"Puiuti de Randunici 2008!! (423)"

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

sa va povestesc: saptamana trecuta eram in parc, fireste cu Matei. Si filmam parcul gol. Si ii ziceam lui Mimo ca Uite, nici tipenie! La care Matei a inceput sa tipe, de placere. Tipenie-tipat! A tinut poate sa ma contrazica... :)

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Simo, haiosi copiii americani! Maine sa ne dai vesti bune!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cuscra,off..sanatate multa puiului.
Ralusarumana,voi cauta si eu.
Olga,Ramo,multzam si de pontul vostru.
Ramo,la noi iarna la fel,camara fiind rece,in rest cald,apare mucegaiul..nu prea ne-am sinchisit de el,dar macar acum vara sa ajung sa-l sterg.
Cami,sarumana.Deci sa caut prin real cand ajung.Nu e spray,nu?e doar lotiune.
Ariel,sarumana.Arata super chilotii..opreste si mie 2 perechi.Trec eu sa le iau intr-una din zile.Dar sper ca nr mai mic sa nu fie prea mic...sa nu o stranga la burtik,ca in ciuda mancarii putine,e sholdoasa.Daca nu-s prea mari chilotii nr 2,opreste-mi din aceia.Eu i-am pus de la 1 an pampersi 12-25 kg tocmai sa fie mai lejeri,sa nu o stranga.
Tuchi,of,sanatate puiului.
Eu crema treb sa iau tot pt zilele de la tara/munte cand bantuie si prin soare...nu parc.Si ramane si pt mare.
Claudia,eu i-am luat din piata Teodorei niste sandalute de plastic ieftine stil papuc deschis cu bareta foarte bune..si nu se incinge piciorul.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela

Claudia,eu i-am luat din piata Teodorei niste sandalute de plastic ieftine stil papuc deschis cu bareta foarte bune..si nu se incinge piciorul.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

ms o sa caut si eu ceva prin piata, desi nu stiu ce marfa gasesc in Brasov

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

N-am timp nici de citit nici de povesti, dar va fac capitolas, sa ciripiti in voie

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Gata, poftiti pe o ramurica noua

Mergi la inceput