare pentru cele care sunt acum la Budapesta. Puteti intreba, va rog, in farmacii daca elibereaza medicamente pe baza retetelor emise de doctori din Romania? Mersic

Ieri l-am vazut pe bebe la echo, ne-am indragostit instant si eu si sotul

Felix 5+

mutatie A1298C homozigota

If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile

Mergi la inceput