copil cu varicela, celalalt va face?
Raspunsuri - Pagina 2
Androix spune:
Abia acum vin si eu sa fac nitel pe judecatoarea cu tine
Pe tine chiar te lasa sufletul sa gandesti asa: din doi copii dezamagiti e de preferat doar unul? Tu nu iti dai seama ce rau imens le faci la amandoi cu mentalitatea asta?
Pe urma mie nu-mi vine sa cred ca ai putea sa-ti iei copila cu tine, ar putea sa-i apara bubele (o veste proasta am pentru tine: varicela are o perioada de incubatie de maxim 21 de zile, deci duminica nu e trecuta vremea sa faca bube) si ai fi in stare s-o tii incuiata in camera si sa-ti trimiti baiatul la plaja nu ca n-ar fi la fel de rau daca ai lasa-o acasa cu bunica in timp ce voi ati merge la mare.
Stiu ca nu despre asta e vorba in propozitie, dar ca mama de doi copii pentru a caror relatie ma straduiesc inca de cand eram insarcinata cu al doilea, as lua in considerare varianta statului acasa in familie sau a intoarcerii tot in familie in caz de ceva. Bafta sa scape!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
anca_a spune:
Citat: |
din 2 copii dezamagiti este de preferat 1, adik sa il duc macar pe baietel la mare (vorbesc amandoi nonstop despre mare si isi fac planuri cum se vor juca ei in apa si nisip si se probeaza cu tot felul de chilotei si se intind pe covor). as putea sa o las pe cea mica acasa cu bunica ei decat sa o iau dupa mine si sa o tin inchisa intr-o camera mica de hotel total necunoscuta si in afara mediului ei cu care este obisnuita. ma gandesc ca una este sa tii un copil energic de 2 ani intr-o casa, si alta este sa il tii intr-o singura camera, si sa il vada pe fratior placand la plaja si ea sa ramana in camera. |
No asta chiar e sadism. La cate planuri si-a facut, ma gandesc la biata fetita ce trebuie sa simta in caz ca nu o luati cu voi...:((((
E una sa ramana amandoi acasa si e alta sa stie ca fratiorul ei se joaca bine-mersi pe plaja in timp ce ea sta singura cu bunica :((((
Ce as face eu. Chiar daca as pierde o suma de bani, as reprograma vacanta astfel incat sa poata veni amandoi.
anca2705 spune:
buna,
hai sa iti spun ce am patit noi acum doi ani.Am mers la mare a fost minunat alex avea un an si da eram si eu fff mandara de ea ca facea la olita si dupa 3 zile superbe ma trezesc ca incep sa imi iasa o multime de bube pe corp.alex a facut exact la 14 zile dupa ce au aparut la mine primele bubite.
daca mergi cu fetita si iti face acolo o sa fie groaznic pt ea.din cate am inteles ea are doi ani si poate ca i se pot da ceva picaturi impotriva scarpinatului dar drumul pana la mare si caldurile de afara pt mine au fost groaznice.si sa nu iti spun ca m-a vazut directoarea de la hotel si a trebuit sa o mint cu nerusinare ca am facut alergie la apa ca sa nu ne dea afra din hotel.aratam ca un zombi .am mers in cosntanta la urgenta si am primit tratamentul adecvat.daca mergi cu ea la noi la mare o sa fie usor ca si daca face esti in romania si crema mentolata gasesti la toate farmaciile.
sincer daca ai nervi eu as merge cu ea la mare si daca ar pati ceva oricum dupa cum ai vazut nu erup toate o data si macar vedea si ea marea.problema ar fi la hotel sa nu va scoata afara ca imbolnaviti si alti clienti.
eu am facut varicela din parc de la un copilas care era plin de bube si mama ei imi spunea ca nu e bolnava are alegie .
vacanta placuta
MADYN spune:
citat din mesajul lui anca2705 buna, hai sa iti spun ce am patit noi acum doi ani.Am mers la mare a fost minunat alex avea un an si da eram si eu fff mandara de ea ca facea la olita si dupa 3 zile superbe ma trezesc ca incep sa imi iasa o multime de bube pe corp.alex a facut exact la 14 zile dupa ce au aparut la mine primele bubite. daca mergi cu fetita si iti face acolo o sa fie groaznic pt ea.din cate am inteles ea are doi ani si poate ca i se pot da ceva picaturi impotriva scarpinatului dar drumul pana la mare si caldurile de afara pt mine au fost groaznice.si sa nu iti spun ca m-a vazut directoarea de la hotel si a trebuit sa o mint cu nerusinare ca am facut alergie la apa ca sa nu ne dea afra din hotel.aratam ca un zombi .am mers in cosntanta la urgenta si am primit tratamentul adecvat.daca mergi cu ea la noi la mare o sa fie usor ca si daca face esti in romania si crema mentolata gasesti la toate farmaciile. sincer daca ai nervi eu as merge cu ea la mare si daca ar pati ceva oricum dupa cum ai vazut nu erup toate o data si macar vedea si ea marea.problema ar fi la hotel sa nu va scoata afara ca imbolnaviti si alti clienti. eu am facut varicela din parc de la un copilas care era plin de bube si mama ei imi spunea ca nu e bolnava are alegie . vacanta placuta anca si alexandra(27mai2007) |
Ai facut si tu exact ca mamica din parc, ai luat-o si (probabil) ai dat-o mai departe (mintind directoarea hotelului cum te-a mintit si mamica pe tine)! Mai mie nu-mi vine sa cred ca se poate asa ceva, adica sa te stii contagios si sa defilezi senin prin multime!!!
