A intarziat alocatia si indemnizatia ?(2)
Raspunsuri - Pagina 4
x_ggg spune:
Si la BRD Botosani au intrat aseara.
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
anaemi spune:
noua ne veneau alocatiile si indemnizatia prin posta...dar pana acum nu a venit NIMIC
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Ralukutzza spune:
In Bucuresti...am fost astazi la posta si mi-au zis ca banii au intrat si ii primeste toata lumea pana vineri.
Selene_Bunny spune:
Cluj-Napoca (de acolo imi vin banii), BT, nimic.
Insa eu ii primesc, de regula, prin 21-22.
Cum de ii primiti voi la inceputul lunii? Depinde si de data cand ati depus dosarul? Ca la mine se pare ca da.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
annablue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Cluj-Napoca (de acolo imi vin banii), BT, nimic. Insa eu ii primesc, de regula, prin 21-22. Cum de ii primiti voi la inceputul lunii? Depinde si de data cand ati depus dosarul? Ca la mine se pare ca da. Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta! Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati! |
Nu conteaza cand s-a depus dosarul. Doar ca se dau banii in functie de judete si in Bucuresti sunt multe plati de procesat.
mie mi s-a explicat ca dureaza si datorita nr mare de mame din Bucuresti.
Oricum, in Bucuresti depinde si de banci. Noi am luat intotdeauna banii imediat dupa 15 (in general 16-17 sau 18 cand pica cu we).
Deci sigur vor intra si in Bucuresti, dar probabil ca azi sau maine.
Depinde si de banca din cate am inteles. noi la BCR suntem si n-au fost probleme.
cris_82 spune:
fetele din C-ta care aveti cont la CEC BANK pot sa-si verifice cardul cu incredere ca au intrat banutii
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor