Copilasi din 2002 *79* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Ce e cu Nina??

Dev-ma gandesc ca e in mutari.Spor!!

C+C=Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

La noi e tare frumos,ma bucur ca am facut ieri o iesire in natura,la iarba verde..a fost super,baietii au jucat fotbal.Ptr.mine o iesire din asta e relaxare...voi pune cateva poze mai tarziu,pacat ca nu va pot trimite si un pic de aer cu miresme de iarba,munte ...

Cris..Nina e e FB,are treaba

Cristina noi vom primi necesarul ptr clasa aIIa in perioada 1-15 sept,sau la prima sedintza cu parintii.

Katty daca veniti la penzie,vom avea timp mai mult de stat la taclale

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata!
Cristina22, Laura, am inteles, punem de-o sueta la pensie...pana atunci ne "vedem" aici !

Cristina_C, deja v-a dat lista cu necesarele pentru clasa a II-a? Era o chestie buna sa se fi facut si aici la fel, aveam toata vara la dispozitie sa definitivam lista, sper sa ne scuteasca cu uniforma, anul trecut am facut uniforma, dar nu a purtat-o decat o data sau de doua ori!

Cristina22, si eu ma "vad" cu Nina si cu pustoaicele ei pe FB! Deci voi ii luati lui Andrei ghiozdan si restul ustensilelor scolare cu bakugan, sper sa nu-i vina vre-o idee si lui Andrei, ca are deja 2 ghiozdane, din care unul nici nu l-a folosit!

Mergi la inceput

Ploua,ploua ,ploua

Am pus pozele de ieri...

http://community.webshots.com/slideshow/578116388NtCvbW?mediaPosition=1

Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

'neatza!
Sa-mi traiasca Mama, sa fie mereu sanatoasa!! MAMI

Oauuu, Laura, ce poze artistice!!Imi place mult cea cu Andrei lungit in iarba

Katty-ahaaaa! noah merg sa ma dau si eu pe FB

A iesit soarele si la noi.
Ieri a plouat intruna.N-am facut nimic decat o plimbare printr-un magazin, sa-si ia Andrei nustiuce revista.

C+C=Andrei

Mergi la inceput

Buna dimineata.

mami de Cris!!

La fel si noi o plimbare cu masina,Alexia era suparata de ce poua pi pi pi

Andrei(07.04.2002)

(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

La multi ani mamei tale, Cristina! Sa fie sanatoasa si sa-i aduceti numai bucurii!

Katty, ma bucur ca i-a priit lui Andrei la bunici!
De la scoala nu ne-a dat nimic inca, Stiu doar ca vor refolosi caietele neterminate, cel putin la dictari. Lista cu cele necesare apare pe la inceputul lui septembrie, o pun pe geamul scolii.
Dar ghiozdanul ramane, penarul la fel, presupun ca va fi nevoie de caiete de tip nou.

Laura, minunate pozele, mi-a ramas gandul la cea cu ciresul si la cea cu Andy intins pe iarba (aici vad ca am fost intr-un gand cu Cristina). Ce scumpa e Alexia cand se supara ea pe ploaie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata!
Haideti la o CAFEA MARE !

Cris, sa-ti traiasca mama, sa fie sanatoasa si fericita alaturi de voi!!!

Te asteptam pe FB...cu cat mai multi cu atat mai bine!

Laura, superbe pozele, peisajele si personajul central! Mi-a placut si mie poza cu tolanitul in iarba dar si cea cu lacusta in palma!

Mergi la inceput

multumesc.Sunteti grozave!!
Si voua numai bine va doresc!

C+C=Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cristina22, la multi ani!!!!!!

ps. multumesc fetelor pentru gandurile bune...inca nu suntem chiar 100% ca ce e mai rau a trecut...doar cu timpul vom vedea

Mergi la inceput