FIV in Ungaria 108

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Atena:
Tamy: sunt bine, miercuri dimineata am punctia, am fost sambata la echo si aveam cam 10-11 foliculi, endometrul de 11 mm ( ceea ce este un record pentru mine). Incerc sa iau de data asta lucrurile pe rand, sa trec de fiecare etapa.
Nu-mi fac iluzii prea mari, dr a zis ca mergem sigur pe blasto (asta apropos si de patania Soniei) deci ET-ul (daca vom avea cu ce) va fi luni.
Ngh: ma bucur ca ne-am intalnit. ne vedem maine

va pupic pe toate mult, mult, mult

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET. Urmeaza FIV 7-Dr Kovacs, Budapesta-iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

cristal, a cata zi de stimulare este punctia?
atena, ce este sonohisterografia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Cristal, esti f. bine! Exista posibilitatea sa lasi o parte din embrioni la blasto, iar pe ceilalti sa-i congelezi in ziua 3?
Hai ca sunt sigura ca iti raman si de congelat! Ia sa vezi!
Simonia, eu stiu ca e un fel de histerosalpingografie, dar cu solutie salina!
Atena, dar de histeroscopie ce zici? Se poate face cu anestezie generala(dar usoara, fara intubare) si nu simti nimic nimic. Si se pot corecta si eventualele probleme. Doar ca pretul e mai mare....

11+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello gagici!!!
io-s nitel suparata...mi-am facut PRG in ziua 23-ca io am CM de 30 de zile....si mi-a iesit 7,9 iar interval de ref in faza luteala este 1-15.
asa cum bine stim de la doftorasu cu ochi albastri...un PRG bun,capabil sa sustina o sarcina este peste 10.
insa....mai am o speranta ca e posibil s-o fi gresit cu analiza in ziua 23....pentru ca iau Vitex de o luna jumate si mi-a venit CM la 29 de zile...insa io PRG l-am facut tot in ziua 23...si nush daca-i tocmai relevant...asa ca mai astept si menstra asta si daca vine tot la 29 de zile....uramtoru PRG il fac in ziua 21.

a inteles cineva ceva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza27 spune:

Buna fetele - eu miercuri merg la Budapesta la prima intalnire cu doctor Kovacs- am o intrebarica la voi- mai trebuie sa ii trimit inca un mail la dr ca merg sigur acolo miercuri sau nu maie nevoie odata ce am confirmat ca ajung sigur pe 23?.

Scuze de intrebare dar am un pik emotii pt miercuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_anam spune:

Samira o intrebare: de ce trebuie facut PRG cu 7 zile inainte de ciclu?

Mergi la inceput

Ngh si Cristal multa bafta pe mai departe

Mergi la inceput

sonya_mea imi pare rau ca ai trecut prin chestii din astea, dar chiar e amuzanta povestea ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Samira, s-a inteles!Oricum, problema are solutie, deci nu trebuie sa fii suparata!La trombofilii ti-a sosit rezultatul?
Danuta, eu nu am mai trimis mail. Dar daca vrei sa trimiti, nu e problema!

11+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

corina si samira, daca vreti sa va masurati PGR si sa nimeriti ziua, uite ce a zis PK: te monitorizezi, afli ziua cand se sparge foliculul si a saptea zi dupa aceasta spargere faci PGR.ca la carte scrie ca tre sa faci in z 21 nu pt ca 28-7=21, ci pt ca 14(ziua ovulatiei)+7=21.
si eu aveam dilema cum nimeresc z 21, ca la mine CM era de 24-26 z. asa ca l-am mailuit pe PK si zise ce va zisei.
poate informatia ar trebui pusa pe pag 1.

samiro, te bat. am avut si eu acest PGR in jur de 6, cu acelasi interval, cu folicul spart, corp galben si tot tacamu. si las ca PGR se rezolva.

atena, saracutza de tine! dar ce mama ma-sii e investigatia asta? nu face si PK?

cristal si ngh, sa veniti burtoase!

Adi +15

Mergi la inceput