Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

am luat azi umbrela din real am intrat doar pt umbrela si am iesit dupa 3 ore cu un carut plin, da' era asa bine, racoare

denisa suna bine piperchi, cred ca fac si eu maine, dar pun si ou, dar cate?

senisibila wow, ai avut curaj sa o pui in asa multa apa, chiar nu a deranjat-o la urechi? ianis sigur ar intoarce capul stanga-dreapta sa vada el ce e prin jur, sa studieze bine ambientul

feedelia sper sa treaca repede raceala

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

idee rapida de mancare: in seara asta am mancat mamaliguta cu branza si smantana
sau puteti pune si unt, oua fierte, sau mamaliga cu lapte, dupa pofta ideea e ca in 10-15 minute mamaliguta e gata si nu topim langa aragaz

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Andra - nu stiu cate. Am dat copy paste la ce am salvat dupa net, eu inca nu am facut. cred ca incerc fara ou si pun in ceva putin separat peste care pun ou sa vad cum iese.

Am testat colacul. Maya s-a plimbat prin toata cada cu el. pARCA TOTUSI STA CAM FIX PE GAT . Ramy al tau tot asa sta ? din poze pare la larg pe gstul Brianei.
Ma gandesc sa iau unul si pt honey care curul greu si oboseste repede inotand

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

idee rapida de mancare: in seara asta am mancat mamaliguta cu branza si smantana
sau puteti pune si unt, oua fierte, sau mamaliga cu lapte, dupa pofta ideea e ca in 10-15 minute mamaliguta e gata si nu topim langa aragaz

POZE

Mda..eu am 'murit' de cald in bucatarie..am iesit dupa ce am pus pe foc, dar tot m tb sa intru sa m pun apa.
Da..dar acum am ardei umpluti.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Am scris cu caps din gresela .

roxana- dar nu ti-a spus ce este posibil sa ai, sau ce ai ?
sa treaca urechea repede.
cred ca s-ar fi vazut cu chestia ai cu lumina. Tata a avut dop si s-a vazut cu pixul acela cu lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Child - ce faceti ? Tot bibe vrea piticul? Mie cea mai mica gaura mi se pare ca o are dr brown, dar oricum sa fim seriosi orice bibe am cumpara difera textura nu-i tot aia cu sanul.
Maya e ca de obicei altfel: ii placa sa suga cand e sanul gol, cand e plin nu-i convine si ii da drumul mereu

Da, DENISA, inca ne luptam sa pape san. Noaptea, din fericire, papa de la san. Si ziua face ca Maya, cand e gol sanul il ia, ca sa adoarma cu el in gura .
EU am bibe de la avent, ii dau tetina de 0 luni si munceste din greu la ea, dar se pare ca ii place.
Mi-a explicat ieri o pediatra de ce prefera tetina, chiar daca e cea mai mica. Se pare ca la supt isi pune in functiune toti muschii fetei si isi face limba jgheab, de aia si obosesc mai repede la san. La bibe limba sta fixa, sub tetina si nu oboseste asa tare.
Chestia este ca prefera cateodata sanul, cateodata biberonul. Si de asta eu nu sunt niciodata pregatita cu laptele muls. De aici scandal

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

DENISA vazut Maya inotatoarea, super fain.
Deabia astept sa primesc colacelul pentru Albert, ca si asa nu mai sta locului in cadita lui, face baltoaca tot timpul la baita. Cu ocazia asta ne mutam in cada mare.

Mergi la inceput

Fetelor, va anuntam cu regret ca noua, la 3 luni jumatate ne-au aparut colicile .
Infacolul e apa de ploaie, o sa-i dau sab simplex, si am cautat azi protectis, nu am gasit la farmacia la care stiam ca au.
Off, de aia e marait Albert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

La multe lunite si anisori, iepurasilor de azi: Denis Alin, Robin Sebastian, Eva Ioana si Alessandro!

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Child - adica nu a avut deloc pana acum si i-au aparut brusc ?
La bibe trebuie neaparat sa dea aerul afara nu e ca la san.
parca si maya cand a inceput sa bea cu bibe era maraita, sugea 30 ml si se agita, o ridicam sa scoata aerul cam 10 min iar sugea 30 ml si uite asa manca intr-o ora jumate. Acum noaptea nici nu-l mai scoate . suge dupa care o pun direct in patut.
Ma sperii cu colici la varsta asta.

Andra- buna idee. uitasem de reteta asta si nu am mai facut de mult.

Mergi la inceput