Vila cu piscina, la munte - cine stie?

Vila cu piscina, la munte - cine stie? | Autor: Candy

Link direct la acest mesaj

Stie cineva vreo vila de inchiriat la munte, cu piscina exterioara, in Ro, Austria, Elvetia, Germania? Suntem 3 familii, 6 adulti si 4 copii intre 5 si 16 ani. Am cautat pe mai multe site-uri care ofera vile de inchiriat, dar putine sunt cu piscina.

Vine prietena mea din Italia, impreuna cu sora ei, si m-a rugat sa mergem o saptamana la munte undeva, ca e satula de caldura... Pana acum nu prea am gasit nimic potrivit, ma ajutati, va rog?

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Nu am inteles exact despre ce fel de vila intrebi...o pensiune ar fi ok? Noi am stat la Baile Herculane la "El Plazza", aveau piscina in curte, mancare si conditii super. Da o cautare pe net si gasesti detaliile pensiunii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Langa Focsani, in localitatea Gresu, www.turistinfo.ro/gresu/cazare-gresu/motel_flora/poze-motel_flora-c31902.html" target="_blank">Motel flora A. . E in muntii Vrancei, pe langa e o cascada, o pastravarie.
Au si pensiune si motel. Si piscina si teren de fotbal.

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Multumesc ptr sugestii, le-am notat, pana la urma am gasit ceva la Vatra Dornei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Candy,
te rog, poti sa ne spui ce-ai gasit la Vatra Dornei ? are piscina ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Da, are piscina, insa interioara (acoperita), dar nah... nu le poti avea pe toate. Se numeste Pensiunea Valea Izvoarelor: www.pensiuneavaleaizvoarelor.ro

Mergi la inceput