A intarziat alocatia si indemnizatia ?(2)
Raspunsuri - Pagina 2
absoluta spune:
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o lamurire.
Nu am mai ridicat alocatia fetitei din august anul trecut, m-am mutat de unde imi venea. M-am dus pe Hambarului(ianuarie) am facut cerere sa-mi intre banii in cont, am dus extras de cont, am facut cererea aia de schimbare adresa si punerea alocatiei in cont, mi-au spus de acolo sa bifez lunile care trebuiesc sa-mi vina si mi-au spus ca in aprilie imi intra toti banii( si cei din urma). Suntem in iunie si nu mi-a intrat niciun ban. Ce trebuie sa fac?
Multumesc!
mirela0521 spune:
fetelor aveti idee daca indemnizatia si alocatia pt crestere copil se da inclusiv in luna in care s-a nascut copilul, sau nu? adik rebeca a facut 2 ani acum pe 4 iunie 2010, eu mai primesc indemnizatie si alocatie in luna iunie? ca doar este aferenta lunii mai, nu? se da ca si salariile cu 1 luna in urma, nu? sau este altfel decat la salariu? ca la serv stiu ca daca te angajeti pe 1 iunie primesti abia in iulie banii pt luna iunie lucrata. aveti ideee despre asta ce si cum?
Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)
Natasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela0521 fetelor aveti idee daca indemnizatia si alocatia pt crestere copil se da inclusiv in luna in care s-a nascut copilul, sau nu? adik rebeca a facut 2 ani acum pe 4 iunie 2010, eu mai primesc indemnizatie si alocatie in luna iunie? ca doar este aferenta lunii mai, nu? se da ca si salariile cu 1 luna in urma, nu? sau este altfel decat la salariu? ca la serv stiu ca daca te angajeti pe 1 iunie primesti abia in iulie banii pt luna iunie lucrata. aveti ideee despre asta ce si cum? Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008) |
Se da pentru exact alea patru zile, se calculeaza cit iti revine. In alta ordine de idei, azi trebuia sa vina alocatia copilului (aia de 42 de lei) si nu avenit. E prima oara cind se intimpla.
iriss27 spune:
citat din mesajul lui absoluta Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o lamurire. Nu am mai ridicat alocatia fetitei din august anul trecut, m-am mutat de unde imi venea. M-am dus pe Hambarului(ianuarie) am facut cerere sa-mi intre banii in cont, am dus extras de cont, am facut cererea aia de schimbare adresa si punerea alocatiei in cont, mi-au spus de acolo sa bifez lunile care trebuiesc sa-mi vina si mi-au spus ca in aprilie imi intra toti banii( si cei din urma). Suntem in iunie si nu mi-a intrat niciun ban. Ce trebuie sa fac? Multumesc! |
Te mai duci o data in Hambarului si ar fi bine sa ai nr de cerere pe care l-ai depus. Nu mai lasa sa treaca asa de mult timp de la termenul dat de ei. La ei totul dureaza 2 luni! Mi se pare aberant, dar asta e tara noastra iubita.
valentinablo spune:
mirela0521 in iunie normal este sa primesti alocatia pt luna mai,iar ultima indemnizatie primita va fi in iulie atunci cand vei lua banii pt 4 zile cand fetita a implinit 2 ani.
mirela0521 spune:
inseamna ca mai am o speranta sa primesc cei 800lei si luna aceasta. o sa imi urmaresc cardul zilele astea. multumesc frumos pt raspunsuri.
Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)
Androix spune:
citat din mesajul lui valentinablo mirela0521 in iunie normal este sa primesti alocatia pt luna mai,iar ultima indemnizatie primita va fi in iulie atunci cand vei lua banii pt 4 zile cand fetita a implinit 2 ani. |
Plus alocatia intreaga pe o luna, ca prima fractiune de luna nu s-a platit la inceput.
Intrasem sa va spun ca am avut treaba pe la posta si cine venea sa intrebe de alocatie primea raspunsul ca s-ar putea ca pe la sfarsitul lunii, asa ca e cam nasol :(
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
ClaudetteLeo spune:
Aceeasi problema: au venit banutii pe mai? indemnizatia si alocatia? e 15 si la noi contul e gol gol.......
Claudette
lucia2000 spune:
Si la noi e gol contul.
Il tot urmaresc online.
Cand apare ceva va anunt si pe voi
Avem nevoie de un vot. Multumim.