Copilasi din 2002 *79* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

si multa sanatate, Tati de Cristina

Sanzi-te-am citit dincolo.Sanatate iti doresc si sa nu fie NIMIC, niciodata!

Eii, Nicoleta e la balaceala, la soare...nu ne citeste, dar pe cand revine...Am inteles ca in Ro, toti copiii de clasa I au media Fb, nu se dau premii, nu exista cel mai bun.
Bravo, Stefan!!

Ieri am fost cu sotu' in plimbari, dar nu mai zic nimic, ca iar ma urecheaza Lucia

O duminica frumoasa!

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Cristina si tie!

Sinzi, am citit si eu aseara, multa, multa sanatate si sa fie bine, nu se poate sa nu fie bine. Noi de-abia de anul asta, de la 35 de ani, am inceput sa mergem la control dermatologic, aici se face din 2 in 2 ani la medicul de familie. Offfff, exista atatea boli pe lumea asta, atatea pericole si trebuie sa incercam sa le anticipam si sa le prevenim, pe cat posibil.

M-au anuntat ca mi-e gata pasaportul, astept sa-mi trimita scrisoare ca e gata si al lui Robert ca sa ma duc sa le iau pe amandoua, am depus cererile la o saptamana distanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Sinzi, sanatate, sa fie bine, imi imaginez prin ce spaima ai trecut. Doamne ajuta sa fie bine!Cristina 22, plimbativa maica, plimbativa, macar voi aveti noroc de vreme buna.Noi suntem in plina iarna, copii abia se vindecara, dupa laringita, cand unul cand altul, Victor cu dintii lui, a mai pus doi in colectie, in combinatie cu laringita si un alt virus cu febra si muci. Acum ne-am mai revenit si noi un pic. Mai e o saptamana si Liviu incepe scoala.

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Lucia ma bucur ca sunteti bine,va chinuiti si voi cu dintii,noi am ajuns la caninii de sus,un chin ca si la cei de jos.Succes in noul an scolar lui Liviu

Cristina tatalui tai.

La noi nu toti copiii au terminat cu FB..doar 21 din 25 au avut FB pe linie.

Noi am vizitat azi Pestera Ursilor,la cererea expresa a lui Andy,de muult ne tot cere.Prima data cand am fost era mic,avea vreo 3 ani...acum chiar a fost intereasat.
Cateva poze:

http://good-times.webshots.com/photo/2055870770104517296BMHSZC

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Laura, multumesc

Am vazut ce bucuros era Andy in pestera si se cunostea ca-i interesat. Robert a fost la 5 ani intr-o pestera in Mallorca si i-a placut si lui mult. L-as duce si la Cacica, la salina, ca tot ajungem prin zona, sper sa se poata vizita, eu am fost cand eram copil.
Lucia, succes la scoala lui Liviu (e deja intre-a 2-a?) si sanatate la amandoi!

Maine am si eu intalnirea intre 4 ochi cu invatatoarea, sa facem bilantul. Sper s-aud numai de bine.

O saptamana buna, incepand de maine, tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Laura, succes Alexiei cu caninii. Si pe noi ne-au cam chinuit premolarii astia, de incepusem sa cred ca-s canini da ies cu spatiu mare intre dinti.Frumoase pozele din pestera.Liviu a inceput a doua in februarie si o va termina in decembrie. La noi nu e sfarsit sau inceput de an scolar acum, e doar o vacanta. Deci anul 2 se termina in decembrie si anul 3 incepe in februarie 2011.

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!!
Lucia-ioi, cand aud de iarna si frig, ma ia cu depresii
Cum e Victor, i-a crescut parul ?

Laura-mai dati un semn, CEVA-ORICE
Am vrut sa va sun sambata, dar m-am gandit ca trebuia sa va anunt dinainte, sa va organizati cu copiii etc...

Cristina-sa ne spui cum a fost.Ma gandesc ca bilantul e POZITIV cu ***

O saptamana faina!

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

L-a laudat invatatoarea si mi-a zis ca-i dintre cei mai buni din clasa la toate materiile, n-a avut nimic de reprosat si nici sugestii de facut. In caracterizarea de la sfarsitul primului semestru scria ca nu ridica mana suficient de des ca sa raspunda, intre timp s-a remediat si asta, a prins curaj si ridica mana mereu asa ca se pare ca n-o sa mai scrie nimic negativ in caracterizarea de la sfarsitul anului.
Va fi serbarea scolii pe 23 si, in clasa,a literelor, pe 27, dar sunt surpriza, nu ni s-au zis detalii, suntem doar invitati.

Mergi la inceput

I-ati vazut pe puii lui Dodo?
http://forum.desprecopii.com/forum/pop_photo_rating.asp?mode=clasament&albumid=9 - in album pe pagina 3
Bafta la concurs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C

I-ati vazut pe puii lui Dodo?
http://forum.desprecopii.com/forum/pop_photo_rating.asp?mode=clasament&albumid=9 - in album pe pagina 3
Bafta la concurs!

I-am vazut, si votat, cum sa nu!!!
Cristina_C, felicitari lui Robert, pentru laudele pe care i le-a adus doamna invataoare, cred ca esti tare mandra! Am citit ca sunt gata pasapoartele, bravo! Super realizare!
Laura, foarte frumoase pozele din excursie! Chiar era incantat Andy! Le-a vazut sotul si chiar a zis sa facem un drum incolo, asa ca poate candva ne vom vedea...bineinteles ca si cu Cristina22, si cu Gabi!
Sinzi, eu n-am citit despre ce e vorba, am si cautat dupa, dar nu gasii nimic, dar iti urez sanatate si numai bine!
Lucia, ce ciudat mi se pare programul vostru scolar!!!
Cristina22, si pe mine ma apuca depresiile cand aud de ger si frig !!!!

Mergi la inceput