Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (79)
Raspunsuri - Pagina 6
Klarisse spune:
Buna dimineata si de la mine si de la cuculetz..
Tanamera, la multi ani sa fii fericita iubita si sa ai un bebe sanatos si zglobiu.
Chichi, Crinutza, Office felicitari pentru semnaturi, sa cresteti mari.
Oramona cu acum parca e cel mai bine..din toata sarcina..ne bucuram si noi cat mai putem ca acusica o sa trebuiasca parghii sa ma roteasca
Ionela din ce stiu trebuie completata si o cerere dar cel mai sigur e sa intrebi la RU ca depinde de la companie la companie..
Lora mi-a placut tare de Iustina..
Va pup tare de tot..
Klarisse graviduta 23+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ionela.n spune:
Buna Klarisse, si tie si la cuculetz
Nu era probl de cerere,ca aia o fac, ideea era daca sa merg sa dau adeverinta aia cu micsorarea programului de munca. Medical, sincer nu prea as vrea sa iau, ca se plateste 75% si nu mai iau nici bonurile de masa
Apropos, de kg, m-am cantarit si eu, acum la 23 de sapt si se pare ca am luat 4 kg de la inceputul sarcinii
--------------------------------------------------
Sunt o cu de 23+
Minunea noastra
summertime spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionela.n intrebare intrebatoare: Am fost ieri la medicul de familie si mi-a dat adeverinta din aia ca sa imi reduc programul de la 8 ore la 6 ore si nu stiu daca sa o dau la sefi sau nu . Adevarul ca aici la serviciu e ok, am biroul meu, stress nu prea e si e ok, doar ca in fiecare seara ajung acasa la ora 7 si nu mai sunt buna de nimic. Ieri cand am fost la dr mi-a luat tensiunea si aveam 9 cu 6. Eu de felul meu am tensiunea asa, deci pt mine nu a fost motiv de ingrijorare. Ce sa fac? Sa dau avederinta aia? Mai trebuie completata vreo cerere? Voi ce ziceti? -------------------------------------------------- Sunt o cu de 23+ Minunea noastra |
Si eu m-am gandit la asta. Si la mine la servici este f ok, singurul lucru care ma oboseste e nr de ore, dar nu as pueta spune ca ma da peste cap. Asa ca ma gandeam s aimi iau adverinta si sa le spun: uite adeverinta, eu o sa stau la birou normal cat ma simt bine, chiar daca am recomandarea de reduecere program, insa in zilele in care ma simt obosita sau e f cald sau eu stiu ce, o sa plec mai devreme si va dau aceasta adeverinta acum ca s anu trebuiasac s ama invoiesc de fiecare data.
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 26 saptamani cu
bebecris26 spune:
alexuza e bine ca poti sa dormi cu AC deschis dar ai mare grija sa nu bata spre tine
cristina si bebe in burtica 23+sapt
Klarisse spune:
Eu zic sa duci si adeverinta de la medicul de familie..in felul asta nu are nimeni ce comenta..
Klarisse graviduta 23+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
RalucaElenaM spune:
Tanamera La multi ani!
Dedicatie muzicala pentru Tanamera si pentru Lora si fetitza ei!www.youtube.com/watch?v=xx-Ia0kO-fk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=xx-Ia0kO-fk
24+
tanamera spune:
Buna dimineata!
Fetelor va multumesc din suflet pentru urari,asa emotii mi-au creat.
Avand in vedere ca azi s-au dat atatea portii de mic dejun eu va servesc un tort cu multi capsuni si mascarpone,limonada mojito,un platou cu fructe si eventual bere fara alcool.
Felicitari fetelor care si-au schimbat azi semnaturile!
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
puiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionela.n intrebare intrebatoare: Am fost ieri la medicul de familie si mi-a dat adeverinta din aia ca sa imi reduc programul de la 8 ore la 6 ore si nu stiu daca sa o dau la sefi sau nu . Adevarul ca aici la serviciu e ok, am biroul meu, stress nu prea e si e ok, doar ca in fiecare seara ajung acasa la ora 7 si nu mai sunt buna de nimic. Ieri cand am fost la dr mi-a luat tensiunea si aveam 9 cu 6. Eu de felul meu am tensiunea asa, deci pt mine nu a fost motiv de ingrijorare. Ce sa fac? Sa dau avederinta aia? Mai trebuie completata vreo cerere? Voi ce ziceti? -------------------------------------------------- Sunt o cu de 23+ Minunea noastra |
Da adeverinta neaparat! Iti faci tie un bine si ai mai mult timp pt. tine! La salariu nu iti umbla deloc...iei aceeasi bani. Nu vrei sa i mai mult timp pt. tine? Poti merge sa te plimbi, sa faci cumparaturi pt. BB....orice iti doreste inima! Dai adeverinta si in anumite zile daca vrei poti sa mai stai la birou si lumea te va privi si mai "bine"...ca ia uite si-a terminat programul dar totusi mai sta...
Eu mi-am bagat 6 ore de la 17-18 S - este super. Ies la 16, apuc sa fac cumparaturi si imi iau piticul si mai am ceva energie sa ma ocupde el dupa ce ajuns acasa.
Dana 27+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)
adelena spune:
Ionela,si eu am stat in dubiu la inceput, dar sa stii ca mie tare imi prind bine acele 2 ore...nu mai aveam timp de nimic acasa si mai este si David care are nevoie de atentia mea, ori dupa ora 18.00 nu mai eram in stare de nimic
Acum am timp sa-mi trag si sufletul putin, sa mai fac si cate ceva prin casa si sa-l scot si pe David la plimbare.
Eu am senzatia ca acele 2 ore sunt tot sporul meu acasa
26+ si mami David 03.05.2005
ionela.n spune:
Summertime, mersic mult. Inca nu stiu ce sa fac...
pana acum nu mi-am luat liber macar o zi pentru sarcina si ma gandeam ca n-ar fi o tragedie alea 2 ore. of of, tre sa ma hotarasc
--------------------------------------------------
Sunt o cu de 23+
Minunea noastra