Fulgusori de nov.dec2009 si vara torida(76*)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

MY LADY inca nu am scos steriletul am sa merg la eco sa vada daca e la locul lui sau e vorba de un fibrion uterin
de sangerant de ex 2 zile nu am mai avut nimik si am putut sa ma bucur si eu de sotul meu dupa mai bine de o luna iar acum se pare ca da semne sa vina din nou deci joi merg la eco si joia viitoare adica pe 24 merg din nou la gineco
mia zis ca daca continua asa pana in august il scoatem si folosec pastile si gata asta inseamna ca, corpul meu nu il suporta acolo sunt eu mai sensibila.in schimb dureri mari de cap ca oricate pastile as lua nu ma ajuta deloc .
si cam asta e

SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!

Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu puisorii mei scumpi

Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Katy,imi pare rau de probleme
Fetelor,ati citit de micutul David ce s-a nascut la 25 de saptamani???Bietul de elDoamne ajuta-l sa treaca cu bine de perioada asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Am reusit sa upload poze din excursie aici http://cid-79d2829adc64a008.photos.live.com/browse.aspx/Olympic%20Peninsula
(se pot vedea pe tot ecranul daca le vedeti cu slideshow, prima data va cere sa incarcati un programel Microsoft, avantajul e ca se pot viziona dupa asta ca slideshows pe tot ecranul).

Azi am fost si la scoala la intalnirea cu profesoarele Dianei- din cauza restructurarile datorate taierilor din buget, la anul din 5 care lucreaza cu fata mea raman in scoala doar cele 2 SSW (ajutoarele speciale). Deci va avea alte doua profesoare in clasa si alta la English as a Second Language.

O sa revin cu mai multe detalii cand o sa am ceva timp.

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

LAURA B ft frumoase pozele si mai ales printesele tale ce scupme sunt si aia micuta a ta ce grasunica e

SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!

Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu puisorii mei scumpi

Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Neatza fetelor!
Nu am mai scris ptr.ca am suferit rau din cauza caniculei.Au fost zile chinuitoare si ptr.mine si ptr.bb.Desi am un ap.racoros si stau la et.1 ,am avut 29 de grade si am simtit cel mai mare discomfort posibil.Nici ventilator nu am avut ,dar oricum nu cred ca-l foloseam ca acum 6 ani m-am umflat toata de la el.Colac peste pupaza,lui bb ii iese al doilea dintisor si s-a lasat cu temp.mare si cu scaune moi(dar rare,vreo 2 pe zi).A avut la un mom dat 39,dar nu m-am mai dus la spital ca sigur ma intotceam cu antibiotic.De 2zile nu mare are temp.Tind sa cred ,ca si Oana,ca a fost de la caldura.
Razvanel vrea numai in picioare,se ridica pe unde apuca,si desi ziceam ca nu o sa folosesc premergatorul se pare ca nu este asa.Ii place in el,dar il las numai in situatii de urgenta sau cand simt ca ma lasa nervii.
Am vazut poze frumoase de Laura,si ma intrebam ce-s astea:http://cid-79d2829adc64a008.photos.live.com/self.aspx/Olympic%20Peninsula/IMG%5E_1729.JPG#resId/79D2829ADC64A008!227
Am vazut ca ne-a scris si Laura Garner si ii admir obiectivismul si rabdarea de a scrie la 2 subiecte.Si al meu bb se trezeste de 2 ori pe noapte,dar nu indraznesc sa-l las sa planga.Suge un pic si adoarme imediat.
Razvanel bea foarte putina apa si am observat ca nici san nu prea mai vrea.De mancat....dezastru.Am pus-o pe seama dintisorului si a caldurii.
Va pup pe toate si va doresc o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata si de la mine !
Va invit la o cafea acum pe racoare( acum stau cu balconul intredeschis,caci daca il las deschis larg mi-e frig( nu mai stiam cum este sa iti fie rece ).Zilele trecute si la noi in casa erau 29,30 de grade, stam la etj VI .
Astept sa se trezeasca bebe si sa ies in parc cu amandoi
O zi buna la toata lumea !

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Buna dimineata si de la noi!

@Laura B: foarte frumoase papusicile tale, sa-ti traiasca!
@Allexa: multumim de cafea, foarte buna

fug la curatenie!

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Laura,am vazut si eu 2 printesici frumoase si ce locuri minunate ati vizitat,iti taie respiratiaAcelasi lucru te intreb si eu,ca si Tiusca,ce sunt acelea?
Alexa,multumim de cafea,foarte buna
Sunshine,spor la treaba

Mergi la inceput

Tiusca,de 2 zile nici al meu baiat nu mai vrea sa bea laptic,adica nu mai bea ce deobiecei.Ceai nu bea deloc,iar apa cate putin,ii dau mai mereu,dupa metoda lui LadyLa noi nu mai este cald,asa ca nu stiu care este cauza,sa-i dea caninii?Nu e prea mic,nu stiu ce sa-i fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tiusca

Am vazut poze frumoase de Laura,si ma intrebam ce-s astea:http://cid-79d2829adc64a008.photos.live.com/self.aspx/Olympic%20Peninsula/IMG%5E_1729.JPG#resId/79D2829ADC64A008!227

presupun ca sunt cochilii de scoici si/sau melci osificate/pietrificate...cuprinse de calcar cred....melcii si scoicile..stiu din cultura mea generala..-ingusta si insuficienta-, ca atunci cand mor isi parasesc "casa"..
laura va explica mai bine...

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput