Fulgusori de nov.dec2009 si vara torida(76*)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

le postezi aici...si le introduc eu in listuta de la pagina 1....si bine ai venit OFICIAL...printre noi...

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Ralu,bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

LMA Nicholas Samuel de Rebebe
LMA LauraGarner

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata
vreau sa spun si eu un LA MULTI ANI pt toti fulgusorii sarbatoriti zilele trecute si pt mamicile noastre curajoase sarbatorite si ele
camy astept si eu vestea ta...cum pleci asa si ne lasi in aer?
lady, wow cat mananca fetita ta si tu spui ca-i slaba ...pai david daca mananca jumatate, si nu pt ca nu i-ar placea sau ii mofturos, ca mananca orice, dar eu cand ii dau 230 gr de ceva mi se pare destul de mult...cantitati de 300 nici nu stiu ce-s alea...

am fost si noi ieri la vaccin, ff cuminte puiul, i-a ras la asistenta cand i-a facut vaccinul.....nici o reactie, nici maraieli, totul ok....din pacate cam stagnam cu kg, mi-a recomandat sa-i dau si lp...de 3 luni suntem pe la aceleasi kg...o sa incep sa-i dau probabil seara, cred........ca eu cand am auzit de lp, nu mi-a suras deloc...dar nici situatia asta nu-mi place...

in rest toate bune...lucrarea gata, o mica varza , maine o predau...si Dumnezeu cu mila...

ralu, bine ai venit

va pup si aveti grija de voi si de piciurei...

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Cam intoarsa pe dos astazi,sa fie de vina " martienii " care dau buzna sa fie vremea ,ma rog , dar trebuie sa le las deoparte caci noi am inceput diversificarea,ieri i-am dat un pic de proba sa vedem cum reactioneaza,astazi a papat 10 ml de supa,maine vom creste portia,20 ml....ufff, creste baiatul mareeee .A inceput sa-i placa sa stea in fundulet,de preferabil la mama pe brate, imi e tare drag ce cuminte sta el pe bratele mele,dar parca vad ca nu prea ma voi putea misca de langa el,asa ca...incerc sa-l invat sa se joace si singurel, sa stea pe pat ca si pana acum,nu numai la mama in brate.
Voi , pe unde umblati,ce faceti...vremea asta e cam nesuferita...

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Buna ziua!!
A_driana,ma bucur ca nu a plans la vaccin.Cu laptele praf,nu stiu ce sa-ti zic,poate ar trebui sa incerci,macar asa de proba sa vezi daca ia sau nu in greutate.Multa sanatate!
Allexa,felicitari,sper sa reusesti,al meu nu mai sta singurel,se taraste dupa mine prin casa,iar cand sta cine stie pe unde il gasesc.Astazi am fugit pana la bucatarie si l-am gasit jumate bagat sub pat asa ca prefer sa stau cu el,sau sa-l iau cu mine.Fac si eu ce pot prin casa cand doarme el.
Chiar ca e pustiu rau pe-aici,ce s-a intamplat?
Sper ca e toata lumea bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Salut gagici!
Ce vreme urata.Noi suntem bine.Stam in casa,roadem ce apucam si cam atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Salutari si de la noi!

@Ralu: bine ai venit iti ureaza tot o Ralu!
@Alexxa: Felicitari curajosului pentru lunite si evident, pentru curaj!
@Oana: multumesc de negrese, foarte bune! Doctorul mi-a zis ce eram si eu destul de sigura, si anume ca de la dintisori a venit diareea, numai ca si ei vor sa se asigure, dupa cum zic chiar ei legat de sunat la urgente pentru copii: mai bine o data prea mult in plus, decat o data prea putin! Adica 9 cazuri din zece de astfel de probleme sunt de la dintisori, dar mai exista si celalalt caz care poate fi altceva. A primit un praf si un sirop, si deja de ieri este mult mai bine. Am sarbatorit evenimentul, primind si el in sfarsit mancare solida! Dovlecel. S-a facut din cap pana in picioare portocaliu, dar i-a placut. 100 grame a topit azi. Pun imediat poze sus pe picasa.
A-driana: felicitari si curajosului tau! Iti tin pumnii pentru lucrare!!!

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Gata, am pus pozele sus

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

Sunshine ma bucur ca e totul bine cu Filip.Felicitari pentru prima masaAsa este cu dr si eu tot pe ideea asta merg.Vreau si eu adresa,sau parola sa vad pe juniorul tau,asta daca se poate.Multumesc

Mergi la inceput