Fulgusori de nov.dec2009 si vara torida(76*)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

eu imi mai amintesc...tu aia care mi-ai furat numele..si melodia de deschidere a nuntii, cum sa te uit.am vazut bebe Matei..ce e cam bebeloi de acum...apropos..al tau cat doarme pe zi?
fasolica mea se face mai pe seara...ca Becca mea iar are program de veghe..a dormit 15 min..pe la 12.00..atat...de ieri am pus-o in scaunel sa pape..si ii place..acum are o rata mare si galbena..pe care o bate in cap...si macaie..si ea rade...si am observat ca are si o reclama preferata(eu o mai las la tv...la o distanta considerabila...in carut...), aia cu taticul, copilul..si biscuitii....
eu am reusit sa spal rufe...sa mai asez un pic prin casa.
la noi e cod portocaliu de ploaie..
au anuntat ca Curtea Constitutionala a respins cererea scadere a pensiilor si salariilor

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

si a trecut un an de cand M.J.....a plecat sa cante-n ceruri..
DD sa-l ierte..
si postez o poza preluata de la admin-ul DespreCopii

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/06/24/article-1289158-0A2B0433000005DC-641_468x794.jpg

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

da, my Lady eu aia care ti-am furat tot.

Matei are program cam asa:
8,30-9 papa lapte
11-12,30 somn
13 fructe + lapte
16-17 somn
17,30 papa legume+ lapte

19-20 somn
la 21,30 baita dupaia lapte si nani.

va pup

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

ralu, tu parca intrebai de papa pentru bebe.uite aici un link:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151555&whichpage=1

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Gabitza, ca de obicei Eva si Dragos ma impresioneaza tare. Sunt frumosi, veseli, au crescut si aproape ca nu mai sunt bebelusi ci copilasi.

Sophia tot nu sta in fundulet foarte bine singura, nesprijjinita. In schimb a invatat sa se ridice in 4 labutze. E inca nesigura ce trebuie sa faca mai departe -“norocul” meu ca deocamdata nu o ia la explorat prin toata casa, dar cred ca foarte curand o sa invete ca de acum are mult mai multa libertate de miscare si independenta, iar eu va trebui sa securizez urgent totul in jur.

Allexa, felicitari pentru examene!

Lady, pleata-n ploaie, cod portocaliu de ploaie zici? In schimb la noi a venit in fine vara: e senin, soare fara sa fie extrem de cald. E placuuuut…

Roxyaly, ma bucur sa te revad. Am vazut si eu pozele noi cu baiatul tau. Ce mult par are comparat cu Sophia! Foarte buna ideea cu piscinuta gonflabila in curte (mi-ai adus aminte ca avem una nou-nouta cumparata pentru Diana cu ani in urma, o sa fie perfecta vara asta pentru Sophia)!

Noi am terminat sedintele de inot la nivelul asta (“steluta de mare”). Am pus aici cateva poze- inclusiv sub apa, una din mamici a adus un aparat foto cu protectie speciala- si cateva filmulete.

pentru mamici si copilasi.

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

salutare felete
am aparut si eu dupa o pauza
am fost ieri la medic si miam scos steriletul ca era prea jos pus si acum sunt ceva mai bine sa vedem pe parcus
acum iau anticonceptionale sa vad daca nu o sa pun pe mine de la ele.
cam atat de la mine

SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!

Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu puisorii mei scumpi

Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Am facut cafeaua,cine vine ?
Katyuscha 21 - imi pare rau de neplacerile provocate de sterilet,si bani cheltuiti si nervi intinsi la maxim,controale peste controale, de asta si mie imi este frica sa-mi pun, nu stiu cum va reactiona corpul......si eu tot pilule am inceput sa iau de saptamana asta.

Roxyaly - frumos foc Mateutul tau , pupici de la noi,imi este tare drag, ce frumos se joaca el acolo in apa si da...intradevar are par mult...Stefanut are putiiin si e blondut

Lauar B - sunt draguti bebelusii in bazin la innot,dar eu nu inteleg de ce ii baga cu capul sub apa,imi este mila , mititeii de ei

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Buna dimineata!Vad ca sunt prima asa ca va poftesc la cafeluta:cu cofeina,fara,cu laptic,dupa cum doriti
Gabitza,ce frumosi sunt gemenii,scumpi rau,sa va traiasca si sa va bucurati de ei
Allexa,felicitari pentru examane
Lady vreau si eu fasolica,mai ai si pentru mine?Andreas,doarme cam asa:
6:30-7:30 se trezeste,papa un biberon de lapte(200-170ml)
9:30-10:30 dupa fructe si 120-150ml lapte se culca 1:30-2 ore,azi vad ca s-a culcat mai devreme
11-12:30 se trezeste,papa supita sau ce-i dau.Daca se trezeste la 11,11:30 mai papa o tura de lapte,depinde
14-15,laptic si nani 1-1 1/2
15-16:30 fructe cu cereale,plus sau minus laptic
20-21:30 baita,laptic si nani
4-4:30 laptic
Nu mai are un program fix si mai nou se trezeste noaptea pentru inca o masa.O avea iar un puseu de crestere,nu stiu
Si eu intrebam de papa,multumesc pentru adresa,chiar acum o sa ma uit ca nu mai stiu ce sa-i dau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

LAURA B multumesc mult ca iti faci griji pt mine

LADY de laudat nu mai am cu ce ma lauda doar ca sunt extrem de epuizata nu am timp de mine nici 5 minute si la toaleta cand ma duc nu imi dau pace in rest totul bine
cat despre siluieta mea mai bine asa decat mai rau stii cum e prefer sa fiu asa toata viata mea decat sa fiu mai grasa am 55 kg ce mai vreau.si parerea mea e ca ,cred eu ac arat destul de bine
chiar joi cand mia dat medicul anticonceptionale sotul deja mia si zis vezi ce si cat mananci ca de la pastilele astea te poti ingrasa deci......

SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!

Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu puisorii mei scumpi

Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Allexa pana sa scriu eu mi-ai luat-o inainte cu cafeaua,nu-i nimic,servesc eu piscoturile

Mergi la inceput