Mady lui Mihai - (1-aug-2006) si a lui Costin (21-apr-2009)
theo_2004 spune:
al meu a facut o forma ffff usoara de varicele (max 5 bubite) pe 1 mai 2009. am primit indicatia de la medic ca min 30 zile de la debut sa nu fie expus la soare, sa nu se joace in soare chiar daca are palariuta. am si citit la vremea respectiva pe net despre acest aspect. ar fi ceva probleme daca sta la soare!
medicul stie ca urmeaza sa plecati la mare si nu a zis nimic? te rog cauta info despre asta!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=124761
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
Androix spune:
Da si pe urma te dai cu capul de perete ca te-a mintit aia din parc. Mai degraba e credibila varianta ei, la o adica.
Mady, fata io nu incetez sa ma minunez
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
hannen spune:
si noi abia am terminat cu varicela.prima a facut cea mica si la doua saptamani si celelalte doua ...asa ca sanse sa nu faca nu stiu cite sunt.
dar sincer,mi se pare crud felul in care gindesti!!Niciodata,absolut niciodata nu mi-ar trece prin cap sa iau unul,doi copii cu mine si pe celalalt/i sa-l/i lasa acasa numai ca sa nu dezamagesc pe ceilalti.mi se rupe inima cu cita liniste scrii cum isi fac ei planuri sa se joace pe plaja si se probeaza cu chiloteii iar tu planuiesti sa lasi pitica acasa in caz ca are ghinionul sa se imbolnaveasca!!
iarta-ma dar nu m-am putut abtine!
Whatever happens don`t let go of my hand!
abramburika spune:
Oarecum off-topic: mda, pe mine ma enerveaza la culme mintitul asta, fara sa te gandesti la cei din jur. Tot asa gandesc si unele mamici care trimit copiii la gradi cu un pic de muci si un pic de febra si se imbolnavesc si altii ... si tot asa.
eumada spune:
Buna ziua.
Cu tot respectul pentru vvoi marea majoritate indemnatai o femeie sa duca copii contagiosi in lume doar pentru ca altfel nu e o mama buna.Voua v-ar conveni sa va fie imbolnaviti copiii?Sau sa fie una din voi gravida si sa faci varsat de vant?sa trebuiasca sa faci avort?Am fost expusa in sapt.14 la varsat de vant..mame inconstiente si fara minte care au scos copiii bolnavi in comunitate...si chiar pe langa mine si alte doua gravidutze...stiti cat m-au costat investigatiile?Stiti cat de ingrozita am asteptat sa treaca trei saptamani o luNA? eu nu am facut varsat de vant si am luat contact direct gravida fiind.sINCER I-AS FI spart capul aleia care m-a pus in pericol netinand copilul la adapost cat a fost contagios..Draga mea foarte bine faci ca nu duci copilul sa imbolnavesti si pe altii.nu tine cont de veninul celorlate.Esti responsabila si asta e foarte bine.PLUS CA ITI POTI LUA CONCEDIU MEDICAL PENTRU INGRIJIREA COPILULUI BOLNAV SIN PLECA LINISTITA IN VACANTA....TE DUCI CU EA DUPA CE EVENTUAL II TRECE BOALA.FACIU CONCEDIUL DE odihna apoi iei de la medic daca e cazul CONCEDIU MEDICAL PENTRU INGRIJIREA COPILULUI BOLNAV ...daca nu afce...te vei duce si cu ea de vineri seara pana duminica..o zi macar si cu ea...sau vedeti voi..nu dau sfaturi.Dar voi pledati pentru ducerea in comunitate a unui bolnav eventual bolnav scuze...daca fata face...si se imbolnavesc si altii din hotel?ai infectat cu buna stiinta.....stiti ca e lege?nu prea ai voie.
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
anca_a spune:
sincer daca ai nervi eu as merge cu ea la mare si daca ar pati ceva oricum dupa cum ai vazut nu erup toate o data si macar vedea si ea marea.problema ar fi la hotel sa nu va scoata afara ca imbolnaviti si alti clienti. |
De unde apareti fratilor??!!
Bre, nu se cheama nervi ci NESIMTIRE curata. Bleacs!