Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 6
Erina spune:
Buna seara mamaici! Scriu rapid ca ma asteapta copii cu baitele.
Intii si intii:
Honeybabay, nu am avut deloc timp sa intru pe messenger. Miine punem la punct detaliile.
Pina atunci Delia, te rog mai pune link cu materialele.
Eu am crezut ca foloseste toata combinatia de 3 sau cite erau in poza. As dori pe albastru.
Eva pe 2 iunie i-am facut ecografie de sold lui David la spitalul Euroclinic si a costat 94 roni. E ok daca o faci in jur de 3 luni, in strainatate e indicata ca virsta optima.
-------------------------------
Erina mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Dau copy-paste la mesajul pus la grupul Dariei.
Si la PN temperaturi super ridicate. Ieri dupa-amiaza am avut parte de cer inorat si un vinticel racoros, in rest 35 de grade.
Noi ne-am refugiat la tara vineri si simbata.
Simbata au fost 6 copilasi, cei mari s-au jucat fara oprire asa ca Daria are o colectie frumoasa de vinatai si zgirieturi pe picioare. Seara era atit de obosita si irascibila incit i-a luat o ora sa se calmeze.
Are o perioada de agitatie, poate si de la caldura-in casa sunt 30 de grade si nu avem nici AC, face numai ce vrea (adica nu vrea sa vina acasa de la bichi, nu vrea sa manince-asta e veche etc.)ai ales daca sunt si persoane straine in jurul ei. In casa ne intelegem rezonabil.
Miine merg sa vad care e oferta la o gradinita de vara. Mai ales daca se mentin caldurile i-ar face bine sa mearga acolo 4-5 ore pe zi.
Simbata am fost cu bebe la medic. In 5 saptamini fara 2 zile a luat 700g. Mi se pare putin dar continui cu alaptatul. Vedem cit va lua luna aceasta. In unele nopti a avut doar o tezire pe noapte in conditiile in care ultima masa a fost foarte tirziu.
Erina spune:
Va doresc o noapte linistita si racoroasa.
dayanara spune:
vazut poze cu iedutul de ate, ce mare e...il vad mai rar poate si din cauza asta:)
balaceala evei!
cand silvana da asa din picioare leo zice ca fuge si treaba mea daca nu ma duc dupa ea ca nu o mai prind :)))
rammy tare de tot cu colacu si e grasuna foc, scumpica de ea
imi place culoarea caruciorului
erina poate cu caldurile astea va suge mai mult! va doresc la multe kg luna asta
cristina30 sau anke? cine vroia paturica subtire crosetata
au la chicco si tre sa fie si voi cred, foarte frumoase si de calitate
la chicco am fost eu azi si iar am cumparat haine pt silvana, cumva tre sa ma opresc...pe bune acum
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
honeybaby spune:
Roxana - si eu ieri m-am lipit de o salopeta si o rochita .
Nu are multe haine de vara dar cum sta si ziua si noaptea doar in pampers ma intreb ce fac cu ele
Maya desi ii place la baie e atat de atenta incat uita sa miste. Doar cand ii torn apa in cap baga repede pumnul in gura sa suga si ea ceva apa cu sampon ca face bine la digestie
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
miria_cristina spune:
ROXANA - Sora mea!
Nimeni nu mi-a dus lipsa! Noroc cu tine!
Fete, am lipsit motivat. Dar am recuperat noapte de noapte, asa ca, am vazut poze frumoase si copilasi haiosi si mamici fericite.
Dupa ce ca la tara casa ma rupe de oboseala si ma simt tare dezorganizata din cauza de lipsa de frigider si arazag, dupa ce ca acasa totul e vraiste si joi iar imivine la curatenie femeia, dupa ce ca alerg intre copii ca o bezmetica si azi ma vedeam ca ala multifunctional (cu o mana hranesc bebele, cu una mestec in mancare, cu un picior calc si cu altul scot rufe din masina) ne mai vin si niste priteni din Suedia care vor sta cu noi o parte din timp.
Valeu1 Valeu1 Tare as vrea sa fiu superEva, dar din pacate mai mult nu pot si daca ma dau cu capul de pereti.
De multe ori ma bag singura la belele ca imi face placere sa fac si sa dreg de una singura, dar cand cad e nasol.
Si abia astept sa-i vad, dar de oboseala mi-e teama ca nu voi fi in stare nici sa articulez cuvintele de politete.
Acuma, spre exemplu, fac mancare.
happyjoy spune:
Miria, Vladi, multumesc mult!
Delia(free), nu ma uita cu ergo, te rooog! : )
Vad ca pitica prefera sa stea in brate in pozitia "burtica pe burtica" si tare m-ar ajuta un ergo ca am incercat si cu sling-ul si mi-am prins putin urechile.
Acum pe caldurile astea numai chef de impachetat copilul in sling nu am... dar in ergo cred ca ar fi mult mai bine - parca se ventileaza mai bine : )
Puuuup toate mamicile si puiutii. Maine recuperez si capitolul acesta.
Mami de minune minunata!
dayanara spune:
ma saraca a facut rana la cutele de la gat , i.a curs si sange
deja mi.am facut programare maine la 13 le pediatru....sa.mi dea ceva
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
asteropipan spune:
fetelor, va pupacesc pe toate
fetelor, dragele mele, va multumesc din suflet, pt toate mesajele trimise, pt toate sfaturile.
ma scuzati ca nu va nominalizez, dar la ora asta...
plus ca nici nu am terminat tot de citit , ca a-ti avut asa un chef de scris
sper sa recuperez maine si sa va pot multumi la fiecare in parte
noi......am avut parte de un weekend superb,
o mica surpriza pregatita de "egoistul" meu sot....o mini vacanta....asa ca sa ii trec cu vederea, probabil, faptul ca m-a suparat zilele trecute.
am pus cateva pozici la semnaturica
va pupicim pe toate si ne auzim maine....
fug la somnic
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d