Copilasi din 2002 *79* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 14
Cristina_C spune:
Nicoleta, asa este, variaza, dar eu ma simt cu musca pe caciula cu TSHul meu de 8, de asta vreau sa ma asigur ca totul este in regula cu Robert. De fapt al meu cred ca s-a normalizat de cand iau tratamentul. Luni imi fac testul si vad exact.
Ce bine ca baietii o iubesc pe surioara ta, de fapt nici nu se putea altfel!
Super ideea cu cusca goala! Imi inchipui ce s-au dezlantuit in ea!
Noapte buna si spor maimne la impachetat!
sinzi_ana spune:
Cristina, 4.60 este in limite...nu e cazul sa iti faci griji
Limita depinde doar de laboratorul unde iti faci analizele, nu trebuie sa iei in considerare si alte limite (fiecare laborator foloseste reagenti diferiti care dau rezulate un pic diferite).
Si in cazul in care sunt probleme sunt de obicei mari cresteri/scaderi fata de limite!!!
Nicoleta spune:
Neata.
Ma duc la bagaje, diseara plecam. Avem niste calduri... nici nu vreau sa imi inchipui cum este la mare acum...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
cristina22 spune:
super e la mare!!va fi foarte fain!
Spor la impachetat si VACANTA MINUNATA!!
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Nicoleta spune:
Tocmai am aflat ca scoala incepe la 9 si se termina la 9.45. Adrian l-a lasat totusi la scoala, au un fel de "hort de dimineata".
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
cristina22 spune:
noah, asta da scoala
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
andy.p spune:
Buna dimineata si
Nico,spor la impachetat si distractie placuta la mare.Ma gandesc ca ai o gramada de bagaje,noi si o zi daca plecam,iau cu mine muulte si tot am impresia ca nu-mi vor ajunge si ca exact de ce voi avea nevoie nu am pus
Cristina ce bine ca o avem pe Sanzine mai scoate din ceata,sper ca te-a linistit un pic.
Cris
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Cristina_C spune:
Neata
Sinzi, ai dreptate
Nicoleta, drum bun si vacanta frumoasa!
Robert are si el vinerea doar pana la 11,25 in loc de 12,30 sau 13,15. Azi dupa-amiaza merge cu sotul la gratar la firma, eu nu merg pentru ca e mare veselie acolo (ceea ce-i un lucru bun!!), numai ca nu am inca dispozitia necesara pentru petreceri, nici nu simt nevoia sa stau intre atatia oameni. Sotul m-a inteles. O sa merg de Craciun la party, pe asta o sar.
Era sa uit... nu sa uit, ci sa uit sa va spun ca azi tata implineste 64 de ani, sper sa ma mai bucur inca multi ani de acum inainte de ziua lui, sa-l tina Dumnezeu sanatos!
andy.p spune:
La Multi Ani tatalui tau Cristina!!
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
katty spune:
Neata!
Nicoleta, drum bun si concediu placut! Sa aveti distractie maxima si sa va intoarceti cu bine! Cand plecati, adica diseara, diseara, dar cat de diseara??????
Interesanta ideea de la Zoo cu cusca goala, ce distractie cred ca a fost pe acolo!
Cristina_C, la multi ani tatalui tau, multa sanatate si tot ce isi doreste!!! M-am uitat si eu aseara pe analizele lui Andrei, n-am mai scris, caci nu i-au facut atunci si TSH-ul, nu aparea deloc pe liste...
Pup toate fetele, ma grabesc ca ma asteapta joculetele din FB!!!