FIV in Ungaria 108

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ronna spune:

Pe scurt istoricul meu:casatorita in oct 2008,moment al demararii proiectului bebe;februarie 2009 chist pe partea dreapta;iulie 2009 laparoscopie cu scoaterea chistului si desfundarea trompei drepte,ovar si trompa stg normale insa se constata o endometrioza incipienta(gradII);incercare inca 9 luni,ultimele 4 cu stimulare ovariana fara niciun rezultat;o vizita cu sotul la oftalmologie la Debrecen ne-a facut sa intram si la Kaali(clinicile sunt in aceeasi curte)si am avut si norocul sa ne primeasca un dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronna spune:

In urma discutiei si a verificarii analizelor cu care m-am dus a tras concluzia:FIV(prima data mi-a zis ineminare dar posibilitate de reusita la a4-5a incercare)
Saptamana asta cred ca merg inapoi pt hormonalele de z3-5 si spermograma sotului.Vreau sa fac toate analizele la ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

mia raspuns doftorelul cu ochi albastri..uraaa..
mia dat lista cu analize ce treb sa le fac....dar eu va intreb daca am facut celioscopie, mai trebuie sa fac histeroscopia????..caci pe acel tabel scrie si asta si mia spus cand vreau intalnire cu el
acum imi fac calculele...
sa fac luna iunile analizele si la sf iulie sa trag o fuga pana la budapesta si in sept sa incepem....

om vedea...deci treb sa ne gandim f bine..

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sonya_mea spune:

Neata fetelor, va servesc cu o cu laptic numai buna pt luni dimineata.
Dupa ce prindeti puteri si va treziti de la cafea, va rog dati-mi 2 palme zdravene sa imi revin si eu dupa o intrevedere cu un anumit dr din zona , la care am fost sa fac eco pt chisturi.
Deci, merg la dr ii zic ca nu vreau altceva decat o eco sa vad daca am chisturi, sa-mi masoare endometrul, uterul, ovarul, chestii banale, pentru inceperea unui FIV . Afluu ca si el vrea sa si deschida nu stiu e centru de fertilitate si cu un aer superior ma intreaba " Ai auzit vreodata de termenul de blastocist?...si cu un ranjet din ala stupid..cumva "stai ca am spart-o pe asta cu termenul asta, ce destept sunt eu si cate cunostinte am"... apoi a urmat o discutie plina de statistici si argumente cum ca un blasto are muuult mai multe sanse( ceea ce e adevarat intr-un fel, doar ca din statisticile lui reesea ca cei de z3 n-au nici o sansa) si ma convingea el pe mine sa merg pe blasto, si tot il vedeam cum se umfla in pene cu cunostintele si studiile lui prin strainateate….in fine, la final, ca sa scap, i-am zis ca are dreptate dar oricum discutia asta e ipotetica, nici nu stiu cate ovocite voi avea si daca se poate merge cu ele pana la blasto….cumva hai ca imi pierd timpul.
La eco supriza, chistul meu pe care il am de 2 ani si care nu poate fi operat, si care dupa op din mai mi s-a confirmat ca a ramas la locul lui…..DISPARUSE, nu mai e domn’le, nu se vede la eco, se vede doar urma/locul unde a fost, „dar daca iti maresc putin imaginea, poate il identifici tu, nu stii cum arata? zise dr” Ma uit eu pe ecran…frate nu se vedea nimic clar, si il intreb…ce fel de ecograf aveti ca se vede asa in ceata…apoi imi dau seama ca racheta lui de aparat e 2D….cred ca luat second(acum sunt carcotasa). Oricum a mestecat cu sonda aia la mamaliga mai bine de jumatate de ora, imi asculta si bataile inimii prin super aparutul lui, doar ca nu putea prinde frecventa.Am avut senzatia ca el de abia atunci incepea sa cunoasca functiile aparatului, jucandu-se cu toate butoanele de pe acolo…ca doar eu na…stateam cu placere cracita acolo
AAAAAAA uitasem…. La o palpare imi zice „ai uiter retrovers” „ CE AM?” „ ai un uter putin retrovers”..probabil a ajuns priviurea mea in ochii lui si apoi imi zice….”aaaa nu, mi s-a parut mie”
Ca o concluzie, cred ca unul din foliculii masurati era de fapt chistul si trebuie sa-mi pun fundul in masina si sa merg in alt oras sa-mi fac si eu o eco calumea ca la mine in oras numai specimene sunt....unul si unul.
Hai va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

sonya, hai ca povestea ta e super, ca in filmele cu prosti. Imi pare rau ca ai trecut prin asta... Eu personal cred ca abia te-ai abtinut sa nu il iei la palme pe monseru' de dr. Sper sa nimeresti la cineva mai "luminat" data viitoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

sonya..... e tare doftorelul ala..saracul de el...oare va avea pacinete la usa lui??

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

incredibila povestea doftorului

Cand voi fi mamica, JUR sa nu-mi ranesc pruncii nici cu vorba, nici cu mana, nici cu fapta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

sonya..... e tare doftorelul ala..saracul de el...oare va avea pacinete la usa lui??

Mai nu stiu ce paciente are, dar m am speriat putin cand imi povestea de cum isi "creste el embriologul ca un embrion" si il scolarizeaza prin stainataturi sa fie cel mai tare din parcare....mai mare decat Cocei si nu mai stiu cine...si sa fi vazut privirea din ochii lui...MUUUHAHAAHAAAA , In gandul meu...degeaba scolarizezi tu ca daca tot cu troaca asta de eco ramai...dar cine stie probabil pana atunci va stii si dr functiile aparatului
Eu am sperat ca in sfarsit a venit un dr mai rasarit in oras...macar pt eco da...m-am desumflat repede. Asta e, miercuri am programare in alta parte, sa vedem si acolo ce specimene gasesc....povestea continua

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Motzishor

sonya, hai ca povestea ta e super, ca in filmele cu prosti. Imi pare rau ca ai trecut prin asta... Eu personal cred ca abia te-ai abtinut sa nu il iei la palme pe monseru' de dr. Sper sa nimeresti la cineva mai "luminat" data viitoare...

Sincer cand mi-a zis de uter retrovers...imi venea sa mi scot sonda aia si sa plec. Probabil si-a dat seama de gafa si apoi a scaldat-o ca i s-a parut. Oricum au fost multe discutii pe mai multe teme pe care nu le-am dezvoltat aici si in urma lor ma tot intrebam...ce caut eu la asta? cina m-a pus sa vin aici? . Am plecat cu 1000 de nervi de acolo, cu o ora jumate pierduta...ca na....dl nu isi mai incapea in piele de bun ce e....stii tu lauda de sine nu miroase a bine.
aaaaaa uitasem...inainte sa inceapa sa-mi faca eco ii zic ca n-are ce cauta pe partea stanga ca nu e nik acolo la care el a inceput sa planga si sa se matzaie ca un copil ca de ce i-am strcat surpriza ca vroia el sa descopere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

sonya, acu' pe bune, trebuia sa il lasi sa descopere. Iti dai seama ce surpriza ti-ar fi facut, ce minunatie ar fi descoperit? Acum si tu, ce rea ai fost! Ma gindesc ca nu prea are paciente si se plictisea singur.... Oricum, nenea asta trebuie dat la gazeta sub titlul "NU va duceti la el, fetelor!"

Mergi la inceput